Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Obávám se, že další WoW datadisk už nebudE nolife kalba, spíš jenom pro ty co jsou na pc 10 minut denně, a proto, aby se necítíli jako lamy, půjde další datadisk hrát jenom 5 minut denně abys nebyl vyequiptovany a naskillovany, huga huga! *12* *12*
  • Obávám se, že další WoW datadisk už nebudu nolife kalba, spíš jenom pro ty co jsou na pc 10 minut denně, a proto, aby se necítíli jako lamy, půjde další datadisk hrát jenom 5 minut abys nebyl vyequiptovany a naskillovany, huga huga! *12* *12*
  • wow je hrozna blbost pro prazske deticki, mi z moravy hrajeme zasadne call of duty ktere je realisticke narozdil od wow, ktere je plne lam a je nerealisticke treba jako litaci mesto nebo ze ptak unese cloveka a vsichni co to hraji jsou noliferi co bud nikdy nemeli holku nebo pekne hnusnou a hnedka se sni vdali *11* *11* *11* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12*
    • kluk se muze vdat?
      • No spíš registrovat, ale to hairy nemůže vědět páč se mu ještě žádnýho nepodařilo klofnout.
    • Ale dobrý troll :D, i když to je neskutečná blbost musím dát + :)
    • jj call of duty je velmi realisticke. neviem o tom ze ked schytam 3 gulky chvilku pockam v ukryte a som zase fit :D a mozem bezat dalej a schytat dalsie 3 gulky :D atd.. atd..
    • Amylee.Anderson
      :D:D:D:D
      ...Ale to s tou holkou máš pravdu. Máme vě třídě wowkařku hnusnou jak hairy ass a balí jí hodně kluků z wowka z internetu. :D
    • Na Tebe bude mít smysl reagovat nějak rozumně teprve potom, co se naučíš pořádně psát.
      PS: Sám si blbé pražské děcko, tak si tady nehoň triko.
  • WoW už je dávno po smrti.
  • Jžš měl se do toho jejich propramu přihlasit raději nějaký CoD web , pořád lepší než tu vidět každý týden min 2x články (a navíc jen spekulace) o té sra č ce , radši vyjděte ven a poprvé si ve svých 24 letech vrzněte zavisláci retardovaní zku*vení , bo na vás sešlu kouzlo paladani 3slotu 60 lvl *7* *12*
    • I když jsou ve WoWku kolikrát lidi fakt retardovaný, a byl to jeden z důvodů, proč přestat hrát, tak žádnej z nich nebyl tak zakomplexovanej jako ty. Navíc podle mě CoD hraje mnohem větší banda looserů, ty srandisto..
    • No popravdě, Ty si běž utřít mlíko co Ti ještě teče po bradě *3* Nebo si snad myslíš, že si svým příspěvkem nezařadil do té skupiny lidí, na kterou nadáváš tj. závisláků? *5*
    • Ted nevim jestli tvoje IQ litovat nebo se mu smat *1*
  • No jako proč ne, v dalšim datadisku by WoWu konečně mohli dát volbu realistické grafiky, možnost pořádně si vyhrát při tvorbě charakteru a možná bych si ho i koupil a pokračoval v hraní. Proč jsem nucen hrát v té pseudokomixové grafice s grafickou kartou vytíženou na 60% max.? Dokud to neudělaj, tak ať táhnou. A jakej bude mít datadisk náplň mě celkem nezajímá, vzhledem k tomu, že sci-fi prvky už do hry zakomponované jsou, tak by neměl být problém, třeba invaze emzáků, těch šedivců nebo jak sem jim řiká... a hru kompletně předělat do scifi, no nebyla by to legrace - troll s upylovanejma klama v energo skafandru s plazmovou puskou? Příběh WoWu stejně nikdy nebyl dobrej, spíš brak nejhrubšího zrna. O knihách se raději ani nezmiňovat. WOW měl atmosféru a hratelnost, ani jedno z toho už nemá... Ostatně vzhledem k tomu, že 300Kč měsíčně neni uplně nejmíň by měli v podstatě herní obsah inovovat neustále a v rámci měsíčních poplatků...
  • Součástí příštího datadisku bude především masivní úbytek hráčů, protože už toho budou mít všichni dost :D
  • ked uz WOW preco nie napr. urobit wow 2
    wow a ich datadisky som prestal sledovat od burning crusade
    odvetedy absolutny nezaujem a vetsina asi vie preco
    a ako som to pisal vyssie, treba tu wow 2, aby sa to konecne rozprudilo
    dalsie datadisky su stupidita a iba ryzovanie penazi
    vopred sa ospravedlnujem zavislakom na wow, ukludnite sa a ponorte spet do sveta
    pomeneneho na nepoznanie tymi datadiskmi, lvlujte lvlujte a lvlujte a cmulajte palec :D
    • já jsem spíš zvědavý na ten jejich Project Titan.. a když už Warcraft, tak Warcraft 4.. WoWka už bylo moc.. ale prachy jsou prachy no :) nevim jak Blizzard, ale u Activisionu je rejžování penízku na prvním místě.. určitě mají nemalé prachy z toho..
  • Wow je blbost.
    • Ty jseš blbost.
  • froztik
    Je zajímavý, jak se to tu hemží pořád těma samýma haterama :)
    • To víš, asi je strašně se.e, že wowko stále je a ještě nějakou dobu bude nejúspěšnější a po všech stránkách nejlepší onlinovkou *4* Tak a teď poďte do mě hateři, aspoň 20 mínusů *1*
      • Sice může bejt nejúspěšnější a já jim to přeju, ale spíš mi vadí, že už ta hra neni tak dobrá jako byla.
        • Souhlas příběh se mě libíl po Lich Kinga .. kdy Artas nastoupil na trůn, ale pak se mě to zhnusilo jak příběhově tak i příšery se mě nelibí nic prostě .. měli raději udělat Warcraft IV za Lich Kinga :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit