Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Limitované, Speciální, Sběratelské (či jim podobné) edice her nabírají poslední dobou docela nebezpečné otáčky...člověk si občas řekne, že je trochu drzost aby ze zálkadní edice vysekali 10-20% obsahu, který byl dříve normálně přibalen a nyní si za něj musíme připlatit o několik set navíc...za chvíli se dozvíme jak hra dopadla jen po stažení DLC *1*
    • napriklad mafia 2 :/
  • Nevím čemu se tak vidíte, B2 je přecejen stará hra. A redaktoři co sem píšou nejspíš hrajou spíš nové hry atd, aby o tom mohli psát.... Tak se nedivte že si to prostě nemusí pamatovat přesně jak se co jmenuje. *7*
  • Wake Oman a Iceland ? si snad robite srandu
    ked tak Wake Island a Gulf of Oman
    • Jj tak z tohodle sem taky chcal :-D
  • http://static.cdn.ea.com/eagl_online/u/f/bf3/noise/vids/Battlefield_3_Fault_Line_Full_Trailer.zip
  • Spades
    Tahleta edice je ta, kterou sezenete ted za plnou cenu v kazdem shopu jako predobjednavkovou akci od EA
    Pokud maji nejakou suoper slevu, tak to neni opravdova predobjednavka, ale to vam jenom poslou tu hru az vyjde...
  • Heh, tak to vypada, ze v normalnim baleni BF3 nebude zadna zbran z BF2.:D Coz me osobne prijde dost nepravdepodobne (vzdyt tam byly ty nejznamejsi kousky!). Prijde mi to ale jako docela slusny balik novych veci do hry, ktery asi docela znemozni hracum s normalni edici hry si poradne zahrat. Nebo snad hodlaji zpristupnit ty zbrane pouze pro ctverici exkluzivnich map?

"Ne chlapce, do tohoto fara si nenasednes, nemas limitovanou edici hry!":D
  • Tohle mi nepřipadá jako limitovaná edice, správná limitka by měla mít něco fakt extra například figurku, vojenskou mapu, nebo dog tagy ale dát do hry pár ingame kravinek to neni limitovaný .
    • montatatana
      Je rozdil Limitovana a Sberatelska edice :)
    • Ved tam mas styri auta a 10 zbrani. To ti je malo? Ved to budu musiet dodavat v nejakom lodnom kontajneri.
  • Pete.palis
    tak věci navíc byly i u BC2 tím stylem, že si je dotyčnej , který neměl Limitovanou edici stejně časem vybojoval;)....jinak mi nejdou do hlavy ty extra vozidla navíc jako bonus...jestli to bylo míněno v multiplayeru, tak mi to připadá jako nesmysl...podle mě byli myšleny bonusy tipu lepší pancíř a tak...;)
    • nejspíš je pak nabídnou všem formou DLC :)
      • Jinak si spíš myslím, že to bude jako s MoH. Klasická verze označována za limitovanou *1*
  • Co to je kua za modu navalit do kazde hry tunu zbytecnych ingame predmetu z nich polovinu nejak ziskaji i ostatni a druha polovina je k nicemu. By me zajimalo cim jsou tyhle edice limitovane :-/
  • rancor1223
    Co to všichni melete?
    O týhle edici a většině jejího obsahu se ví už zatraceně dlouhou dobu. Jediný nový informace z týhle novinky jsou ty počty zbraní a vozidel..
    To všechno co autor novinky vyjmenoval bude obsahem DLC Back to Karkand, které bude cca 1-2 měsíce po vydání za poplatek zpřístupněno ostatním..
    Ale to všechno se už dávno ví...

A k těm vozidlům, podle mě budou exkluzivně jen na těch čtyřech mapách jejich názvy autor úžasně zmrvil.. A exkluzivní zbraně budou fungovat stejně jako fungovala M1 v BFBC2, hráč ji může pouze sebrat padlému vojákovi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit