-
http://static.cdn.ea.com/eagl_online/u/f/bf3/noise/vids/Battlefield_3_Fault_Line_Full_Trailer.zip
-
beret? ne náhodou baret? :-D
-
Nevím čemu se tak vidíte, B2 je přecejen stará hra. A redaktoři co sem píšou nejspíš hrajou spíš nové hry atd, aby o tom mohli psát.... Tak se nedivte že si to prostě nemusí pamatovat přesně jak se co jmenuje. *7*
-
Iceland??????????? Ale no tak, pane redaktore! ;)
-
Limitované, Speciální, Sběratelské (či jim podobné) edice her nabírají poslední dobou docela nebezpečné otáčky...člověk si občas řekne, že je trochu drzost aby ze zálkadní edice vysekali 10-20% obsahu, který byl dříve normálně přibalen a nyní si za něj musíme připlatit o několik set navíc...za chvíli se dozvíme jak hra dopadla jen po stažení DLC *1*
-
-
napriklad mafia 2 :/
-
-
Jasněéé, náhodou jim to uniklo na web :). Už se bojim.
Mimochodem i v BFBC2 Limited Edition jsou Gadgety, které v normální verzi nejsou. Jak já nadával jak špaček že jsou všichni degeni, proč nepoužívají tracer...mno...oni ho mají jenom vlastníci Limited Edition...aha. *7* -
-
kazda zbran co je v limitke je aj v normal, ale mas ich od zaciatku, jedina zbran, ktoru nema kazdy (ja ju mam :) je M1 Garrand, na to musi byt clovek BF veteran, cize mat min. 2 BF hry zaregistrovane na EA
-
-
A ještě o ten status musí zažádat, automaticky nějak nechodí... Mám reglé 4 BF a nic *4* *4*
-
-
oprava, mám edici Digital Deluxe
-
-
hlavne nech a vyhnu kixom ako zaradeniu SCARU medzi samopale pritom by mal jasne dominovat medzi utocnimi puskami s polu HK416 a pod.Takisto by som uvital navrat p90
-
Co to všichni melete?
O týhle edici a většině jejího obsahu se ví už zatraceně dlouhou dobu. Jediný nový informace z týhle novinky jsou ty počty zbraní a vozidel..
To všechno co autor novinky vyjmenoval bude obsahem DLC Back to Karkand, které bude cca 1-2 měsíce po vydání za poplatek zpřístupněno ostatním..
Ale to všechno se už dávno ví...
A k těm vozidlům, podle mě budou exkluzivně jen na těch čtyřech mapách jejich názvy autor úžasně zmrvil.. A exkluzivní zbraně budou fungovat stejně jako fungovala M1 v BFBC2, hráč ji může pouze sebrat padlému vojákovi. -
Co to je kua za modu navalit do kazde hry tunu zbytecnych ingame predmetu z nich polovinu nejak ziskaji i ostatni a druha polovina je k nicemu. By me zajimalo cim jsou tyhle edice limitovane :-/
-
Heh, tak to vypada, ze v normalnim baleni BF3 nebude zadna zbran z BF2.:D Coz me osobne prijde dost nepravdepodobne (vzdyt tam byly ty nejznamejsi kousky!). Prijde mi to ale jako docela slusny balik novych veci do hry, ktery asi docela znemozni hracum s normalni edici hry si poradne zahrat. Nebo snad hodlaji zpristupnit ty zbrane pouze pro ctverici exkluzivnich map?
"Ne chlapce, do tohoto fara si nenasednes, nemas limitovanou edici hry!":D