Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na jednu stranu se těším a na druhou mam panickou hrůzu jak to nakonec dopane.... Přeci jen na tom prcuje úplně jiný tým než na 1. a 2. dílu.
    • Možná to nebude mít takovou atmosféru jako předchozí díly, ale vedoucími pracovníky jsou
      Jay Wilson (lead) pracoval třeba na
      Homeworld 2 - Additional Design Support
      Warhammer 40k Dawn of War - Design and Story
      Company of Heroes - Senior Designer
      Leonard Boyarsky (world design) pracoval například na
      Vampire, The Masquerade: Bloodlines - Project Lead, Animator, Design/Dialogue/Story,
      Fallout 2 - Original Game Artwork, Original Game Design
      Fallout - Art Director, Lead Artist, Original Game Design
      Já myslim, že to dopadne dobře :))
  • Tushan
    na jednu stranu se těším ale na druhou si zas říkám že po tom co předvedli z SC2
    tak už v blizny nemam takovou duvěru
    • Bliss
      Tys tomu dal. *1*
    • kostejnesmrtelny
      Jj, SC2 je strašná hra *1*
      Tolik lepších strategií se za poslední roky vyrojilo...
      • Tak tak. SC2 je des. Mozna az vujdou vsechny tri dily a budou se prodavat v jednom packu za normlani cenu,pak MOZNA ....
    • Tjn. SC2 je zdaleka nejlepší RTS za několik let, takže je jasný, že to s nima jde rychle z kopce... Snad se vzchopí...
      • Tushan
        ironie hm
        multi ma sc2 dobrej ale ruku na srdce kampan stala za hovno
        když si zavzpomínám na kampan war3 a jak to bylo super propracovany a porovním to z tim paskvilem v sc2
        škoda slov
        • smejki
          příběhově je to těžký kýč, ale herně je ta kampaň skvělá
        • kostejnesmrtelny
          Ty jsi komik :))
          • Tushan
            a ty si ovce která poslušně žere co ti blizny nebo valve naserou do huby
            • smejki
              nechovejte se jak na Humuswebu, klucí
            • kostejnesmrtelny
              Och, teď jsi se mě hluboce dotkl. Asi si půjdu lehnout a s brekem usnu stočenej ve fetální pozici...
              Nedokážeš si představit, jak moc pro mě znamená názor nějakýho honibrka na fóru *1*
          • Ja s nim naprosto souhlasim. A podle prispevku zde na foru rozhodne nejsem sam.
            • kostěj - a nemohla by ta hra být i starší, mnohem starší? Takhle mi to přijde spíš jako jednooký mezi slepými je králem, říkat, že je ta hra super podle toho, že všechny ostatní jsou špatný se mi nezdá jako pochvala.
            • kostejnesmrtelny
              Však je tady plno komiků. Pořád jsem ještě neslyšel jmenovat ani jednu RTSku z posledních...hmm, nebuďme škrti, řekněme pěti let, kterou považujete za lepší. A když v tom budete, nezapomeňte uvést v čem je podle vás lepší.
              Mě napadá jako srovnatelnej tak možná World in Conflict, což je 1) spíš taktická hra než klasická RTS a 2) je v ní...(moment překvapení)...kampaň jen za jednu stranu. Oops *2*
  • Core
    Těším se moc.
  • Ano nahodne generovane questy, to je urcite presne to, cim prevalcujou kunkurenci:D, tim spis pokud to budou questy ve stylu prines 10 poison blood vial z vymesku red wormů nebo zabij 10 jesteru
  • Raziel_cz
    "Celých" pět tříd nám chlapci přichystali... Fakt paráda.
    • kolik bys jich chtěl? dvacet? bože...proč se tady kritizuje víceméně "pravá" cesta akčních rpg? vždyť právě diablo je jejich průkopníkem a tam to bylo, jak už tu někdo zmínil jen v počtu 3 tříd, ve dvojce 5, s datadiskem 7, což je dost a dost... každé povolání je naprosto odlišné (alespoň těch prvních 5 v DII, asska a druid jsou trochu mixy ostatních) a pak je to víceméně 5 her v jedné... prostě ideální
    • I v druhým diablu jich bylo jen pět...v prvním dokonce jen tři
    • a co bys chtel v zakladu? jeste budou datadisky a kazda trida bude mit urcite rozlicny buildy
  • SC2 taky vybrušovali jak diví a nakonec je z toho sice vybroušená, ale jinak v podstatě jen SC1 v lepší grafice a novýma jednotkama. To samé tak nějak čekám od Diabla.
    • snad to tak bude *3*
  • A protoze Diablo 3 vyjde az v roce 2015+, pujde pravdepodobne o port na xbox 720 a PS4.:D

Ted vazne. Pokud bude hra graficky vypadat a fungovat jako Starcraft 2, bude i muj hardware spokojeny. I kdyz s datem vydani bych mohl mit i ja obmeneny pocitac.:D Kazdopadne se tesim. MMO hrat nechci, ale coop v Diablu mi nejspis nejaky ten tyden sezere.:)
  • vybrusujou... jen aby neprebrousili

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit