Přejít na výpis diskuzí
Co bude součástí dalšího datadisku k World of Warcraft?
16.7.2011 | Redakce Games.cz
42 příspěvků
-
nechapu jednu vec, proc vsichni ti zaporaci, stari bohove, hnusni demoni a podobne, kteri chteji ovladnout svet, nezacnou tim, ze pozabiji spirit healery
-
Jžš měl se do toho jejich propramu přihlasit raději nějaký CoD web , pořád lepší než tu vidět každý týden min 2x články (a navíc jen spekulace) o té sra č ce , radši vyjděte ven a poprvé si ve svých 24 letech vrzněte zavisláci retardovaní zku*vení , bo na vás sešlu kouzlo paladani 3slotu 60 lvl *7* *12*
-
-
I když jsou ve WoWku kolikrát lidi fakt retardovaný, a byl to jeden z důvodů, proč přestat hrát, tak žádnej z nich nebyl tak zakomplexovanej jako ty. Navíc podle mě CoD hraje mnohem větší banda looserů, ty srandisto..
-
No popravdě, Ty si běž utřít mlíko co Ti ještě teče po bradě *3* Nebo si snad myslíš, že si svým příspěvkem nezařadil do té skupiny lidí, na kterou nadáváš tj. závisláků? *5*
-
Ted nevim jestli tvoje IQ litovat nebo se mu smat *1*
-
-
Obávám se, že další WoW datadisk už nebudE nolife kalba, spíš jenom pro ty co jsou na pc 10 minut denně, a proto, aby se necítíli jako lamy, půjde další datadisk hrát jenom 5 minut denně abys nebyl vyequiptovany a naskillovany mnohem víc než ostatní, taková je budoucnost, huga huga! *12* *12*
-
-
To je jeden z hlavních důvodů proč jsem přestal hrát. Hrál jsem CATA a pak jak měl vyjít patch, že epiky měly padat i z HC dungeonů pro 5 lidí, tak jsem se na to vybodl. Na raidů jsme trávili fakt dost času abychom získali nějaký slušnější eqip a pak stejně vyšel patch, kde kterákoliv lama může mít epiky. *16*
-
Jako nedivil bych se. Hlavně nechápu proč je tam tak rozlehlej svět, když těd od 85lvl jenom stojíš v Orgrimaru před AH a občas se necháš summnout na raid.
-
-
Obávám se, že další WoW datadisk už nebudE nolife kalba, spíš jenom pro ty co jsou na pc 10 minut denně, a proto, aby se necítíli jako lamy, půjde další datadisk hrát jenom 5 minut denně abys nebyl vyequiptovany a naskillovany, huga huga! *12* *12*
-
Obávám se, že další WoW datadisk už nebudu nolife kalba, spíš jenom pro ty co jsou na pc 10 minut denně, a proto, aby se necítíli jako lamy, půjde další datadisk hrát jenom 5 minut abys nebyl vyequiptovany a naskillovany, huga huga! *12* *12*
-
WoW už je dávno po smrti.
-
rikaji lidi co wowko nikdy nehraly :) jinac se tesim na dalsi pridavek
-
WoW už ne. Tuhle hru ať si už strčí někam. Raději si počkám na Guild Wars 2.
-
wow je hrozna blbost pro prazske deticki, mi z moravy hrajeme zasadne call of duty ktere je realisticke narozdil od wow, ktere je plne lam a je nerealisticke treba jako litaci mesto nebo ze ptak unese cloveka a vsichni co to hraji jsou noliferi co bud nikdy nemeli holku nebo pekne hnusnou a hnedka se sni vdali *11* *11* *11* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12*
-
-
kluk se muze vdat?
-
-
No spíš registrovat, ale to hairy nemůže vědět páč se mu ještě žádnýho nepodařilo klofnout.
-
-
Ale dobrý troll :D, i když to je neskutečná blbost musím dát + :)
-
jj call of duty je velmi realisticke. neviem o tom ze ked schytam 3 gulky chvilku pockam v ukryte a som zase fit :D a mozem bezat dalej a schytat dalsie 3 gulky :D atd.. atd..
-
:D:D:D:D
...Ale to s tou holkou máš pravdu. Máme vě třídě wowkařku hnusnou jak hairy ass a balí jí hodně kluků z wowka z internetu. :D -
Na Tebe bude mít smysl reagovat nějak rozumně teprve potom, co se naučíš pořádně psát.
PS: Sám si blbé pražské děcko, tak si tady nehoň triko.
-
-
Fort: Co si o tom myslis Hanku ?
Hank: Ja myslim Forte, ze je to skvele.
Fort: Ale pozor, to neni vse ! Ke sberatelske edici noveho datadisku jeste dostanete ultra mega giga hustyho ruzovyho peta s velkou hlavou a malyma nohama. Tento pet se navic umi kutalet, slintat a blinkat, kdyz uvidi hordackeho blood elf paladina s kabelkou.
Hank: To je proste uzasne, nevim jak ty Forte, ale ja uz se nemuzu dockat. Tohle proste musim miiiit.