Clair Obscur: Expedition 33 slaví symbolický milník: Za 33 dní prodalo 3,3 milionu kopií
-
To je tahle šílená doba, kdy herní komunita je tak toxická a našponová proti všemu(online hry, rádoby woke hry), že se vytváří jakési internetové bojůvky a v momentě, kdy vyjde kvalitní hra, která zapadá do světonázoru této komunity, tak se z toho stane jakási modla a vytvoří se z toho mnohem více, než to ve skutečnosti je. Ta hra je samozřejmě fajn, ale brutálně recykluje už vydané věci a většina toho hypu pochází od lidí, co hrají tak od PS4, alespoň tohle si myslím, nemám to samozřejmě jakoliv dokázat.
Dal jsem do hry 70 hodin, abych si mohl udělat svůj názor, je to mnohem více než než je průměrná doba dohrání, ale já obvyklé trávím v RPG sto hodin +, takže u mě to je spíše podprůměr a opravdu nějaké kecy o novém standardu RPG/JRPG jsou zcela mimo. Více propracované JRPG jsem hrál dvacet let zpátky.
Mám pocit, že herní komunita je naprosto odevzdaná hypu, marketingu bez nějakého vlastního názoru.
Tohle ovšem už zavání s vymýváním mozku, tomu fakt nikdo nemůže uvěřit.
-
Vydají pokračování?
-
mam taku divnu pachut co vsetko toto kolem hry so studiom sposobi.
Snad nie som jediny
-
To je tym, ze na tom 33 vyvojarov pracovalo 3,3 roka a 3,3 marketera objednalo reklamu v 33 mediach za 3,3 miliona
-
tak tomu snad nikdo nevěří, lidi nenechte ze sebe dělat blázny.