-
Vůbec nechápu kde se bere tolik závisti na tomhle foru.
Nemám s tím nejmenší problém, když to chci tak si to koupím. Přece mě tady nebudeš říkat, co mám se svými penězi dělat! Nebo bys byl rád kdybych si kupoval jenom chleba? Řekl bys mi, že si nemusím kupovat přírodní řízek, stačí ti chleba. Prostě se taky najím a o to jde ne?
To, že mnoho lidí přišlo k penězům tak jak přišlo, je úplně jiná diskuze. Pokud ti to vadí, pokus se s tím něco dělat a ne plácat na stránkách o hrách. Mě upřímně taky vadí, jak se nám rozkrádá náš stát ale to, že to napíšu sem pod nějakou hru ke který udělali hezký figurky není vhodné.
Pak dále mnoho lidí na světě se máš špatně, tak buďme rádi kde žijeme a jak si žijeme. Osobně jsem proti všem těm pomocem a posílání peněz do neznáma. Podle mě ani nechtěj pomoct postavit se na nohy. Oni chtěj prostě aby jsme se o ně starali. Ale o tom není tahle diskuze....
Btw. Nemám rád GoW:) Nebaví mě. Má krásný domácí studio. Něco takového bych taky chtěl, ale neumím vůbec kreslit. -
tu maju aj fotky http://www.limitky.net/2011/05/gears-of-war-iii-limited-a-epic-edition/
-
A v jakej že edici je ten kvér kterej tam drží ke konci? *1*