Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cahir
    z toho neplyne, že bude zpackanej. z toho plyne pouze to, že jim port dělá/dělal potíže. *3*
  • Ne, hry na 20 fps krásně nejedou.
  • prudislav
    no nevim ja PCčkář jsem a zas tolik her co by mě zajímali a štve mě že na PC nevyšly není .Pro mě jmenovitě jenom tyhle z těch co jsem na X360 zkoušel: Mortal Kombat 9,RDR a Darkness 1 - možná by šel i Dragons Dogma ale u toho si myslím že se na PC nakonec objeví.
  • BoB.2
    Pokud je tam tak malo textu tak to snad nebude takovej problem.
  • To to je takovej problém? Co já jsem zkoušel, hry běžely krásně i při 20 fps...
  • Malleth
    Já bych byl jako PCčkář špíš naštvanej kolik skvělejch her tam vlbec nevyjde. Ale to už je jinej příběh. Guild Wars 2 budou skvělá záplata.
  • Tak ja to hral uz na PS3, ale kdybych byl jen PCckar, tak by me to taky neodradilo, jen by me to principialne stvalo :)
  • na co češtinu do hry.. já koukám na filmy bez titulků
  • Malleth
    To beru. Ale pořád to není důvod k tomu abych jí zavrhl. Kdyby to bylo nehratelný tak prosim...
  • Je, ale u toho Dark Souls jde hlavne o to, ze proc by to takove omezeni melo mit? Logicky duvod? A on neni zadny... Na 30fps urcite dobra hra. Na 60na PC jeste lepsi...
  • Malleth
    mezi 5 a 30 je trochu rozdíl
  • Sem taky hral Dooma jednicku v 5ti fps na 386ce, ale proc bych to dneska delal, ze jo :)
  • smejki
    a nejlépe pro celou Evropu, ať všichni vijou, jaký to je, dostat hru v jazyce, jakýmu nerozumim!
  • smejki
    too much disharmony
  • Malleth
    To je vtip? Já sem z doby kdy sem byl odkázanej na hraní na PC zvyklej na jiný standardy. Třeba u Jedi Outcast sem byl rád když mi běžela v 10 fps a stejně sem to dohrál několikrát.
    Říct, že si skvělou hru nechám ujít kvůli locku na 30fps je trochu směšný, ale to je věc každýho, čemu dá přednost....
  • http://games.tiscali.cz/tema/from-software-zapasi-s-pc-portem-dark-souls-59695
  • proto tam naplacaj obsah, aby PC hrac neremcal. Sorry ale z tohodle uz jsem vyrost
  • "From Software zápasí s PC portem Dark Souls" Tohle se psalo - dělat si předsudky z jednoho článku je docela hloupé ne?
  • GuruSerpent
    Soundtrack ke Gravelord Nitovi, jo to byl hodně těžkej boss...
  • uz se o tom psalo

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit