Přejít na výpis diskuzí
Co byste řekli Xboxu 360 s Kinectem za dva tisíce?
17.7.2012 | Adam Homola
85 příspěvků
-
At si strčí Microsoft tu svojí rachotinu podobnou francouzáku někam. Dobrá exkluzivka nejen že na to není, ale taky to dělá kravál jak vysavač... A ještě aby platil za net, csssssss, jděte někam. Pro mě existuje jako konzole Sony PS3 která toho umí 4x více než ten Xbox... Xbox šel tak s prodejem nahoru kvůli Kinectu na kterém stejně nejsou žádné akční hry *1* . Sice dělát e něco pro své tělo při sportovních hrách, ale to mohu v pohodě i na PS3(i když ne docela) a je to dokonce levnější. Například u takového Grand Slam Tennis 2 jsem se na PS Move celkem zapotil, když jsem hrál demo za Nadala pro Djokovicovi. PS3 má v sobě alespon Blue-Ray přehrávač což beru za velké plus. PS3 funguje jako multimediální centrum, což všichni víme. Xbox je čistě herní- velké mínus. Mě je to uplně fuk že to stojí 2000 stejně za hry vložíte pár desítek tisíc a je to zase zpět jaké to bylo *1* . Znám to. Vlastnil jsem PSX (PS1) a měl jsem na to kolem 200 her a bylo v tom cca 45000, což bylo na tu dobu velké číslo že jo ? *1* . Nevím, at si Microsoft zlevnuje co chce. Stejně nevím proč za 2000. To bude snad dělané z nekvalitních dílů nebo co ? Opravdu jedině bych si koupil Xbox kvůli jedné hře jménem RISE kterou dělá Crytek a je pouze na Xbox. Ta ještě nevyšla, ale trailer vypadá nadupaně. Jedná se hru ze středověku ve které můžete chodit a bojovat s mečem podle svých pohybů. Se mrkněte na Youtube, ale kvůli jedné hře kupovat Xbox- ani za boha. Na PS3 si zase můžete zahrát Killzone 3 která se hraje na PS Move celkem parádně. A když máte SharpShooter ani nemluvím. Taky Resistance se ovládá na Move celkem dobře. Je to pouze o zvyku. U nás v Česku je oblíbená PS3 a v US Xbox... Všechno má své pro a proti. Já prostě Xbox si nemám proč kupovat.... Byla tu poznámka že na PS3 nejsou dobré PS Move hry. Stačí jedno slovo: Na*rat !!! Na Xboxu nějaký podělaný Star Wars nemusím, jelikož je to pro malé děcka... Náhodou se SharpShootrem je Killzone 3 paráda, aleson si vyzkoušiš jaké to je držet v ruce 2 kila (nevím kolik to váží) v kuse 2 hodiny. Mě začala bolet ruka, když jsem u toho stál a ještě furt dával Melee kill a přebíjel házením ze strany na stranu. Ráno z toho bolí svaly, ale nezdá se to. Takže at mi tu nemluví nějaký Franta že Xbox má lepší pohybové hry. Je to můj osobní názor na tyto dva konkurenty. U mě vítězí PS3 a hotovo. Nikdo mi to nerozmluví. *3*
-
-
Záleží na úhlu pohledu, já se snažím hledat určitá pozitiva na všech platformách, každá má zkrátka něco, co ta druhá ne. Já mám blíže k Xboxu, který kdysi vlastnil kamarád a na kterém jsme dokola smažili Halo v coopu. Jelikož se ale před několika lety odstěhoval, tak jsem si na to pořídil současnou generaci a zatím spokojenost. Protože jsem ale žádnou jinou konzoli kromě 360ky předtím nevlastnil, tak bohužel nemůžu srovnávat.
-
-
to je docela slušná nabídka... našl jsem ještě nějake xbox karty za docela dobrou cenu a chtěl sem se zeptat co si o tomto eshopu myslíte ? http://360xbox.cz/
-
ani zadarmo
-
ani za dve stovky, ani za dvacku a ani za dve koruny...jen to zere proud a je to k nicemu *4*
-
-
To je skoro jak ty, jenom místo toho proudu jídlo a vodu.
-
-
Takze ve vysledku zaplatite pres 5 tisic :D diky poplatkum..
Nehlede na to ze s xboxem krome hrani nic vic neudelate. A jestli nekdo rekne prehravani videa tak to umi uz i mobili po pripojeni na televizi.
Nikdy jsem nechapal tyhle herni konzole :( -
-
To same dela ( hrani her a prehravani videa ) dela s PC vetsina uzivatelu *1*
-
-
a dale se na tom PC da delat stovka dalsich cinnosti o kterych muzou mit konzolosti leda mokry sny *1*
-
-
Stovka cinnosti - akorat je skoro nikdo nedela *1* Staci si precist diskuzni fora na zive.cz a zjistis, ze vetsina PC uzivatelu si nezvladne nastavit prakticky ani nic ve woknech ... A nevim jestli nekdo ceka od konzole, ze se na ni bude dat delat neco jinyho nez hrat hry ? Ja teda ne -
PC na praci, konzole na hrani. -
-
Kdyz uz mam PC tak proc jeste mit konzoli, kdyz to PC zastane obe funkce?
-
-
Kdyz neco delam na PC do prace treba 16 hodin v kuse a chci si vecer pro odreagovani neco zahrat, tak uz mam k pocitaci takovej odpor, ze se radej rozvalim v posteli a zaparim neco na PS3.
-
-
-
-
-
-
tak že jsou v Americe inteligenti to víme.. a najde se jich určitě i spousta tady.. kteří ochotně za dva roky měsíčními poplatky včetně pořizovací ceny zaplatí skoro 10 000 za něco, co se nyní dá koupit za 6000 v bundlu. O tom, že za dva roky to bude už brutálně zastaralá konzole ani nemluvím. Takže směle do toho. *3*
-
Když Bůh stvořil konzoli, pravil: "No, každý den nemůže být posvícení..."
Takže ne - žádný topinkovač... Leda by vymysleli všestranně schopné, designem atraktivní a cenově výhodné PC, které by pojmenovali "Xbox 360 s kinectem". *5* -
-
Kdyz satan stvoril herni konzoli, pravil: "A ted znicim herni prumysl" *11*
-
-
Chudacku Jindro, ale neboj jednou to bude urcite lepsi.
-
A co pravil satan kdyz stvoril vas dva s trollem ?
-
-
"Musím mít nějaké děti."
-
je dva nikdo nestvořil.. oni se prostě vyskytli..
-
"Co jsem to provedl?"
-
-
Tak co kuci, svatba na radnici nebo jen tak v křovíčku?
-
-
Nejak se o ni moc zajimas. Nezarli. Urcite si taky najdes malyho chlapecka *5* a ten ti otevre *6*
-
-
-
-
2000 be měl stát normálně, vzhledem k ceně her a periferií a ne jen v téhle pošahané "akci". ne že bych o něj stál teda.
-
-
Cena her ??? ... že by byla zase razantně vyšší než na PC jsem si nevšiml, ... pamatuju i na doby kdy Dungeon Master na Amize 500 stál 1800,- a to navíc v době kdy platy nebyly v téhle republice zrovna na vysoké úrovni.
-
-
Ja si pamatuju, ze na ps1 se prodavaly hry i za 2199,- *3*
-
Oproti PC jsou hry drazsi o desitky procent (odhaduji 10-30), staci se podivat do jakehokoli ceniku. Navic na xboxu neexistuje oproti napr. steamu zdaleka tak velka moznost nakupovat hry v akcich a musi se pomoci gold uctu platit i za moznost multiplayeru.
-
No, já ti nevím chlape. Pro mě ty tři stovky rozdílu jsou docela dost. A to nepočítám, že pc hry jdou do akcí mnohem, mnohem dříve.
-
-
Souhlas, protoze si hry kupuju, tak i pro me je rozdil 200-300 Kc dost. U PC her navic o dost rychlej pada cena, takze staci pul roku pockat a hra se da koupit za cca 500 Kc. U konzolovych her se cena drzi o trochu dele.
-
-
-
-
Xko jsem mel dva roky a uz nikdy podobnou plecku doma nechci, ale kdybych chtel, tak to koupim vsechno za hotove a vyjde to levneji.
-
táhnete do háje všichni prič
-
-
chtěl jsem jít do ráje a nemám klýč
-
prič ??
-