Přejít na výpis diskuzí
Co nového vás (možná) čeká a nemine v Gran Turismo 5
1.12.2010 | Petr Poláček
27 příspěvků
-
Je to smutne pro majitele PS3 po tech letech vyvoje. Dle vyctu problemu a veci co tam nejsou nakonec chybi temer vse, na co se snazili hrace nalakat (auta z GT4 a jeste hur z PSP verze to je hnus). To same mame my PC hraci napr. s pokracovanim HalfLife - cekame a kde nic tu nic, takze nakonec sme na tom vsichni stejne :-)
-
Na Gran Turismo sem čekal 5 let a to, co sem dostal ,je naprostá bomba a všem dacanům z SHITBOXU děte si hrát buzna halo:) páč tahle hra je bomba a nějaký EA ji fakt arkádovym shiftem nepřekoná
-
-
možná dobře vypadá ale nového nic...:-(
-
-
Kecy, Kecy Kecy...Jamamuči by chtěl aby jste vystoupili z auta a šli do hospody... Jen další kecy... Perfekcionismus? Jak si mohli oci tolika perfekcionistu pracujicich ROKY! na vývoji nevšimnout tak zásadních věcí jako jsou třeba ty stíny?? Z tohoto pro mě plyne jedno ponaučení - už nikdy nevěřím žádným pre-release kecům.
Jeden z mnoha příkladů: http://www.youtube.com/watch?v=ox70Ho9_jX4
GT 5 jsem si měl v úmyslu pořídit i s volantem a PS3. Byla to jediná hra která mě měla přesvědčit ke koupi, vzhledem ktomu, že jsem na Xboxu. Tolik prachů ale za něco co vykazuje tak banální chyby po letech nikdy nevyhodím. Ještě že jsem počkal na vydání a neunáhlil se, musel bych si nafackovat.
Zlatá "nedokonalá Forza.." -
-
sry ale jdi uz s tema kecama o stinech treba do haje, ono v takovy hre jde strasne o to jak tam vypadaji stiny co? hlavni duvod proc si hru nekoupit, takze prosim te, nehral si, nehodnot a zustan si klidne na tom svym boxu. A to video, snad kazdej musi videt ze u GT5 auto stoji v idealni stope a u Forzy stoji mimo tu stopu na vnejsku zatacky *3* takze srovnani uplne na nic a jde akorat videt ze nekteri se snazi GT5 ocernit za kazdou cenu uplnejma blbostma.
-
-
promin ze pisu svuj nazor na vec. ty stiny sou jen prikla. u hry kera si hraje na dokonalou a dela se nekolik let budu resit takovyhle prkotiny pac to ma opodstatneni.
Nikdo nic necerni, sam sem chtel hru poridit. HRal sem ji u znameho. Takze napsat svuj nazor muze kazdy. Pkud si tady ale nekdo resi osobni mindraky nebo zaujatost je to jen tvoje vec.
-
-
Tvůj příklad je totálně blbej, protože ve Forze stojí s autem úplně mimo ideální stopu, která je po pravé straně a zgumovaná.
Stiny určitě nerozhodují o tom, která hra je lepší. Když to vezmu jenom technicky, tak GT5 má reálné nasvícení oproti omalovánkám ve Forza, 16 aut na trati najednou místo 8, větší rozlišení, premium modely bych s těma angličákama ve Forze nesrovnával radši vůbec, to je o ligu jinde a to hlavní, co dělá hru o autech hrou o autech je simulace, Forza je neeforspeedovská arkáda a GT5 se dost slušně přibližuje PC Simulátorům a i když jsou detaily fyziky, ve kterých jsou některé simulátory dál, tak jako kombinace všeho se to hraje výtečně.
To může ale pochopit jen někdo, kdo v GT5 hnal auto po Le Mans při soumraku nebo po Nordschleife za deště s volantem Logitech G25. -
-
NAvíc Forza vyšla během toho 2x. A jak jsem už napsal, je těžce nedokonalá. S tím rozdílem že si nehraje na perfektní a dokonalou. A to já cením především.
-
Tohle může pochopit každej kdo má volant a hrál osvědčený simulace. I bez tvýho soumraku s G25.
-
-
-
snaha opravit a pridat novy veci do hry se ceni,parada.me hra vyhovuje takova jaka je a nemuzu si stezovat,zavody jsou to fakt paradni PS:neda me to nerejpnout,ale EA by radsi vydalo za rok dalsi hru *4*
-
-
To je fakt, EA by obsah GT5 rozkouskovali minimalne do 10 dilu :D
-
-
po 6 letech vydat zabugovanou a nedodělanou hru
bravo -
-
Až na to, že samotná hra žádné bugy neobsahuje :D. Pro příště nehodnoť něco, co jsi sám nevyzkoušel.
-
-
a co je třeba zmizení kurzoru v menu ??? to je jako dělany schválně ? tak to pak jooo
-
-
-
Radši si počkám na Test Drive Unlimited 2....
-
-
to sem ale nepatri :-)
-
No, to je uplne stejna zavodni hra...
-
-
není stejná ani nemuže,kde máš v GT volnou jízdu??
-
-
Přesně taky na něj čekám
-
-
Chyb má hra dost, především neobhájila titul graficky nejlepší a vizuálně konzistentní podívané, ty stíny jsou jako pěst na oko. Ale snaha s tím něco dělat je chvályhodná, navíc příští týden má vyjít kompletně nový volant pro GT - Thrustmaster T500 RS. PD se po neshodách kolem G27čky zřejmě vymanila ze spojenectví s Logitechem.
Informace a novinky nejsou špatné ale mohu se zeptat kdy takový herní web jako jsou tiscali games udělá konečně plnohodnotnou recenzi této hry? Doufám také, že to nedopadne jako spousta unáhlených světových recenzentů, kteří hru pořádně nehráli a tím pádem jim vůbec neodkryla, co všechno v sobě skrývá. -
-
Snahu o nápravu stínů absolutně neoceňuji, především kvůli těm letem, který na tom pracovali. Tohle bych ucenil u tvůrců kteří mají čas na vadání hry rok, dva. Nikoliv někomu kdo se neustále chvástá perfekcionalismem na konferencích, vydává PLACENÉ prology atd...
Za mě - BIG FAIL. -
-
Placene prology, no a co? on te nekdo nuti to kupovat? *1* No k tem stinum se ani vyjadrovat nebudu, je to stejne ohrana pisnicka od tech co hru urcite stejne ani poradne nehrali *3*
-
-
no jen ze za hru v konecnym dusledku das kolem 3 tacu. Jen takovej detail.
-
-
-
Recenze GT5 vyjde na Games.cz v prubehu zitrka. Po nekolikere konzultaci s recenzentem jsme se rozhodli dat hre vic casu, obsahove je obrovska a dostat se na vyssi urovne vyzaduje enormni casovou investici.
-
-
Čekáme, čekáme, stále nic..:)
-
... a pritom takova blbost. *1*
-
-
Presne tak. Vetsina recenzi vsude po svete vypada, jak kdyby byly psany max. po deseti hodinach hrani, coz se clovek v GT nestaci pomalu ani rozjezdit :) (a ty fakticke chyby a neznalost hry - proste strasny) Sem zvedavej, jestli games.cz pride s prvni poctivou recenzi?
-