Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • asi odhali nove kartičky do heartsone *2*
  • zase pojedou na blizzcon radoby novinari (detsti kolegove z wowfanu) ze kterych si tam delaji opravdovi novinari prdelky ?
  • Jsem zvědav na ten nový wow datáč, v MoP předvedli docela dost zajímavých nápadů ale ne všechno se povedlo. Pokud vyřeší ten problém s reputací a daily questami lépe, a pokud budou opravdu staré dungeony a raidy zase výzvy... tak by to mohl být opravdu HODNĚ dobrý datadisk.
  • i tak to vypadá jako velice plodný blizzcon
  • Hanzik815
    Ukazovat/oznamovat se s velkou pravděpodobností bude: Heroes of the Storm, datadisk k WoW, datadisk k Starcraft II a datadisk k Diablu III, Reaper of Souls (i když ten už tak trochu známe).

Co se tam se skoro 100% pravděpodobností neukáže: Titan (ten je ještě roky vzdálený), Warcraft 4 (byť by to bylo pěkné).
  • a MtG *1*
  • Počkám si na Legacy of the Void (čisto len zo zvedavosti ako ten príbeh skončí, aj keď jeho doterajším priebehom nie som nijak nadšený) a potom s hrami od Blizzu končím. Mám dojem že v tej firme sa ku kormidlu dostali hipsteri, ktorých jedinou inšpiráciou je občasná dúha nad Hollywoodom a patetické kvázihrdinské ságy.
  • nekromant33
    Sešlo se docela dost věcí které můžou ukázat, datadisky k D3 a S2, nejspíš i oznámení datáče k WoWku (vzhledem k tomu, že 5.4 je poslední obsahový patch, nepočítám ten, který vrátí Orgrimmar do původního stavu). Jestli letos Titan začli dělat od začátku tak bych nevěřil, že o něm něco zmíní. S Warcraftem 4 bych taky nepočítal, ukazují hry až když už jsou víceméně hotové a vypadá to, že teď toho mají ve vývoji víc než dost, než aby měli hotovou další velkou hru. U Hearthstonu možná tak datum vydání nebo datum open bety.
  • Ale jo, bude tam hratelna ukazka expansionu Reaper of Souls.
  • mě by spíš zajímalo: ukážou něco z Legacy of the Void? oznámí Warcraft 4? ukážou Titan? gameplay nového datáče k D3? ukázkovou hru té jejich doty? pak dlouho nic, pak Heartstone, pak zase dlouho nic a pak novinky o WoW *1*
  • Nic o Diablu na Blizzconu? :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit