Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pravej_PipMan
    těšim se jak malej a pokud to bude stát pětikilo, tak to je jasná koupě hned po vydání. Akorát teda jak to bude? Příběh z Chaos Rising nebude dál rozvíjen? A to jsem toho geroje měl tak pěknýho...
  • Zayl
    Hm takže importovat save nepůjde? Škoda, to se mi na Chaos Rising líbilo... ale tak na druhou stranu alespoň se nemusím prudit s tím otravným bossem na konci. Super kampaň podělaná jedním z nejhorších bossů co jsem měl tu čest ve hrách potkat.

Doufám že půjde snáze získat výbava... hlavně v Chaos Rising mě frustrovalo že jsem měl třeba super Terminator Armor, ale žádnou decentní zbraň k němu a naopak.
  • Ja som kedysi DoW 2 odinštaloval, teraz ked sa pokúšam to znova inštalovať hlási mi chybu "Duplicate error key" (že už bol ten cd key raz aktivovaný). V historii hier na mojom účte na steame DoW 2 nemám. Ani si nie som istý či som mal vtedy nejaký iný účet a emailovu adresu som medzitým zmenil. Takže som kontaktoval support a snad po mesiaci dospejeme k nejakemu riešeniu.
    Je to hrôza kupoval som krabicovú verziu hry, prečo je to viazane na steam účet. Je to len dôkaz ako to THQ spolu s Valve pohnojili. Cela procedura okolo spustenia DoW 2 je jedno velke fiasko.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit