Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • radsi bych nejaky poradny DLC,undead nightmare bylo supr ale tohle taky beru.RDR me fakt prekvapilo,hlavne multiplayer kde jde delat spoustu veci podle nalady.hraju to uz pres rok a porad me to neomrzelo.tuhle jsem misto kone oprasil osla,je to šnekinen ale ty zvuky :-)
  • RDR jsem hrál a dohrál na X360 i PS3... a rozhodně bych si jej pořídil i na PC!
    Ačkoliv preferuji PS3 tak na x360 je RDR po grafické stránce prostě lepší a bohužel je to (dle mého čistě subjektivního názoru) znát i na atmosféře (člověk se do herního opojení dostane snadněji a rychleji) ... na PC by ale RDR mohla navíc hlavně těžit kromě lepší grafiky zejména z modů jejichž absence na konzolích je největší škoda ...
    ... bohužel se ale domnívám že na PC se "RedDeadRedemption" nakonec nedočkáme a zůstane tak navždy "console only" stejně jako tomu bylo u předchozího dílu "RedDeadRevolver" u předchozí generace konzolí :(

Každopadně by realizace PC portu měla rozhodně stále smysl a cenu a určitě by potěšila více nežli LA NOIR
  • Ale no tak, myslim ze dost PCckaru si nektere GTAcko urcite koupilo.
    Me se doma vali krabicka s Vice City, San Andreas i GTIV a pochybuju,ze jsem vyjimka.
    Navic RDR by mohlo byt fajn i v multiplayeru a to je dalsi duvod proc koupit origosku.

Jen at to na PC vydaji...(nadeje umira posledni).
  • aby se to dalo stáhnout
  • To je ale chyba u tebe mě je jedno na čem hraju zážitek mam vždy stejný.
  • Taky mě ta hra bavila, ale třeba GTA IV na pc přes tu samou televizi byla supr, chtěl bych si ten zážitek užít znova s touhle hrou.
  • Možná by ti neuškodilo kdyby jsi trochu slevil ze svých nároků já to hrál na PS3 a byl jsem maximálně spokojený. Tahle hra je dělaná na konzole a nejlepší je hrát to na nich. To víš hochu grafika neni všechno.
  • Třeba přoto ře to na PS3 vypadá hrozně.
    pujčik jsem si kuli téhle hře konzoli a byl jsem celkem zlamanej.
    To že to nepodporuje vyhlazovaní jsem vědel ale že rozližení jen 720p,
    Na HullHD telce děs. Sedět od telky 4 metry aby se na to dalo koukat:)
    Takže stále doufam že to přece jen vydají.
  • Proč by to dělali na PC když už to stejně většina lidí hrála.
  • Že by podporu PC ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit