Přejít na výpis diskuzí

Civilizace má na kontě přes 33 milionů kopií a miliardu odehraných hodin

19.2.2016 | Adam Homola

33 příspěvků

- 

Civka je neskutečně vyladěný titul - pátý díl se hraje o poznání rychleji než předchozí. Mám nahráto přes 300h a věřím, že se čase mdostanu min na 1000. I tak bych ocenil nějaký herní autopilot, aby se u toho dalo třeba číst ... protože toho uCivizovaného času :)
na starší díly než třetí asi nebudu mít nikdy odvahu.
pěkný článek 6CV - 

civ 1 na oldgames je boží
 - 

Vyplati se koupit Rising tide?
 - 

- 

Jo, ale ne za cenu která je aktuálně na Steamu.
 - 

ne

- 

- 

V článku jsou překlepy
 - 

Na CiVku sa neda dopustit. Este stale mam krabicu od Civ II. Hlavne tie 100 stranove manualy a mapu technologii, ktorej som vobec nerozumel kedz bola anglicky. :D Strasne ma to tesilo ked som to hrtal ako decko(7-8 rokov). Taketo hry ked chytnu za srdce tak nepustia. Odvtedy mam vsetky civky kupene.
 - 

Zdravím,
Jaké mody doporučejete do Civ5 (complete edition) ? :) Už jsem u té hry strávil spoustu času a tak hledám něco, co by mi ji trochu osvěžilo a obohatilo. Díky za návrhy - 

Hrál jsem všech 5 dílů ,ale nejvíc mě chytl 2. a 5 díl.Obecně vzato je celá série skvělá a užil jsem si každý díl. Dohromady nahraných pár tisíc hodin a nelituji snad jsem se místo toho mohl naučit nějaký další jazyk :D
 - 

Pětka mě sice moc nenadchla, ale celkově je pro mě Civilizace jedna z vůbec nejlepších herních sérií všech dob - někde po boku Final Fantasy nebo Elder Scrolls. Nejvíc se mi líbila čtyřka - kdyby někdo řekl nejlepší hra všech dob, v podstatě nebudu nic namítat.
To, co dělá Firaxis teď (různá Ufa a Starshipy), mi přijde o dost slabší. - 

Škoda že v BE nejde delat poradny teraforming a ani poradne valčit. Starší díly jsem sice nehrál ale tyhle nové jsou velké zklamání.
 - 

Ve výčtu platforem na kterých lze hrát Civ: Revolution vám vypadl Android ;)
 - 

- 

mno ale na starsich zarizenich android. Protoze na mem NOTE3 to jiz nerozjedu

-