Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zahraj si Unreal Tournament 99 na Godlike a budeš mít čeho si žádáš až do sytosti, budeš pak ještě prosit aby tuhle strojovou přesnost AI protivníků nikdo nikdy nevymyslel.

Do Duka tohle netahej, Duke je o masovym vraždění a ne o cvičení mušky, je to hra na odreagování.
  • keby tam vývojari dali takú ai tomu bosovi že by vedel predvidať tvoj pohyb a strielal by ti rakety výhradne pod nohy tak by si neprežil ani 5 sec
  • Aco bys vsechno panacku nechtel :-) Na nejakou fyziku tady lidi kaslou jde o akci :-D mm sem mm tam ... Hlavni je si zaparit oprasit historii a srdecni zalezitosti z minulosti :-) Po tech letech jsme vubec radi ze to vyslo :-D
  • Ty si nikdy NIKDY nehral call of duty že řikáš že tohle je hloupá ai.
  • Mam z tej ukazky zly pocit. Ten prvy vybuch (jak ten obor buchol rukami o zem) bol nejaky nepodareny skript bez fyziky.

Subor s bossom zase ukazka stupidnej AI. Striela rakety podla toho kde je Duke v momente vystrelu. Kazdy hrac Quake III vam povie, ze rakety sa strielaju pod nohy (skillery do tela), tak aby sa raketa a enemy stretli (proste skusis predvidat, kde asi bude o 2s). Ani v roku 2011 takuto AI nemame v hrach!!!
  • Není to tak, že se Take 2 teď jsmenuje 2K Games? :)
  • :-D bouchne to do očí, co?
  • mystr?
  • http://www.youtube.com/watch?v=R9y9TucIQ7U tady je to oznámení
  • Tushan
    chacha místo HP má EGO *1* se povedlo
  • 1994 mi připomíná vymítání ďábla. 2010 mi připomíná náhlou smrt. *5*
  • spravne ty draku :o)
  • Jak se tenhle xicht mohl na internetu tak proslavit? *1*
  • Spades
    ---
  • jen malej dotaz, konzole nema neco jako fraps ? takhle tam neni skoro nic videt
  • diky za spoiler v clanku :/
  • já jsem písíčkář!
  • Odulin
    Pěkně výstižný! *3*
  • MrSanta
    Warez nepotřebuješ, demo bude později dostupné pro všechny. Ti z FAC ho mají akorát dřív.
  • taky doufám. Mě se líbí rok 1994, když jsi tehdá dokončil hru tak jsi byl pomalu mystr.. Ted jsi ldiot. přesně jak to je ukázaný..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit