Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hodně subjektivní názor. To, že ji hraje nejméně hráčů, protože jsou uražení kvůli nemožnosti tahat Řím do moderního věku, je jedna věc. Kvalita a hratelnost druhá. Po akutalizích, které upravili UI, AI, nebo generování map, je CIV7 jeden z nejlepších dílů. Zkoušel jsem se potom vrátit k šestce a je to jako krok do pravěku. Ale uražení hráči o tohle příchází...

• Ironicky poslední díl těch změn přinesl hodně.

• Jevo83

Mohli by napriklad niecim ozivit vojensku stranku hry, napr suboje ako v prastarom Conquest of the New World

• Mě osobně na CIV vadí, že se od pátého dílu nikam výrazně neposouvá. Technologicky člověk nemůže daleko do budoucnosti. Rozdíly mezi národy minimální. Jednotky a budovy mají všichni stejné. Nemožnost rozšiřovat civilizaci dále do vesmíru. 

• Reeki

Tak domrvili co se jen dalo, VII díl je vůbec to nejhorší co tuhle sérii mohlo potkat, bohužel

• Whippeti-tlamicky

Mne bavil 5 díl. 6 jsem vynechal. 7 jsem si koupil a nebaví mne. Na mne je tento díl moc překombinovaný a neintuitivní. Pocit "ještě jeden tah" se nedostavil. Je to nuda. Vlastně bych si raději opět zahrál 5. A obecně: proč hrát CiV když existuje Total War s epickou bitevní rovinou hry? 

• Jevo83

Ale chapem to tak ze budes mat na vyber, a ponechaju obe moznosti

• Tohla byla nejlepší designová změna za x dílů, protože takto, s civilizacemi zaměřenými na konkrétní období, jsou ty civilizace zaměřené na konkrétní období a jejich bonusy jsou tak platné. V předchozích dílech budovy, ale hlavně jednotky byly někdy efektivní ve velmi malé délce hry. A přijemný bonus pro mě je, že je hra o fous historičtější - zůstává "co kdyby", ale ne s USA v době bronzové s bonusovými jednotkami zaměřenými na moderní dobu. 

• Jevo83

No a toto presne pre mna znamena okamzitu kupu hry (ked ten update realne releasnu) a verim, ze teraz sa im predaje rozbehnu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit