Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mě v ničem ujišťovat nemusí, úplně stačí, když to bude alespoň stejně dobré jako jednička *14*
    • Naprostý souhlas jednička mě hrozně bavila a i dnes si ji rád zahraju.
  • jindra.veliky
    Deja-vu
    • Dežo ví, kdyžtak ;)
      • Fero tuší
  • Neni tohle nahodou uz nekolik mesicu stary pokud se nemylim?
    • No jasne http://games.tiscali.cz/hardware/hrdina-borderlands-2-pise-pc-hraci-58841, vypada to, ze nejaka stranka s tim prisla az ted a Games to bez premysleni hned okopiruje *15*
      • sleepless
        Sakra prace, samozrejme uz jsme to tu meli. Jak to dela vic lidi, obcas se stane, ze dojde k duplicite. Ovsem mazat to nebudeme, opakovani je...
        • Křeček moudrosti
  • Doufám že ve dvojce budou mít Claptrapové daleko více prostoru než tomu bylo v jedničce...
  • Očekávejme podobný dopis od tvůrců Dark Souls...
    • to bys čekal zbytečně ... tvůrci DS přímo řekly, že hra bude stejná jako konzolová verze ... s stejně "nízkým" rozlišením, FPS a podobně.
      • To je blbost ne, rozlišení si snad půjde nastavit?
  • Já nechci nic říkat, ale FOV nemá s dohledem nic společného :)
    • On ma fov spis co delat s rozhledem! *1*
      • vidis to a ja mel za to, ze to spolu souvisi, ale asi chyba lavky :)
        • FOV je skor zorne pole a autor mal na mysli dohlad (visibility range/distance)
  • GeForcer
    No, tak tenhle článek už jsem někde jinde viděl a to už před nějakou dobou, ale pořád věřím, že Borderlands 2 bude pěknej nářez, mě by dokonce i stačilo, kdyby to bylo stejně dobrý jako jednička, ale s více exotickými oblastmi (jako jsou na obrázcích třeba zima, louka a džungle by taky neuškodila). *4*
  • firebug
    Jak jsem napsal uz o par mesicu drive - Nejlepsi milostne psanicko, jake jsem kdy dostal! :-) Fakt vtipne a navic plne pozitivnich infomaci, tak nechapu, proc vetsina z vas prska... Sami dobre vite, ze co gearbox slibuji, uz peknych par let standard zkratka neni a nadavky na zkazenost herniho prumyslu smerujete jejich smerem naprosto neopravnene. Miluju te Claptrape!!!
    Borderlands 2 je jednou z mych nejocekavanejsich her a verte, ze jich moc neni. Jednicka byla paradni a doufam, ze se bude redakce tomuto opomijenemu dilku venovat trosku vice. Na E3 o tom zminka nebyla?
  • Radioaktivni_surikata
    FoV je termín z optiky, co znamená šíře záběru (úhel) - s dohledností toho moc společnýho nemá. Jinak mám pocit, že jsem tohle už četl a pokud někdo Duka zkazil, tak to nebyli až tak pánové z Gearboxu, kteří hru akorád dokončovali, jako spíš 3D Realms. Nicméně FoV byl v Borderlands defaultně 75° a při změně lokací, nastoupení a vystoupení se resetoval. Čili dobrá zpráva, sice podruhý, ale stále dobrá *15*
    • Dukea jsem včera dohrál a Gearbox za něj fakt nemůže. Hra byla v podstatě v takové podobě už 2 roky před vydáním. Soudě dle obrázků a videí, které jsou přístupné v menu. Gearbox se k ní dostal snad až v roce 2010, ne? Předtím to dělali 3D Realms, Piranha, Triptych.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit