-
Toho si tu vubec nevsimej,tady prevazne placou jen a jen,wowkari,ja jsem osobne rad,ze nejsem wowkem postizenej,hraval jsem to pred 6 lety,ale jen na free,a jen chvilku,takze se na GW2 divam uplne jinyma ocima,za tu cenu,je to nejlepsi MMORPG ktere dnes muzete mit.
-
zalez ty jeden Trolishy.
-
Co je na Necrovi zabugované? Hraju ho od betatestů a rozhodně co bylo nahlášeno, bylo opraveno.
-
no ve hře si už taky na kamaráda někdo stěžoval že je cheater a přitom měl jenom nastavenýho god mod guardiana což si může udělat každý ;))
-
1200 hodin, 2 legendarky, a hra me furt bavi :D
-
Abych dodal. samozrejme je L2 uz je nejaky patek oficialne free, jen bych uz dnes asi uprednostnoval nejaky zvyseny xp-rate custom server, ono na ofiku uz je hra v takovym relmu, ze po dohrani top-lvl by me asi vezli do psychiatricke lecebny *1*
-
Jasne ja a spousta dalsich lidi proste nesnese, ze tam chybi o co zavodit ve farmeni a vylepsovat equip. Ale s wowkem to je trosku blbe prirovnani, co ja hraval wowko tak tam byly arenky a weekly raidy jedina vec, co me pri hre drzela, ale napriklad takovy lineage 2 mel vsechno. Udelat graficky vylepseny remejk L2, kde byly neskutecne bitvy o grandbossy s unikatnim dropem a nasledne nekdy i hodinove souboje se zminenymi bossy, vsudypritomne PVP/PK, Higl level farming zony, kde se opravdu farmilo diky skoro neomezenym moznostem enchanteni armoru a zbrani a elementovani itemu, hero system olympiad ve kterym si opravdu skrkli jen ti uspesni s dobrym gearem, a tresnicka na dortu dydenni castle-siege mass PVP, ktere bylo snad nutnosti pro kazdy vice nebo mene vyznamny klan, at uz jako vypomoc aliance nebo spratelenemu klanu, z cehoz plynuly bonusy pro viteze bitvy o jeden z nekolika hradu, ale hlavne se tim vyostrovaly socialni vstahy klanu a alianci, jake jsem v zadne jine hre nevidel, by bohate stacilo. A tomu ja rikam end-game hrani, aneb. co delat kdyz jste top lvl. Abych nepsal jen v superlativech, asi jedina a zaroven nejvetsi nevyhoda tehle hry je ten "zrout casu" kdy se z vas na hodne dlouhou dobu stavaji zavislaci.. *2*
-
675 hodin, 6x lvl 80, každou postavu určenou k něčemu jinému (dmg, support, CC) a hra mě baví a bavit bude ještě dlouhou dobu. Základem je ale dobrá guilda, která používá TS nebo jiný způsob komunikace mimo hru. Pak i obyčejné čištění oblastí s altama ve dvou nebo třech lidech je zábava.
-
Necro ze zabugovanej už od BW3. To je moc měsíců na to, že s tím nic nedělají. Hra není špatná, ale tenhle nezájem ji spravit mě dost mrzí a odrazuje.
-
Mna stve, ze ked som zacinal s GW 2 tak mi ta hra sal uplne v pohode a teraz mam sotva 15 fps na low nastaveniach a to nehovorim o tych otrasnych 10sec delay lagoch, ktore mam len v GW. Vobec netusim co sa deje..lagy v inych hrach nemam ani pokles FPS skusal som aj driveri instalovat, no proste sa to neda hrat.
-
Tak mě napadá, které ještě měsíční poplatky má? Akorát WoW, ne? Většina těch méně úspěšných přešla na F2P, alespoň ty, které dokážu vyjmenovat. Krom toho si pořád myslím, že v přepočtu na běžný život těch 12 euro není moc. V LoLku to stejnak většina lidí vyhodí za skiny (pravda, je to dobrovolné), jeto zhruba jedna rozsáhlejší návštěva hospody (což je pár hodinový raid), fakt to není tak hrozný. Poplatky jsou spíše úspěšným argumentem v rukou haterů, kteří potřebují pošpinit úspěšné, nebo prosazovat to své. GW2 nikoho do ničeho nenutí, což je fajn, ale na druhou stranu právě ta kompetitivnost je to, co tolik lidí ve WoW baví. Každému zkrátka podle jeho gusta.
-
No a v tom je to kouzlo cheatů. ;)
-
OMG, zase další podělanej článek o world of.....oh wait. Hmmmm. Something's wrong.
-
Cheateru ? já jsem zatím žádnýho neviděl :(
-
to je přístup..."když vás to baví tak si to užijte" a ne nějáký TOHLE JE NA HO*12*NO HRAA BLEEE BLEE NIKDO SI TO NEKUPUJTE *4* *12*
-
424 hodín a baví ma to stále... je pravda, že som mal asi mesiac pauzu keď som dohral personal story, ale potom ma to zas chytilo (možno kvôli skúškovému obdobiu :D )
-
ja to ted prave odinstaloval, Mike ma pravdu neni tam co delat a i tech 250 hodin je až moc. Navic kopa cheateru, no ale když vas to bavi tak si to uzijte :S
-
465 hodin ve hře a pořád se náramně bavím. Hra toho nabízí hodně. To že to ale zrovna tebe nebo někoho jiného nebaví, je už o něčem jiném.
-
250 hodin za ušmudlaných devět stovek a ještě nejsi spokojený? Poměrem cena/výkon GW 2 strčí do kapsy téměř každé MMO s měsíčními poplatky
-
Tak záleží koľko času tomu venuješ. Ja má všetky dungy prejdené včetne Arahu ( ten aj sem tam chodíme pretože chceme z neho ľahko ). Ja hrám tak 2-3 hodinky denne tzn. Dám si pár pvp aren, 1 dungeon ( vyberieme si podľa nálady) 1 fractal dungeon a keď je ešte chuť hrať tak skočím WvW na pol hodinku. Niekdy si obehneme mapu na matros len tak ak sa nám nechce ísť dačo iné. Proste hráme to podľa aktuálnej nálady nie preto že musíme ísť to a to aby sme mali lepší equip. Štýl gw2 je fajn nenúti grindovat.