Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • LessPh

    Z Civky a Firaxis se stává vysavač peněženky, kdybych si měl všechno kupovat day one, tak v VI nechám minimálně 5T CZK. CIV VI jsem koupil v Humble Bundle za 12 EUR, následně obě velké DLC ve steam slevách v řádu desítek %, celkově už jsem do VI vrazil minimálně 1.500 a dál už Firaxis vážně podporovat nebudu, ten dodatečný obsah za ty peníze prostě nestojí!

    Těším se na Humankind a opravdu doufám, že tahle nová IP uspěje! Protože Firaxis mě fakt nebaví!

    • tomwolf33

      tuto ich politiku nemienim ani ja podporovat...obzvlast ako fanusik serie ktory si hru kupil v predobjednavke...najvacsie chrapunstvo je ze novi hraci si mozu kupit kompletku za menej nez ja vsetky dlc dohromady kedze z nejakeho dovodu nieje moznost upgradu ako to bolo pri civ 5ke...civilizaciu hram od prveho dielu, ale tymto dojenim pre mna skoncila...za omnoho nizsiu cenu sa da zohnat komplet endless legend, ktory civ 6ku v mnohych ohladoch zadupava do zeme...

    • Coffin.Corner

      A kolik máš v šestce nahráno? Jestli jen desítky hodin, tak opravdu proděláš i po slevě a Civka zjevně není tvůj šálek kávy. Ale jestli stovky, tak nechápu na co si stěžuješ? 

      • LessPh

        Mám nahráno 106 hodin a Civku hraju vždy na Vánoce. Civka je pro mě casual záležitost, kterou hraju na Prince obtížnost, do jejích HC principů jsem nikdy úplně nepronikl, na to mám jiné tituly. A jednou za rok mě opravdu baví...

        Jako víceméně máš pravdu, mě jako občasnému hráči Civky vadí to, že každý rok jsem vyplázl prachy za velké DLC, abych si zahrál jednu kampaň.. to pro mě není ekonomicky vůbec přívětivé a FIRAXIS za tuhle politiku opravdu nemusím.. a nemyslím si, že jsem sám (viz. komentář od Žvejkala). Hrát base hru bez DLC se člověku taky nechce, když všude vidí svítící marketingové pozlátka.

        Prostě a jednoduše za ty prachy mi to v mé situaci opravdu nestojí.. a co si budeme povídat ten obsah, který nabízí za tak napálenou cenu season passu taky nestojí.  

    • zrovna jsem chtěl napsat to samé 😀

  • Bylo by to docela fér.... Rakousko bylo, Maďaři byli. Z R-U národu toho moc nezbývá. Já docela dlouho tvrdím, že Češi mají špatný PR. Maďaři historicky pokazili co mohli a přesto jsou pořád slyšet...

    Přemýšlím co by Hradčany či Karluv most jako div světa měli za výhodu...

    • je pravda, že moc her, kde se dá hrát za Česko není. Pokud nepočítáme grand strategie, kde se dá hrát prakticky za cokoliv, pokud to je na mapě tj. Paradox hry a pak už asi jen Knights of Honor. TW nás stále bere jako šedé rebely. Takže pak už jen zbývají hry které vznikají u nás nebo v okolí. Hidden&Dangerous měl pár misí na našem území a teď vzniká Workers&Resources, kde je československé techniky docela dost, ale jinak pokud člověk nesáhne po modech, tak bída.

      • vsak jsme taky pidizemicka s poctem obyvatel jednoho velkomesta

        • To je relativní. Máme podobně obyvatel jako třeba Švédsko, Portugalsko, Řecko, Belgie.

          Rakousko, Maďarsko, Irsko, Švýcarsko, Dánsko, Norsko nebo Finsko má dokonce míň obyvatel.

          Navíc do cílové skupiny lze připočítat ještě 5M Slováků. Tím už se dostáváme na úroveň Nizozemska. Nicméně tabulky s populací vedou úplně jiné země jako je Indie, Nigerie, Bangladéš. Ale u civilizace jde spíš o historickou důležitost "civilizací".

          • vsak ja netvrdim, ze takovych zemi neni vic, ale z tech vyjmenovanych nam srovnatelnych zemi si nevzpominam na jejich prilisne zastoupeni ve hrach....samozrejme krome Recka

            • Rozhodně četnější, ale u pro ně významných "epoch". Třeba Portugalsko/Nizozemí je v každé mořeplavecké hře. Severské země máš zase přítomné, pokud se to týká vikingů. Maďarsko a Rakousko v první světové. Ale i v těch "civilizačních" jako třeba civka, age of empires, empire earth, rise of nations, total war je uvidíš spíš než nás.

      • Tak tak...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit