Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Diskuse pro Článek Co byste řekli Xboxu 360 s Kinectem za dva tisíce?

Ze ani zadarmo :)
    • Ja bych si ten tvuj klidne zadara vzal.... JESTE NEKDO????
  • Trol.diskuzni
    Neměli by se chlapci z Microsoftu spíše starat o to, aby na té jejich piksle rozjeli aspoň ten Minecraft na full bez cukání? *1*
  • no_matter
    Mám xbox, mám ho rád a rád na něm hraju...ale koupě kinectu mě pronásleduje doteď. Byl jsem asi blázen, když jsem si myslel, že na to začnou vycháte pořádné hry, ke kterým nepotřebuji další tři lidi popř. velké množství omamných látek abych se na něm zabavil. A jak moc nemusím sony s jejich playstationem, tak uznávám, že PS Move má jako hardware větší kvality. *3*
    • jo byl jsi blazen, protoze Kinect se vzdy prezentovalo na party hrani... mas tam i "normalni" hry, jako Rise of Nightmare, nebo Steel battalion, ale nevim jestli to stoji za koupi...

Sony ma sice move, ale je uplne na nic ,protoze stale je lepsi hry hrat na ovladaci a her ciste na Move vyslo jen par a ani jedna nestoji za zminku
      • Normalni hry, haha Steel Battalion ma na metacritics 39% a Rise of Nightmares 54%, jedna hra vetsi odpad jak druha. Move nema sice moc dobrych dedukovanych her (to kinect nema zadnou), ale hry jako Killzone,Resistance,House of Dead ci Infamous se s tim hrajou nadmiru dobre, hlavne kdyz k nim (k fps hram) ma clovek Sharpshooter.
        • holec89
          na steelbatalion ma dobrou recenzi AngryJoe: http://www.youtube.com/watch?v=_ArpWuV_zvo
        • vsak ja jsem rikal, ze jen ty hry vysly, sam bych si je taky nekoupil... ale treba docela dobry je Gunstringer...

a nevim jestli si delas srandu s tim sharpshooterem, protoze to je periferie tak pro 5ti lete decka... nejak si nedokazu predstavit, ze by tohle mel dospely zdravy clovek :D

"Move nema sice moc dobrych dedukovanych her" - oprava, Move ma jen jednu hru co stoji za zminku: Sports Champions
          "to kinect nema zadnou" - Kinect Sports 1,2, Adventures, Your Shpae Fitness 1,2, Dance CEntral 1,2, Star Wars...
          • Aha, periferie pro decka a zacnes mi tady listovat hry jako Kinect Adventures a Your Shape Fitness :D Pokud mas 10let a 150kg, verim ze to jsou skvele hry :D
          • no_matter
            Gunstringera jsem zkoušel demo a musím uznat, že to nebyla špatná hra, ale pořád to nebyla taková pecka abych si pro ni zašel do obchodu a koupil ji...ale ten hraný začátek v divadle mě pobavil *1*
            • no_matter
              tak za hry typu dance central bych nedal ani korunu, není sakra lepší jít si zatrsat live?? a neříkejte, že ne *3*
            • to neni no... na ty pohybove hry se musis divat jinak... ja vybiram na kinect hry, ktere mohu hrat s kamosema, proto mam KS1 a 2... Dance central 1 a 2 ma pritelkyne, ale na to bych ani nesahl... a jeste po sleve chci ten star wars, protoze tam je taky coop...
      • no_matter
        ale pořád se dá s PS Move pracovat mnohem lépe než se samotným Kinectem...nikdo asi nepopírá kopírku původního Wii, na kterém jsem u známých hrál výborné hry, které by na kinectu prostě udělat nešli a to hlavně zdůvodu absence hw tlačítek
        • jenze zadan takvoa hra na Move nevysla a nevyjde... Sony na tohle uplne kasle, jim to je jedno... jako nejvetsi vrchiol Move je, ze muzete nektere hry hrat na Mov , misto na ovladaci, ale proc by to nekdo delal, kdyz na ovladaci se hraje lepe? :D
          • no_matter
            já taky komentuju jen a pouze její potenciál, tam jsou ty kvality nepopiratelně zajímavější
            • no_matter
              tak k tomu už nemám co dodat *1* a nechci se zbytečně pouštět do nějakých šarvátek .)
            • no tak to je parada, jdu si koupit Move, protoze ma potencial... :D
    • jindra.veliky
      Kinect je neoficialni propadak a MS to dobre vi. Prodejne sice ne....uz jen ty hry mluvi za vse + hrozna odezva. + veci jako "hlasove ovladani pro Skyrim" to je mi teda drahej mikrofon *1*
  • táhnete do háje všichni prič
    • chtěl jsem jít do ráje a nemám klýč
    • prič ??
  • kez by to bylo s novym nastupcem xboxu, alespon bych si ji koupil hned prvni den. Ale nevim jestli tohle prilis pomaha tomuto xboxu, precijen cena xboxu je nizka, takze kdo chce, si ji koupi i bez tech splatek, ale u konzole, ktera by treba stala pres 10 tisic, by se myslim uz hodne lidi naslo, kteri by tuto akcei vyuzili...
    • to by ses ale musel upsat krví na deset let *1*
  • 2000 be měl stát normálně, vzhledem k ceně her a periferií a ne jen v téhle pošahané "akci". ne že bych o něj stál teda.
    • Cena her ??? ... že by byla zase razantně vyšší než na PC jsem si nevšiml, ... pamatuju i na doby kdy Dungeon Master na Amize 500 stál 1800,- a to navíc v době kdy platy nebyly v téhle republice zrovna na vysoké úrovni.
      • zdeeneek
        Ja si pamatuju, ze na ps1 se prodavaly hry i za 2199,- *3*
      • Oproti PC jsou hry drazsi o desitky procent (odhaduji 10-30), staci se podivat do jakehokoli ceniku. Navic na xboxu neexistuje oproti napr. steamu zdaleka tak velka moznost nakupovat hry v akcich a musi se pomoci gold uctu platit i za moznost multiplayeru.
      • No, já ti nevím chlape. Pro mě ty tři stovky rozdílu jsou docela dost. A to nepočítám, že pc hry jdou do akcí mnohem, mnohem dříve.
        • zdeeneek
          Souhlas, protoze si hry kupuju, tak i pro me je rozdil 200-300 Kc dost. U PC her navic o dost rychlej pada cena, takze staci pul roku pockat a hra se da koupit za cca 500 Kc. U konzolovych her se cena drzi o trochu dele.
  • Akci podporuje exekutorská komora České republiky! .)
    • jindra.veliky
      socky si zase napujcujou a jakmile nebudou mit na splatky tak zacnou plakat o tom jak jsou exekutori zli *5*
      • Socky ??? .... ty jsi si koupil dům v ceně dvou a půl milionu aniž by jsi si nemusel brát hypotéku ? ... myslím si že půjčky a hypotéky jsou dnes standart který využívá skoro celá republika.
        • jindra.veliky
          Nauc se vnimat text. Pointou je ze si lidi pujcej a kdyz nemaj penize na splatky tak breci a delaji z exekutoru nejvetsi spinu i kdyz maji soudni povoleni... *7*
          • Tohle jsem pochopil velice dobře, ale proč je hned nazývat sockama (socky si zase napujcujou) , každý si prostě občas potřebuje půjčit. Né všichni jsme Jaromír Jágr nebo Lionel Messi.
  • Trol.diskuzni
    Když Bůh stvořil konzoli, pravil: "No, každý den nemůže být posvícení..."

Takže ne - žádný topinkovač... Leda by vymysleli všestranně schopné, designem atraktivní a cenově výhodné PC, které by pojmenovali "Xbox 360 s kinectem". *5*
    • jindra.veliky
      Kdyz satan stvoril herni konzoli, pravil: "A ted znicim herni prumysl" *11*
      • Lurok
        Chudacku Jindro, ale neboj jednou to bude urcite lepsi.
      • zdeeneek
        A co pravil satan kdyz stvoril vas dva s trollem ?
        • "Musím mít nějaké děti."
        • deridon
          je dva nikdo nestvořil.. oni se prostě vyskytli..
        • Izmæl
          "Co jsem to provedl?"
      • Alex81
        Tak co kuci, svatba na radnici nebo jen tak v křovíčku?
        • jindra.veliky
          Nejak se o ni moc zajimas. Nezarli. Urcite si taky najdes malyho chlapecka *5* a ten ti otevre *6*
  • Takze ve vysledku zaplatite pres 5 tisic :D diky poplatkum..
    Nehlede na to ze s xboxem krome hrani nic vic neudelate. A jestli nekdo rekne prehravani videa tak to umi uz i mobili po pripojeni na televizi.
    Nikdy jsem nechapal tyhle herni konzole :(
    • zdeeneek
      To same dela ( hrani her a prehravani videa ) dela s PC vetsina uzivatelu *1*
      • jindra.veliky
        a dale se na tom PC da delat stovka dalsich cinnosti o kterych muzou mit konzolosti leda mokry sny *1*
        • zdeeneek
          Stovka cinnosti - akorat je skoro nikdo nedela *1* Staci si precist diskuzni fora na zive.cz a zjistis, ze vetsina PC uzivatelu si nezvladne nastavit prakticky ani nic ve woknech ... A nevim jestli nekdo ceka od konzole, ze se na ni bude dat delat neco jinyho nez hrat hry ? Ja teda ne -
          PC na praci, konzole na hrani.
          • Kdyz uz mam PC tak proc jeste mit konzoli, kdyz to PC zastane obe funkce?
            • zdeeneek
              Kdyz neco delam na PC do prace treba 16 hodin v kuse a chci si vecer pro odreagovani neco zahrat, tak uz mam k pocitaci takovej odpor, ze se radej rozvalim v posteli a zaparim neco na PS3.
  • jindra.veliky
    ani za dve stovky, ani za dvacku a ani za dve koruny...jen to zere proud a je to k nicemu *4*
    • vlastik.plaminek
      To je skoro jak ty, jenom místo toho proudu jídlo a vodu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit