Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A je na dylku... ne na vysku. Pro kocku dost zasadni detail. Ne ze by na tom zalezelo, za podstatnej sam za sebe pokladam spise prostredni odstavec.
  • Soška z resinu, to jsem zvědavej na cenu. Ve většině případů jsou sochy z kvalitního resinu dost drahý.
  • Uch... to je hodne drsna dezinterpretace (:
    Kracejici robot Reisin neni robot, ani Reisin, ale nakladaci exoskeleton, a pryskyrice (resin) jako material sosky. Akorat kdyz ted koukam na autora, uz nejsem az tak v soku (.
    Prepravku na kocku jsem moc nepobral, zkusil si levis predstavit, jak by se v tom kocka cejtila?
    • přepravka na kočku byla ve Vetřelcovi, tak asi proto
      • Mechwarrior_bw
        myslíš, že je to tá z jednotky ? ale určitá podobnosť tam je ...
        • myslím že ne,ve filmu byla tuším celá prosklená,nevím,já se spíš koukal na Sigurney,tehdy jí bylo tak o sto míň *1*
          • Mechwarrior_bw
            http://oi40.tinypic.com/2v1rjic.jpg *1*
            • tak sem srovnal tu fotku s tím obrázkem sběratelky...jak píšeš,určitá podobnost tu je,ale nejsou stejné
            • aha,a to si říkám fanoušek(to slovo zní divně) Aliena *1*
  • traalaa: ty jsi nějáký chudáček,kterého v mládí znásilňovala babička a stal se z něho skrytý homosexuál?Nebo proč si tu léčíš komplexy,hošku? *12*
  • God-of-War
    Tohle Kratos prostě musí mít!!! *16* *16*
    • ty si riadny trtko si myslis si das vytetovat sraca tak si nieco ? omyl si hovnoooo len pokojne predrb peniaze tvojej matky ty spodina hajzel jeden
      • God-of-War
        Ty mi nestojiš ani za jedno sprostý slovo *1*
      • Mopped
        Bože, kolik máš roků ty drbane? Tohle není už ani k pláči.
      • MidnighT91
        No ty seš řádné hov*do, jdi se léčit...
  • @Lawliet :
    to ze čuchas k pouzitejm kalhotkam sve sestry, neznamena ze mas holku
  • Kto da preboha peniaze na taketo P I CO VI NY k u ru rvaaaa radsej raidnu stetku a basu chlastu alebo tvoju mamku zadarmo cundru spinavu
  • Mna taketo veci neberu. Ja len dufam, aby ten gameplay bol doby.
  • ale vyšlo :) z jednoho prostýho důvodu, protože potrefená husa se vždycky ozve ;) a proč sem teda vlastně vůbec lezu,když nejsem v komunitě pc/konzolovejch hráčů? protože sem v ní byl několik let a byl sem právě takovej debílek jako spoustu jinejch náctiletejch a kupoval sem si Levely,Score,Gamestary,Excalibury...a fáral sem hry :) že to byla ztráta času sem si nějak uvědomovat nechtěl....a ted se tady nad tim zpětně pozastavuju,nad tim, že sem byl taky kokot....tak tady dělám aspon toho diskuzního trolla a vychází to na výbornou :-D debilu jak sem byl já je koukám stále mnoho
    • kok*t...
  • Bude ta edice i na wiiu?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit