Přejít na výpis diskuzí
Civilization VI předvádí, jak se změní rozloha měst
21.6.2016 | Aleš Smutný
31 příspěvků
-
Já jsem myslel, že v Civilizaci obecně je na "cheatování" postavená obtížnost. Že prostě na vyšší obtížnosti AI staví levněji, rychleji atd.
Jinak, že AI prodělává ještě podle mě nemusí znamenat, že nemůže stavět jednotky... může třeba bourat budovy, kácet lesy, rozpouštět staré jednotky nebo jednotky dostávat od jiné civilizace... ale to jsou jen spekulace. -
Pořád to samé... tři, čtyři nové funkce ze staré hry možná udělají lepší zážitek, ale co když má někdo nahráno stovky hodin? Vizualizace města ho asi nedonutí ke koupi.
No, možná se pletu, každopádně čekam na Endless Space 2... -
Civilization VI predvadi to co ti kteri hrali minimalne ctyrku videt absolutne nechteji ... kdyz pominu grafiku (proc to sakra nemuze mit realistickou grafiku), tak je to zkratka des
-
A ve kterym dile se ti to stalo?
-
Odehrál jsem stovky hodin. A bylo to tak vždy. Stačí když se podíváš při diplomacii na výdělek AI.
Pokud by si hrál na svém písečku. Nemám nic proti, ale když posledních 100 kol jen prodělává a pak na tebe posílá armády nejlepších jednotek tak to hru totálně degraduje. Bohužel . -
to se mi nikdy nestalo *8*
-
Hlavně ať už AI nečítuje.
Není nic lepšího než když si 200 kol šudláte civilizaci a pak přijde USA s prodělkem 500 za kolo a nahází vám tam atomovky. -
Nevěřím, že to budou pohánět nějaký vychytaný mechaniky, stačí se podívat jak to vypadá - hra pro děti do 6let. A tomu bude odpovídat i zbytek. Tahle série je vyčpělá bohužel. Měli by k tomu pustit Sida Meiera :) Nedávno jsem hrál Civ3 s Rhye's modem a super.
-
hm, dřív se města rozlejzala okolo jen vizuálně ale teď v Endless Legend zjistili, že to jde udělat i lépe a máme novou cool feature... Škoda, že ty jejich souboje pořád nejsou nic jinýho, než animovaný tahy šachovejch figurek *9*
-
takze konec staveni 10 divu v jednom meste ?
-
Na pětce mě štvalo snad úplně všechno, od ořezaného systému, přes applovská jablíčka a rozhraní, až po omezení stacků jednotek a dementní systém diplomacie.
Ale pořád je Civ jedna z mých nejoblíbenějších sérií, takže jsem na šestku hodně zvědavý. Snad to bude komplexní, propracovaná a fungující hra, jako v době Civ 3 a 4.
PS: Podle mě města už dřív zabírala 21 políček, tak mi to jako moc velká revoluce nepřipadá