Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Super by bylo Ghost of Tushima pro PC. A samozřejmně Silent Hill. Bral bych i nějaký nový info o sérii RE, ale to tam asi nebude.  

  • roman2277

    Zajima me cokoliv od Bend Studia.Days Gone byla TOP hra desetileti.

    • Kdyby vysla v devadesatkach, tak souhlas.

    • OsamaBinBowlin

      To asi trochu přeháníš, trochu víc než trochu, ale byla to výborná hra, a je veliká škoda že jim nedali palec nahoru pro sequel. Určitě top hra se zombíky za poslední dekádu.

  • MalyZeli

    Já nejvíc určitě doufám v oznámení Ghost of Tsushima 2, nějaké záběry a novinky ze Spideyho 2, a snad blízké datum vydání, překvapilo by mě třeba i oznámení nové série Uncharted za Nathanovu dceru? Ale s tím že to má Naughty Dog je to nebezpečná kombinace. Možná nějaké Star Wars když EA končí exkluzivita? Jinak nějaké info o Horizonu 3, a jak vyřeší smrt Reddicka. Uvidíme no.

    • medveddd

      Proč je Uncharted a Naughty Dog nebezpečná kombinace?

    • lito

      Ghost of Tsusihima 2, Horizon 3, Spider Man 2, Uncharted 5.

      Ty jsi opravdu ideální konzument...

      Tvoje přání mi připadají jako úplná rezignace na tvůrčí kreativitu sry.

      • Derp_1337

        Co ti vadí na Uncharted? Uncharted 4: Thief's End byla jedna z nejlepších her minulé dekády.

        Ale jinak samozřejmě jsem zásadně pro experimentování s novou IP. Jedině tak vzniknou kvalitní a originální díla.

        • MalyZeli

          Uncharted 4 je luxusní, můj favorit ze série, ale Naughty Dog se dal určitým směrem, dělá hry pro "moderní" publikum, a pochybuju že kdyby udělali sequel s Cassie Drake, neudělali by z ní něco podobného jako třeba teď z následovnice Indiana Jones, což vypadá na brutální propadák a další veliký úspěch Kathleen Kennedy. Někdo zase tvrdí že by to mohl být prequels za mladého Sullyho, v 70. letech, což by mohlo být také fajn.

          • Derp_1337

            No tak jasně. Pokud to bude mířit primárně na jinou demografickou skupinu než původní díly s Nathenem Drakem, tak to asi nebude nic pro mě.

            Jako nic nemám pro inkluzi žen a čím dál tím větší množství her (a filmů) pro tohle publikum, ale neměli by mršit zavedené značky.

            • MalyZeli

              Já taky nemám vůbec nic proti ženským protagonistům, uvítal bych pořádnou Laru Croft, a další originální postavy, ale v dnešní době to bude nějaká Mary Sue, boj proti patriarchyji, atd. Zvlášť když je to pěkná baba, je pořád na co koukat i když se ve hře nic neděje.

              • Derp_1337

                Reakce na příspěvek:

                Jn. To mi osobně pokazilo sériál Kolo Času.

                Jelikož jsem četl knížky, tak jsem měl celkem dobrou představu o ději. Hlavní dějová linka se točí okolo "znovuzrozeného Draka", který se může stát buď spasitelem a nebo ničitelem. A hlavně se všichni snaží zjisti, kdo jím skutečně je (ehm, kdekdo se za něj prohlašuje).

                Jenže v seriálu tohle hlavní téma šlo do pozadí a je to o babské internacionále, která zachraňuje svět. Zklamání.

      • MalyZeli

        To si mám vymyslet něco o čem nevím že vůbec existuje a doufat v to? Neslyšel jsem nic o nějaké nové IP na kterou se můžu těšit, jestli tam bude, tak super. Ale moje vlhké sny o hrách které se mi zdají v draku po těžkém víkendu nemá cenu zmiňovat že? Neboj doufat v nějaký remake Bloodborne? To je snad ještě smutnější. Jediné na co sem zapomněl je Logan, ale to bude nejspíš hodně daleko ještě. Tohle jsou jistoty které jsou na cestě, až oznámí něco nového, hledáček si upravím. Takže asi tak.

        • lito

          Playstation je docela dlouholetá značka a má spousty IP, to že točí poslední dobou pořád dokola tenhle typ her, právě otvírá možnost pro nějakou změnu. Za mě se nabízí nějaká FPS(Killzone, Resistance) nějaký stealth třeba Syphon Filter. Alespoň zasnít by se člověk měl trošku, připadáš mi naprosto zpracovaný a očekáváš, co už se ve finále připravuje. Nevím no. 

          • MalyZeli

            FPS moc nechci, protože je to PS, a to bych si radši užil na PC. O Syphon Filter sem snil několik let zpět a už mě to přešlo, přestal sem věřit že by někdo tuhle značku oživil. To že bych rád úplně nové hry, nebo oživení herních dinosaurů z ps1, samozřejmě, ale radši budu překvapený u sledování, než zbytečně doufat v něco co je hodně nepravděpodobné. 

            • Nemá právě Bend Studio chystat hru, která by měla být duchovním nástupcem Syphon Filtru a zároveň mít mechaniky z Days Gone?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit