Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je spousta super dnešních her. *3* A taky zpousta odpadu, který kladně hodnotí jen jistí Honzové. *1*
  • *1*

Lepší být zloděj než úplný blbec, protože tohle koupit za plnou cenu může jen blbec. *3*

Hry kupuju, pokud za to stojí. Pokud chci něco vyzkoušet a není zrovna free time na Steamu, smůla a pirátim. *3*
  • DLC to není, jen to má opět jiný název, aby to nebylo tak okaté - http://www.metacritic.com/game/pc/8th-wonder-of-the-world ale je to standalone verze.

Jinak toto už kritizovali v nějakém prastarém score nebo gamestaru, že jen mění název a dají jinou kampaň a pak ti to předhodí jako novou hru.
  • No a o to jde. Prakticky ani poznáš jestli hraješ 1 nebo 4. Takže kdyby udělali 1 a pak přiznali, že ostatní jsou "jen" datadisky, tak ok. Jinak hry jsou to pěkné a propracované, reaguji spíš na styl jakým je vypouštěli ven a Citeis XL dělá to samé.
  • Jason_dinAlt
    Přesně tenhle typ "recenzentů" kazí uživatelské hodnocení třeba na metacritic. Tedy typ co: Nelíbí se mi jedna vlastnost, naštvalo mě to, dávám 0 z 10.
  • Jason_dinAlt
    Matematický průměr, to ano.
    Ale hry jsou v praxi hodnoceny nějak takto:
    10 - výborná
    9 - hodně dobrá
    8 - dobrá
    7 - průměr
    6 - podprůměr
    5 a méně - nebrat.
  • zavolej si třeba do blázince, blbe *7*
  • Jack1947
    No hele ale to byly - aspon Citylife tímhle známí postavils sis větší město a hra se zpomalila. Celkem dost.
  • ty vole ja si slovo městysy musel vyhledat na googli sem nemel tušeni co to je *15*
  • Takže upiratil? Veřejne se přiznávaš ke krádeži? Mam zavolat policii?
  • Jack1947
    Vidíš o tom právě mluvím, není to nic moc. Ostatně jako dnešní hry...
  • Teda moc to nepotiahli oproti predchádzajúcim ročníkom :)
    http://www.abcgames.cz/?p=skupiny_zobraz&id=9866
  • Mozek
    Doslova je to tak stejný, že čestina z předchozích dílů na to pasuje na 95%... *1*
  • smajdal
    hmm, vypadá to spíš jak nějaké dlc, asi proto jsem na to uplně zapomněl
  • aby to pak nebyl simulátor vozidel ve městě atd....

SC byl simulátor města a sice to bylo o statistikách ale prostě jsi měl pocit, že řídíš město. Nebylo jen tak možne tam prdnou čističku vody navíc atd...Mělo to prostě logiku. Snad tohle bude i zde.
  • PS Na Václava si budu dávat pozor. Co tu zatím předvedl, to je podle mě velmi kvalitní práce. Dobře se čte, umí vyargumentovat svůj názor a má odpovídající zhodnocení. Jsem zvědav, co bude dále předvádět.
  • Až v tak žalostném stavu to nevyšlo. Je tam pár fakt blbých věcí, ale jinak je to ok hra. Za plnou cenu ale nemyslitelné koupit.
  • No vida. Po delší době odpovídající hodnocení hry.

Já nakonec Cities XXL hrál a upřímně, ta hra není špatná. Občas mi to sice škublo, ale nebylo to nic hroznýho. Grafika se mi líbila a hlavně mi příjde dobré, jak snadné je budovat město a jak pěkné lze město udělat. No ale to je asi tak vše. Pokud někdo nemá předchozí díly a nebaví ho správa ala SimCity, tak tohle není špatná hra. 5/10 sice zní málo a dost lidí by to odrazovalo, jenže to je dáno dlouhodobě špatným hodnocením her. 5/10 je průměr. Ta hra je průměr a nenabízí nic hlubšího. Ale mně docela stačila jako taková nenáročná věc na pár večerů.

PS Za ty peníze bych to ale nekoupil. Já to upirátil. Nejsem na to hrdý, ale tak to prostě je. Jinak hry kupuju. Tohle jsem si chtěl zkusit, jestli to za to stojí a jestli má smysl zaplatit 40 Euro. Podle mě nemá. Za 20 Euro snad, za 10 Euro určitě.
  • jako vážně? hra která vyšla v roce 2015 NEMÁ podporu více jader OMG to bych jí dal 0/10
  • 5 z 10 he průměr. To je dobrý.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit