Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mam rád zběratelské edice atd ale nemam moc rád když to dává ostatním hráčům výhodu do MP.
  • God-of-War
    Tohle Kratos prostě musí mít!!! *16* *16*
    • ty si riadny trtko si myslis si das vytetovat sraca tak si nieco ? omyl si hovnoooo len pokojne predrb peniaze tvojej matky ty spodina hajzel jeden
      • God-of-War
        Ty mi nestojiš ani za jedno sprostý slovo *1*
      • Mopped
        Bože, kolik máš roků ty drbane? Tohle není už ani k pláči.
      • MidnighT91
        No ty seš řádné hov*do, jdi se léčit...
  • Figurka není pouze "kráčející robot", ale zjevně taky vetřelec, který se po něm plazí, což by bylo naprosto boží.
  • traalaa: ty jsi nějáký chudáček,kterého v mládí znásilňovala babička a stal se z něho skrytý homosexuál?Nebo proč si tu léčíš komplexy,hošku? *12*
  • ale vyšlo :) z jednoho prostýho důvodu, protože potrefená husa se vždycky ozve ;) a proč sem teda vlastně vůbec lezu,když nejsem v komunitě pc/konzolovejch hráčů? protože sem v ní byl několik let a byl sem právě takovej debílek jako spoustu jinejch náctiletejch a kupoval sem si Levely,Score,Gamestary,Excalibury...a fáral sem hry :) že to byla ztráta času sem si nějak uvědomovat nechtěl....a ted se tady nad tim zpětně pozastavuju,nad tim, že sem byl taky kokot....tak tady dělám aspon toho diskuzního trolla a vychází to na výbornou :-D debilu jak sem byl já je koukám stále mnoho
    • kok*t...
  • Mna taketo veci neberu. Ja len dufam, aby ten gameplay bol doby.
  • rancor1223
    Vypadá pěkně, zvlášť ta soška.
  • Kto da preboha peniaze na taketo P I CO VI NY k u ru rvaaaa radsej raidnu stetku a basu chlastu alebo tvoju mamku zadarmo cundru spinavu
  • @Lawliet :
    to ze čuchas k pouzitejm kalhotkam sve sestry, neznamena ze mas holku
  • Hoši konkretně vy starší. Tolerujou vám manželky takové věci?
    • Nejenomže toleruje, ale dokonce má žena to nejspíš i tiše podporuje. Jakožto pro člověka co dělá s textilem jsou pro ní některé figurky zajímavým 3d zobrazením střihů.
    • Nie som zberatel tykychto edicii ale keby som ju chcel nevidim dovod preco by mi to manzelka netorelovala. Ona ma svoje zaluby ktore akceptujem aj ked ich nechapem a ja mam zase svoje. Pravdaze musi to mat nejake hranice.
    • Ti starší raději koupí balík plínek..
    • MidnighT91
      Proč by ne, manželku nemám ale kdyby netolerovala moje záliby a po mě by chtěla abych přijal ty její tak to asi nebude dobrej životní partner...
      • je ti 10 let kdyz pises takove hovadiny?
        • Je ti 5, že si tu hraješ na *uráka ?
      • MidnighT91
        Jinak tu sošku bych chtěl, parádní kousek... škoda že uvnitř toho mecha není Ripleyová...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit