Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Marquis
    No vidíš, a zrovna ženská Shepard je nejlepší. Už jen proto, že Jannifer Hale je asi nejlepší dabérka v celém herním průmyslu.
  • Odulin
    Moje oblíbený ženský postavy/charaktery za který jsem musel hrát byla Giana, Rynn, Lara, Rayne, Jade, Faith a jedna z posledních Bayonetta(mňam). *14*
  • Veskoslav
    Viděl moc pěkné to bylo:-D
  • a proč jako ?
    taková shepardka byla mnohem zajímavější než chlapská verze a cucet treba na zelenyho orka taky zadná zabava není
  • Veskoslav
    Tak jako když se snažíš balit holky v MMO, tak to chápu:-D
  • to bystne nevěřili, jak se takovej Thief (první díl) dokáže obejít bez zabíjení čudlíkej a jak tam jsou souboje jak s mečem, či lukem zábavný. Holt stará škola.
  • Prinese facepalm...
  • Jak když borci z IGN (nebo to bylo GameTrailers?) hráli preview Zaklínače 2.

To byla ještě nepatchnutá verze (škoda této změny), kde Geralt reagoval na každou ránu mečem. Pán recenzent naběhl mezi tři noname soupeře a začal spamovat lehkým sekem pěšáka před sebou, zatímco rytíř ve zbroji se klidně rozmáchl a naložil mu kombo do boku a do zad. To bylo kino ^_^ ^_^ ^_^
  • Malleth
    V MMO bych to snad i zakázal kdyby to šlo. Dělá to ve všem hroznej bordel.
  • ne jsem chlupatej chlap *1*
  • Malleth
    Ono spojení indiánů, asasinů a templářů asi taky není úplně ok.
  • Veskoslav
    To víš. Oni by si mohli začít stěžovat, že kdy naběne do skupiny vojáků, tak umře:)
  • "Vývojáři do Liberation přidali i speciální řetězové kombo. To bude možné použít po několika zabitích. V tu dobu se celá hra zpomalí a vy budete moci označit protivníky, které má Aveline zneškodnit. Po opětovném zrychlení se o ně sama postará na dálku i na blízko."

PS Vita nevlastním. Ale i kdybych vlastnil, tímto prvkem pro mne hra ztrácí atraktivitu, protože uráží vlastní hráče. Argument "tak to nepoužívej" je zcestný, jelikož vzhledem k popularitě této berličky kolem ní asi bude postaven celý bojový systém této hry.
  • Veskoslav
    Pokud většinou můžu, tak hraji za holku ve hrách. Ať už MMO nebo klasické hry. Nějak mě to za ty léta přešlo hrát pořád za chlapy:)
  • BoB.2
    Když není na výběr tak nic nenaděláš ,třeba u D2 mě strašně štvalo že nemůžeš změnit pohlaví charakteru.
  • *nestříká :)
  • A v rámci menšího násilí ve hrách, by je třeba mohla mlátit robertkem po hlavě, nastříká při tom krev :)
  • Hairy_Ass
    Tak třeba by to mohla být asásinka, která svoje oběti vraždí ve své posteli. To by bylo uvěřitelné. Taková trochu drsnější Mata Hari. *15*
  • http://bonusweb.idnes.cz/drakan-order-of-the-flame-08s-/Recenze.aspx?c=A010213_drakankla_bw
    krátce sem si prolít recenzi na ten drakan a vypadá to dobře, možná to přece jenom zkusim :)
    Zajímavý, že sem o tý hře nikdy neslyšel :)
  • Black_Hand
    ano, a mam to chapat tak, ze ty za zensky nerad hrajes, a tak bys chtel aby si za ne nemohl hrat vubec? jsem rad, ze na todle nemas vliv :).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit