-
No neprdí, ale po pravdě už jim to trvá. Patch byl ohlášen už snad před 2ma týdny a stále čekáme... Jsem při druhém kole ve druhém aktu a rád bych si zahrál ten DLC quest (a taky měl KUA kam uložit všechny ty krámy...asi stahnu mod na 0 váhu věcí).
-
Cauko ludia, zvarezil som Zaklinaca 2 len koli tomu aby som zistil ako mi to pojde a na Ultra mi to dost skaredo seka a to mam i5-2500k intel a 460gtx nvidiu... Chcem sa spytat, vyriesil tuto "neoptimalizovanost" uz nejaky patch?
-
-
vypni Ubersampling (Nejvyssi kvalita) v grafickem nastavení a patch 1.2 taky něco dělá s optimalizací..
-
-
Ok, je to tam, uz je to hratelne a hybe sa to pomerne dobre... Zvlastne, co vlastne vobec znamena ten ubersampling? :) Lebo nejako sa mi to nezdalo skaredsie oproti tomu ked bol zapnuty :)
-
-
jo už to tu kucí napsali.. myslim si, že stačí bohatě obyčejné vyhlazovaní a vypadá to parádně
-
Prakticky to každý snímek renderuje dvakrát a zobrazuje průměr mezi oběma výsledky. Jako by ti Zaklínač běžel 2x.
-
-
jako že poloviční supersampling a nebo je to na motion blur?
-
-
Ubersampling pokud si dobře pamatuju filtruje textury do lepší kvality(nebo tak nějak). ROzdil bys videl jenom pri hodně podrobnym prozkoumavani
-
-
Dakujem za radu, vyskusam.
-
-