Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hlavne nech a vyhnu kixom ako zaradeniu SCARU medzi samopale pritom by mal jasne dominovat medzi utocnimi puskami s polu HK416 a pod.Takisto by som uvital navrat p90
  • Jasněéé, náhodou jim to uniklo na web :). Už se bojim.
    Mimochodem i v BFBC2 Limited Edition jsou Gadgety, které v normální verzi nejsou. Jak já nadával jak špaček že jsou všichni degeni, proč nepoužívají tracer...mno...oni ho mají jenom vlastníci Limited Edition...aha. *7*
    • kazda zbran co je v limitke je aj v normal, ale mas ich od zaciatku, jedina zbran, ktoru nema kazdy (ja ju mam :) je M1 Garrand, na to musi byt clovek BF veteran, cize mat min. 2 BF hry zaregistrovane na EA
      • A ještě o ten status musí zažádat, automaticky nějak nechodí... Mám reglé 4 BF a nic *4* *4*
    • oprava, mám edici Digital Deluxe
  • Iceland??????????? Ale no tak, pane redaktore! ;)
  • beret? ne náhodou baret? :-D
  • Klasická Pre-order EA verze hry, aby lidi nakupovali dříve, než se hra dostane do slev. A koukám že je tam čímdál více a více bonusů. Shift2 byl v LE také docela našlapaný. Nicméně sběratelka Crysis 2 NANO Edition u mě stále vede. Nazvat něco tak šíleně velkého slovem "nano", to chce Balls of Steel :D
    • Cajk
      NANO edition s hodně MAKRO cenou
    • Balls of Steel to je nejlepší edice pod sluncen :D už se tešim až tu budu mít sošku Duka
  • Pro me jsou zajimave hlavne ty mapy navic, i kdyz pocitam ze pozdeji se objevi v nejake forme patche pro vsechny ostatni. Cim vice map tim dele u MP vydrzim. I sebelepsi MP se po case omrzi a prichazi stereotyp. Jednu knihu take clovek necte stale dokola.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit