Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Neeee ja nechci hlavne nechci hafo dementich questu ala wow : "přines deset kořenů, zabij deset ghoulů...atd....v d2 jak uz nekdo psal bylo questu jako safranu a bylo to jedine dobre.

Nevim co by se muselo stat abych hru nekoupil, ale zklaman sem teda....

a to ze misto stylovyho nekromanta je tam nejakej saman radsi ani nebudu komentovat.Na druhou stranu mnich je docela cool:)....ale paladin a necro me vazne budou chybet!!
  • kostěj - a nemohla by ta hra být i starší, mnohem starší? Takhle mi to přijde spíš jako jednooký mezi slepými je králem, říkat, že je ta hra super podle toho, že všechny ostatní jsou špatný se mi nezdá jako pochvala.
  • Tushan
    musím se smát jak furt se lidi držej posledních dvou rádoby solidních PC vývojárskejch firem
  • Tushan
    ty si važně kus debila

mě je u prdele že lepší rts nevychází
    blizny udělali užasnej war3 a FT a pak daj dohromady takovej shit jako je sc2 kampan ?

sc2= Mezi slepými jednooký králem ale to neznamená že ta kampan za něco stála

když připočtu vyvařování a destrukci wow jednim špatnym DD za druhým
    a samotne D3 ktery je ted tak okleštěny že je to spíš ještě hloupější wow
    už nemam tu duvěru EDIT: to měla být reakce někde dole ale tohle provedení Diskuze je uplně NA HOVNO
  • Tak si přečti ten link, většina aktivních kouzel je téměř totožná. Nový je jen šaman a demon hunter. Barbar, wizard/sorceress, monk už v Diablech byli.
  • kostejnesmrtelny
    Och, teď jsi se mě hluboce dotkl. Asi si půjdu lehnout a s brekem usnu stočenej ve fetální pozici...
    Nedokážeš si představit, jak moc pro mě znamená názor nějakýho honibrka na fóru *1*
  • kostejnesmrtelny
    Však je tady plno komiků. Pořád jsem ještě neslyšel jmenovat ani jednu RTSku z posledních...hmm, nebuďme škrti, řekněme pěti let, kterou považujete za lepší. A když v tom budete, nezapomeňte uvést v čem je podle vás lepší.
    Mě napadá jako srovnatelnej tak možná World in Conflict, což je 1) spíš taktická hra než klasická RTS a 2) je v ní...(moment překvapení)...kampaň jen za jednu stranu. Oops *2*
  • Tushan
    a ty si ovce která poslušně žere co ti blizny nebo valve naserou do huby
  • Čti pořádně - čtyři z pěti postav jsou nové, starý je barbar, wizard je podobný sorcce ze dvojky, ale pořád se kouzlama pravděpodobně víc liší
  • http://www.diablowiki.net/Wizard

Tady nevidim nic o vyvolávání koster nebo říznutí necromancerem, vidim, "pure spellcaster" a "quite similar to sorceress"

Možná máš nějaký jiný informace.
  • sorcerer ale neumel vyvolavat kostlivce a mel uplne jina kouzla. Tohle je spis neco jako africky šaman takže je to nova trida. Je to neco mezi necromancerem a carodejem
  • Ja s nim naprosto souhlasim. A podle prispevku zde na foru rozhodne nejsem sam.
  • Hm, ať počítám jak počítám, "nové" třídy jsou dvě, monk, barbar i wizard už tu byli, teda pokud někdo nebere jako novou třídu, když se místo slova sorcerer/sorceress použije slovo wizard, lze si pak samozřejmě připsat jednu úplně zbrusu novou třídu navíc. Ale taky je pravda, že hardcore fandové rádi říkají, jak Hellfire neni od Blizzardu a házejí proto tento datadisk do samotných pekel a ti si pak mohou taky přičíst jednu zbrusu novou třídu a jsme na těch 4 unikátních zbrusu nových třídách.

O špičkové technologii si dovolim pochybovat, může být třeba nejlepší podle nich, ale fakt je že to vypadá jako několik let staré hry a to je po nějakých víc jak 7 letech vývoje trochu málo.
    Na grafice naštěstí, jak se s oblibou říká, nezáleží a já se nemohu dočkat až budu jako žába prskat zlaťáky.
  • nikdy žádný termín nebyl, jen až bude hotovo tak vydáme
  • kostejnesmrtelny
    Ty jsi komik :))
  • Říkejte si co chcete ale tahle hra bude prostě pecka *3* ...Hoši od blizzu mě zatím nikdy nezklamali a je jen dobře že hru odkládají, nevzejde z toho nějaký nedodělaný zmetek...(Raději si na hru počkám, než abych musel snášet množství bugů a následných opravných patchů)....
  • Tushan
    ironie hm
    multi ma sc2 dobrej ale ruku na srdce kampan stala za hovno
    když si zavzpomínám na kampan war3 a jak to bylo super propracovany a porovním to z tim paskvilem v sc2
    škoda slov
  • Tak tak. SC2 je des. Mozna az vujdou vsechny tri dily a budou se prodavat v jednom packu za normlani cenu,pak MOZNA ....
  • Diablo III za chvíly převálcuje Duke Nukem Forever s odklady k vydání hry jak to tak zatím už hooodně dlouho vypadá . *7*
  • Možná to nebude mít takovou atmosféru jako předchozí díly, ale vedoucími pracovníky jsou
    Jay Wilson (lead) pracoval třeba na
    Homeworld 2 - Additional Design Support
    Warhammer 40k Dawn of War - Design and Story
    Company of Heroes - Senior Designer
    Leonard Boyarsky (world design) pracoval například na
    Vampire, The Masquerade: Bloodlines - Project Lead, Animator, Design/Dialogue/Story,
    Fallout 2 - Original Game Artwork, Original Game Design
    Fallout - Art Director, Lead Artist, Original Game Design
    Já myslim, že to dopadne dobře :))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit