Civilization VII se vzpamatovává z pomalého startu. Take-Two věří, že usedne mezi legendy
-
Tak mezi legendama uz je. Jen z opacny strany nez doufaly. Ta hra je mrtva a nic to nezmeni. Civ7 hraje 5000 lidi...Civ6 35000, asi tak.
-
-
Ani se nedivím, ten design herního modelu musel vymýšlet totální diletant, přechod mezi věky je nejen nelogický, ale totálně demotivující. Za mě vyhozený prachy. Těším se na endless legend 2 a zatím hraju Humankind, který měl taky své mouchy ale ve srovnání s civkou 7 je to game of the year...
-
-
Přesně tak, i kdyby člověk překousl tu "nutnost" změnit civilizaci...což nechápu prostě proč je to podmínka, to kdyby mi někdo vysvětlil, tak to, že se následně armády vrátí, města zresetují etc. je opravdu výmysl hodný génia
Já Civ 6 co byla na Epicu protože jsem jí skipnul a já nevim, ta hra mi přijde jak na mobil, všechno hrozně "malý", člověk si dá největší mapu a ono je to takový prťavý, všechno trvá a je to celý takový divný, asi se taky vrátim k HK, nebo čtyřce...když si člověk vzpomene, jak ve velkých válkách prvně vyrobil IronClad nebo kanon a začal to chrlit ve velkém jako něco co tu válku otočí, to tu prostě není, tady je člověk rád, že má pár jednotek
-
-
Je to přesně jak píšeš. Nejsem sice žádný skiller, ale ani začátečník a stejně mám 2 bitevky, 4 tanky a nějaké dělostřelectvo plus pěchota. A tohle mám rozlezlé na dvou kontinentech, kde vedu nějaké ty války a že bych byl schopen nějak rozjet mašinerii a drtit to, tak ani náhodou. Než něco člověk vyrobí, tak už vynalezne novou verzi. Taky mě to nějak omrzelo.
-
-
-
-
Ja si stale myslim, ze hlavny problem tej hry je nutnost menit civilizacie pocas prechodu na novu eru…