Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • BoB.2
    Nerad hraju prostě ve hrách za ženský *13* (Za ženskopu verzi Sheparda – Shepardku hrálo 18% hráčů)
    • To je ten k0k*t s češtinami?
      • BoB.2
        Jo to jsem já a kok*t jseš ty *10*
        • tohle je clanek o uzenach tak si ty kokoty schovejte do kalhot :D
          • pardon o zenach
            • Je vidět, že máš radši uzeniny :D *1*
    • vole bobe co tak ctu tvy prispevky furt samej negativizmus a furt se ti neco neliby a neni dobry se na to vyser a di hrat futbal
      • BoB.2
        Za prve nevím co je futbal,pokut myslíš fotbal ten nehraju a i kdybych hrál mam nohu v gypsu takže to by asi nešlo ,a za druhé žádnej negativizmus nešířím jen jsem napsal že nerad hraju hry kde je hlavní hrdinka žena nic víc nic míň.
    • Marquis
      No vidíš, a zrovna ženská Shepard je nejlepší. Už jen proto, že Jannifer Hale je asi nejlepší dabérka v celém herním průmyslu.
      • Amylee.Anderson
        Souhlas, ten její hlas mam strašně ráda a když jsem zjistila, koho všeho dabovala, tak jsem docela koukala :)
    • Black_Hand
      ano, a mam to chapat tak, ze ty za zensky nerad hrajes, a tak bys chtel aby si za ne nemohl hrat vubec? jsem rad, ze na todle nemas vliv :).
      • BoB.2
        Když není na výběr tak nic nenaděláš ,třeba u D2 mě strašně štvalo že nemůžeš změnit pohlaví charakteru.
        • MrSanta
          Já za ženy taky hraji velmi nerad. Jediné co jsem zkousnul byla ta zabijácká potvora z Diablo II a to bylo všechno. Ve hrách se snažím žít postavou za kterou hraju a to se mi u ženských charakterů nedaří. Stejně tak se nemůžu dost dobře sžít s "beast" rasama jako jsou třeba khajiiti nebo argoniani z TES her. Zajímavost - za orky mi hrát nevadí a naopak za ně hraju velmi rád. První charakter jak v Morrowindu tak ve Skyrimu byl ork. Akorát v tom Oblivionu jsem za orka nehrál, protože tam byli strašně hnusně vymodelovaní. To samé v Baldurech nebo v NWN.
          TR jsem nehrál žádnou hru, představa hraní za ženu je pro mě tak "odpudivá", že jsem o tom ani neuvažoval.
    • Trol.internetovy
      Nojo, v Tomb Raider bychom měli hrát za Lerryho Crafta! *15*
      • BoB.2
        Na druhou stranu když je to dobrá hra dá se to překousnout třeba jako TR.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit