Přejít na výpis diskuzí
Co by měl přinést první přídavek pro Modern Warfare 3?
29.11.2011 | levis
32 příspěvků
-
Co by měl přinést první přídavek pro Modern Warfare 3??prachy??
-
morning wood.. jj to znám :D
-
Hah to, že to hrajou děti jim může bejt jedno vzhledem k tomu, že ta hra je 15+ a někde dokonce 18+ .
-
-
Veď to.. nechápem to moralizovanie.
-
asi tak... každopádně to bude stát 14.99 Eček, takže každej, kdo to koupí, bude vlastně (===3
-
-
kdo vi co na ty mape bude *1*
-
Prave som si hovoril, ze sa na tiscali dlho nemoralizovalo.
-
Sem zvědavej kolik za to ti zloději budou chtít...
-
No jelikoz na PC neni elite tak naplno nefrci... a pokud ani nebude tak nadsenci do MW budou plati 14,99 jeste 19x kdyz nepocitam ten prvni dlc .)))nakakat ta hra nestoji ani za zlamanou gresli lituju tech 8 hodin co jsem hral multiplayer to jsem radsi mohl delat neco zabavnejsiho treba cumet na zed
-
ten screen je z MW? sem si myslel ze je to BF3 na low detaily :) mel bych nejdriv cist titulky
-
-
Jeden z nejslabsich pokusu o vtip, co sem tu cetl. Gratuluji...
-
-
Grifus: j asi tak :D deti uz nevi co napsat, protoze na kazde novince o MW3 pisou to stejny :D
-
-
oh vtip.. ale dobrej :)
-
-
tak zriesil som rusky kluc mw3 na steam za 15:) vcera som zahral a moj nazor je bieda, predavat hru za 50eur je okradanio, sice mp je velmi jednochy a oddychovy ale mapy su velmi divne navrhnute , chaotickemu respawnu nerozumiem a je to v podstate len o divnom pobehovani po mape alebo campani v rohu, o killsteakoch nema asi zmysel hovorit, s bf radsej ani neporovnavam (uz asi 90hodin v mp) aj ked uznavam ak sa mi nechce hrat bf3 mp tak si dam toto pre mensiu narocnost
-
-
mensi narocnost? asi hrajes jen forfun podle toho co ctu. Protoze CoD vzdycky bylo o tymove hre a to co predvadi hraci z ruznych tymu trenuji dlouho. Je to o necem jinym nez sednout do tanku a rozstrelit barak se 2 snipery v MW3 musis spolehat na svuj aim a reflexy ve vsech pripadech, protoze nemas moznost nasednout do obrneneho vozidla apod...
-
Mě hlavně překvapuje, jak jdou ty ruske kliče cenově dolů. Ja to koupil za 27$, teď už to vidím za 20.99$. Nejen tohle, ale i BF3, Skyrim, NFS, Batman, všechno to klesá... jen v evropě se ty ceny drží zuby nechty. To je fakt hodně divne.
-
-
jaké servery? myslíš ten iwnet? nerozumíš tomu a dáváš rozumy.. místo mozku tvá útroba zřejmě přijímá jakési eM a Wé ve svých útrobách..
Je to prostě ZNAČKA v tomto případě, co prodává, nikoli fakt, že už dávno to není dobrá hra, jako CoD, CoD2 a CoD4!
trololo ten Stylic
-
-
-
vypatlana ceska inteligence. Fakt neumite nic jinyho :D Zajimavy je ze MW3 pokorila dalsi rekordy na ktery se jaksi nehrabe ani vas SVATY BF3. Nerikam, ze BF3 je spatna hra narozdil od hateru co flamuji na kazde novince o MW3, ale co si budeme vykladat kazdeho bavi jiny styl.. A uz vubec nevim proc jsou servery neustale plny kdyz je to takova srac*a?? Sem zvedavej scim ted prijdete, myslim ze bych mohl zalistovat par tydnu zpet a precist si to tam, ze? protoze tady melete pokazdy to stejny, porad ty stejny haty a porad vytykate ty stejny veci :D:D Klidne davejte minusy za pravdu se clovek zlobi...xD
-
-
Takze twilight je kvalitni film protoze na nej slo miliony lidi *15*
-
-
film a hra je uplne neco jinyho, na film se podivam a konec, zatimco hru hrajeme delsi dobu nemyslis?
-
Mám pocit že to myslel tak že tu jsou miliony lidí, co si třeba koupí COD každý rok a jsou sním naprosto nadmíru spokojeni(jako já). A proč jsou spokojeni? Protože když v každém díle v multiplayeru nahrajou něco okolo 16dní (384hodin) čistého herního času (jako ja:-D a to myslím čistý čaš přímo hraním ne v MENU) tak velmi rozumě utratili oněch 1399kč+1290kč elite tedy celkem 2689kč. Je málo her které vám dají takovou herní dobu za tyto peníze, tedy jedna hodina za 0.145kč:-D Navíc ELite se opravdu vyvedl navíc mapy k němu zadara :-D jsem opravdu rád za tuto hru .Ale pravda je že by se hodily dedikované servery:-D ale kdo by udržoval servery pro dva miliony lidí:-D
-
-
j myslis to zcela spravne. hned jakmile uvidi nekoho psat, ze je to dobra hra a ze se mu libi tak hned davaji minusy :D ceska stupidita :D
-
-
-
milé dítě tady nikdo o BF3 ale neřekl ani slovo.To tys začal srovnávat.
-
-
priste si vymysli jinej zpusob jak se ztrapnit jako male dite, si me celkem rozesmal..
-
tolik plusu za co? Se podivejte par prispevku nahoru a dolu a uvidite, ze se lidi zminuji o BF3. dementii
-
-