Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hmm...hlavně tady chybí informace, že se k Cities XL rozjíždí velmi nadějně moderská komunita, která z tohoto pravda trochu nedodělku už teď dělá úplně jiný zážitek, namátkou třeba Realistic Highways Mod, objevují se první custom buildings... A co teprve, až přijde ohlášený NEXL s tramvajemi, cyklostezkami, pěšími zónami apod. Podle mě Cities XL má na to převzít důstojně štafetu SC4 :)
    • Walldstein
      Možná jendou ano, ale díky moderům ne díky autorům. A věř tomu, že jednoho "krásného" dne prostě autoři vykradou mody a vydávajíce je za vlastní práci (plagiátorství) je implantují do nového dílu Cties...
      • Však vanilla SC4 taky nestálo za moc...to co z toho dneska je za fenomén, z toho udělala komunita, ne EA.
        • To je vcelku pravda.
  • nikde som sa nedocital rozdiel oproti XL2011, kupil som si XL2012 tento vikend - bolo na steame len za 15eur, no nekup to... ale nevidim ziaden rozdiel. Niekto tu pise o 280 budovach... akoze 280 roznych budov pre resident, commercial atd. asi teda nie tie co mozem stavat, lebo vidim ze ich pribudlo len zopar... hmm... tak snad vylepsili aspon HW naroky... btw. mne stare XL2011 islo v poho aj ked som mal cez 500K obyvatelov sice nie plynulo ale islo.
  • je to tak, hru jsem nainstaloval, zjistil, že je úplně stejná jako minulej ročník a po přečtení pár recenzí ji zase rád odinstaluju, protože se mi nechce zase rozčilovat nad úplně stejnýma bugama jako minule..
  • Hra postrada motivaci stavet dal, kdyz sem mnel mega mesto tak mi zacali chybet takove ty veci jako lokalni pozar, pohromy jako zaplavy, Godzilla, UFO a podobne veci ktere sme nasli v serii SimCity. Tady proste jen stavite do zblbnuti bez nejake hlubsi myslenky... tim padem mne opustila motivace a hru sem uz dal nehral.
    • To mi povidej. V puvodnim Cities XL jsem rozjel asi 5 mest a fakt me to bavilo (i pres vsechny memory leaky apod.) ale po koupi Cities XL 2011 jsem proste zaplakal. Sice jsem mel pulku slevenou ze jsem mel predeslej dil ale to obrovsky zklamani ze vsechny novy baraky uz byly v beta patchi nebo co to bylo a to metro za ty prachy proste nestalo a kdyz k tomu pripoctu ze porad nesli stavet poradne dalnice a napojovat mosty... ach jo... Mno kdo hral tropico 3 a koupil si 4ku tak tusi.
      • Jaké je čtvrté Tropico? Díky.
        • smejki
          stejné jako trojka s pár novými budovami
          • Dík *3*
  • Walldstein
    Koukám, že další rok který zůstanu u starého dobrého SimCity 4...Protože tohle na mě působí stejně jako Tropico 4 vs. Tropico 3. Pár novinek a k nim spousta blbostí co hru jen komplikují...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit