Přejít na výpis diskuzí
Co čeká hráče Battlefield 1 - systém čet, spousta vylepšení a boj na ruské frontě ve jménu cara
10.4.2017 | Aleš Smutný
49 příspěvků
-
Kdo se taky těší na černé Rusáky?
-
škoda jen že každá strana má stejnou techniku...a spousta věcí co se přidává mohla byt už v základní hře...
-
-
Ve všech dílech BF série měli strany stejná vozidla, jen jiný skin...
-
-
Aspoň že si dali práci s jinejma skinama :) Je fajn když jsou stejně vybalancované ale aby byli stejné modely je smutný
-
-
-
Posledni hratelny a stale hrany BFko je dvojka, pak to slo do pekny rite. Ve dvojce se dalo taktizovat, nebylo to zadny zoufaly pobihani sem tam a pokud tym fungoval a velici nechcipali a fungovali jako spawn, tak to byla naprosta parada. Taky je to tusim posledni BFko ktery ma vlastni server, i proto se porad hraje.
-
Mam nahrano 6 hodin a nemuzu se prinutit k navratu. Cekal jsem od toho hratelnost BF2 a ta se nedostavila.
-
-
Asi si vystihol vsetko to co citim ja v jednej kratkej VETE.
100bodov kamarade.
Je koniec BF serie no.
Skoda a som sklamany ze dalsia znacka mrtva zabita zmenou do Arcady -
-
BF byl arkada vzdycky.
-
-
-
Uz tam konecne dali opravdove HC nastaveni a HC Operations ?
-
-
ne, zatím ne. Docela bych sám bral hlavně u operations možnost back to basic.
-
-
Vždyť jsou prázdné servery. HC to najde tak jeden dva. Děs a hrůza. Není kde pořádně hrát, tak na co utrácet za dodatky. *16*
-
Za mě je každý Battlefield něčím skvělej, od jedničky až po BF1. I hardline bych tolik nehejtoval, náhodou jako spin-off mi to nepříjde tak špatný, na PS4 je to stále hratelný včetně DLC map takže to asi tak mrtvé jak říkaj nehráčí není. Každopadně BF1 je to nejlepší dílo z celé serie, jak se píše v přispěvku, lidi chtěli WW1 ale vadí jim že zapas trva hodiny... *1* To, co jsem se svým squadem zažil v BF1 sem nezažil nikdy v žádne jiné multiplayer hře. Destrukce prostředí je famozní, zničit jde prakticky úplně vše. Dynamciké změny počasí fungují skvěle. Nejlepší Multiplayerová střílečka vůbec, kdo nesouhlasí ať tedy jmenuje lepší.
-
-
Spíš bych jmenoval horší:
-
Red Orchestra je lepší.
-
-
Red Orchestra je skvěl WW2 hra! To souhlasím. Ale když chce člověk trošku něco rychlejšího z neokoukaného prostředí?... Battlefield 1 je podle mě nejlepší volba. Red Orchestra je téměř simulator *1*
-
-
Red Orchestra rozhodně není simulátor. To může napsat jen člověk který tu hru viděl leda na obrázku. Je to realistická ww2 hra, ale hraje se dost arkádově.
-
-
Mno dobře, je to arkádové ale ne tak moc jako Battlefield 1. Samozřejmě že to není simulátor.. Nesmíš se všeho chytat tak doslovně :D. Jen říkam že málo co je dnes lepší řežba online než BF1, nikdo mi nenapsal nic takže asi to tak je...
-
-
Jednoznacne! Protoze chytry lidi hrajou jenom realisticky hry! :D
-
Ono ti chytřejší lidé BF1 nehrají a nepodporují znásilňování historie.
-
-
-
-
-
-
To bude asi ten problém, oni nechtěj aby lidi hráli 10 let jeden díl, ale každoročně nový pokračování
-
Tu zrejme single - playery nebude že. Ale jedno je isté, TSAR - Najradšej by som prijal, celý jeden veľký klasicky datadisk na ktoré si pamätáme z minulosti, presne s tou čisto Ruskou kampaňou, aj v zime za občianskej vojny. Kde by boli rôzne frakcie , za cára, légie, boľševici, menševici, atd, samozrejme single player. ANO za takýto plnohodnotný datadisk by som dal financie, ale za DLC, to nebudem podporovať, nuž nevadí ale i tak nejako dúfam v hru alebo diel, z Ruskej občianskej vojny, v súčasnej grafike. Všetko dobre.