Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tohle nechápu normalne se zeptal, proč tolik minusek?
  • Ale notak Petre.
    a) Urazet umis pekne na nekoho, kdo ani neni schopny spravne napsat "survial?"
    b) Tvuj "survial" ve hre taky neni
    c) Naposled jsem MC zkousel pred 7 mesici, takze se lehce zameni survival a adventure
  • podle me si hraje spis na debila :D
  • To nemeni nic na tom, ze kazdej s fungujicim mozkem prisel na to, co jsem myslel.
  • Rozhodně tenhle patch přináší víc zábavy do hry než předchozí patche. *3*
  • Žádnej Adventure mod ve hře neni. To co popisuješ je Survial.Tak si nehraj na chytraka.
  • Tim jsem myslel ten mod, ve kterym jsou prisery, nemate neomezene kostek atd... Pouziti mozku bylo v mem postu potrebu, promin, ze te to tak zmatlo.
  • Dohromady nic co by delalo vetsi zmenu. Trochu "vetsi" svet (vetsi biomy), par novych bloku, exp system co neni dodelanej, prazdny vesnice a par novych mobu? Neoficialni mody toho pridavaji daleko vic. Mimochodem pistony byly puvodne taky z modu, npc vesnice taky. Jako bonus to jede o hodne hur jak 1.7.3 snad to fixnou.
  • že by nekonečné možnosti ? kretivita kterou ti jiná hra nenabídne?...stavění s kamarády?lego pro velký...

Jman
    Adventure mód tam není.
  • Lidi bavi stavet. Dej jim kostky a oni je na sebe budou skladat :) Osobne jsem hral jedine adventure mod a ten nebyl nic moc, ale mozna ho tenhle novy patch trochu ozivi.
  • Mohl by me nekdo prosim vysvetlit proc je tahle hra tak popularni? Ja na tom proste nevidim nic zajimavyho.
  • Ještě kdyby tam ty budoucí npc dávali questy a bylo by to boží
  • absolutne perfektny update. klobuk dolu. Uz sa tesim na levelovanie a NPCcka. Vybrakovavat prazdne dediny neni to prave
  • Hank90
    Notch je sympaťák *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit