-
Nu... že není PC demo mě se... štve *3*. Ale jak se jednou vyjádřilo EA k pc demu NFS: HP... je to drahé a nevyplatí se to. A argument kup si k PC konzoli... dementnější odpověď snad nikdo nemohl napsat. A důvod? PC neni konzole, tudíž se můžu podívat na video z dema a vyjde mi to nastejno. Zkuste porovnad GRAW pro PC a konzoli, kdyby neudělali demo i pro PC, ale jenom pro X360, těžko by to někdo mohl porovnat, herní interface je jiný, styl hraní je lehce odlišný. Dalším argumentem je grafika a HW požadavky. Z konzole nezjistím, jestli mi to třeba pojede nebo ne... mě osobně je to jedno, moje PC je našlapáno na 5 let dopředu, ale jde spíše o to, že oficiálním HW požadavkům se nedá moc věřit. Příklad: Dark Messiah of Might & Magic... hra která se mi na starém PC neměla v podstatě vůbec spustit, a hle... dohráno na střední detaily. S.T.A.L.K.E.R. to samé a dohrál jsem ho *3*.
Prostá a základní věc je, že demo pro PC prostě chybý. Pro vývojáře je to tak lepší (výhodnější) a hráči oškubají. Další věc je, že ne každý má penízky na konzoli, kterou si koupí jen proto, aby na ní mohl pouštět dema a pak si hru koupit na PC... nehledě na poslední informace o průserech s PSN a nutnost si platit (nebo se snad platí jen online hraní?). Howg! -
Myslím, že se shodneme na tom, že každý člověk to má nastavený jinak, a vývojáří zřejmě vědí lépe než kdokoli jiný, která ze dvou možných cest se jim a jejich kolegům v minulosti oplatila více. Věřím, že kdyby měli více argumentů pro nežli proti PC demu, určitě by ho vydali.
-
Kdo si tu hru bude chtit z warezaku stahnout tak si ji stahne stejne, bez ohledu jestli vypustene PC demo dopomuze o neco driveji ke vzniku warez verze tak tady proste warez verze bude tak ci tak (tak jako u vsech her), ja bych si hru treba (pokud me hra presvedci) koupil potazmo rad bych si osobne predtim demicko vyzkousel, a jak uz bylo psano, hra vychazi a bude se tedy prodavat i na PC, tak proc demo na konzole ano a na PC ne? To je to oc tu bezi. Akorat tim zenou vodu na mlejn notorickym stahovacum aby meli o duvod vic stahovat a ospravedlnovat svy pocinani, tudiz to neni nic jineho nez jen zcela kontraproduktivni pristup dnesnich vyvojaru. Ale to je jiz od tematu. Mej se.
-
On ten argument je pro všechny pořád a pořád naříkající "proč to není na PC?" a "proč není demo na PC?" a bla a bla. Strašně se divím, jestli jsem nějakej supergeniální jedinec, že jsem prostě a jednoduše přestal naříkat a koupil si k PC ještě PS3. Když se totiž člověk smíří s tím, jak to dneska prostě je, místo naříkání, tak si hodně ulehčí život. I když se (díky bohu) již dost her zase vrací i na PC, je prostě fakt, že konzole jsou primární místo, okolo kterého se hry točí. Proč? Vydělávají PENÍZE. A vzhledem k tomu, že podnikám, naprosto chápu záměry Volition i každé další studio, proč nedělají demo na PC. A chceš znát pádný "argument"? Proč by měli dělat něco, co se jim žádným způsobem pozitivně neoplatí (jako víc prodaných kusů jako na konzolích - spíš naopak; PC hráči se to zalíbí a tak si to stáhne), akorát si na sebe ušijí bič z toho, že dřív vypustí zdroják a .exe soubor, podle kterého piráti udělají crack.
-
Vazne "argument". Nezlob se na me, ale pokud vydavaji hru na PC, xbox360 i PS3 a demo pro konzole neni problem, tak proc je pro PC?
-
Docela se bojím, že na PSN zítra nebude...leda by začalo fungovat.
-
Pořád dokola. Kup si k PC konzoli a zkoušej dema na konzoli.
-
A PC demo opet zadne...
-
a kurva...Mr. Toots *1* hořim nedočkavostí. jinak guerrilla bavilam moc, tak přoč né i tenhle díl...já rád ufouny
-
Ja myslim ze prinese jedine zklamani :o)