Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bumtaratabumbumbum

Jo, Eitr by mě hodně potěšil.

• xtron

Nějak mi to nepřipadá jako výčet nejočekávanějších her ... já se třeba těším na METRO nebo Far Cry. Připadá mi to jako redakce, která hodnotí filmy a slintají nad programem ČT2.

• Ristoro

Tomu se neříká vyšší nároky, jen špatný vkus :). Holt jsi nevyrůstal v době, kdy FPS hry zažívaly zlaté časy, vycházely Unrealy, DOOM, Quake a jiné. A asi jsi nevyrůstal s myší a klávesnicí v ruce, potom chápu, že tě DOOM neoslovil :). Koneckonců, konzolových koridorovek teď máte spoustu, jen si vybrat.

• iSpirit

Tak asi mám trošku vyšší nároky jak na hudbu tak hratelnost.

• Dost se podivuji, že ani jednoho z pánů v redakci evidentně nezajímá DOOM Eternal a Metro Exodus. LUL

• Ristoro

Myslíš hry s fantastickým soundtrackem a diamantově vybroušenou hratelností? Netuším, koho to může bavit. Hloubku si hledej ve filmech, hry tě mají bavit hlavně tím, že je hraješ.

• TheGGG

Tlou 2, tsushima ani death stranding zatím nemají oficiální datum vydání... Takže je otázka co z toho bude 2019 a co 2020

• TheGGG

Cyberpunk prostě nevyjde v roce 2019, zdaleka nejsou hotoví.

Metro a re2 vypadají božský ale asi to holt není redakční šálek kávy 

• TheGGG

V redakci dle všeho není metro moc populární sérii, alespoň smutnýho nebaví, takže bych očekával minimální pokrytí této hry.

• Musim rict, ze me nezaujalo skoro nic. Nevim proc chybi novy DOOM, kdyz ten predchozi byl bomba a rozhodne dava smysl zminit Anthem, ktery ma potencial nadobro pohrbit jedno z nejznamnejsich hernich studii.

• iSpirit

Spíše mě překvapuje, že někoho baví v roce 2019 tupé akce bez špetky hloubky jako DOOM. 

• Dying light 2 letos nebude ?? 

• Ristoro

Absence DOOMa a Metra mě velice překvapila. Je tohle vůbec herní web? :) Nebo nikoho z redakce nebaví kvalitní FPS hry?

• iSpirit

Já ti nevím, Záklinače 3 jsem doslova protrpěl. Příběh, hratelnost, zvraty vše mi přišlo místy až trapné, takže nevím důvod, proč se na to těšit. Last of Us je dospělejší, postavy se chovají lépe, ale ve finále je to hra na jedno zahráti. Celou dobu jsem čekal, kde je 10/10 hra. No, nedočkal jsem se. Nejpopulárnější hry nebývají ty nejlepší. Je to tak ve filmech, v hudbě, v seriálech a i ve hrách. 

• Derp_1337

To byly nějaké novinky ohledně vydání TLoU2?
    Co si pamatuji, tak ještě pár měsíců zpátky Naughty Dog tvrdili, že TLoU2 se může očekávat na konci roku 2019... I když odsunutí na začátek roku 2020 by mě asi moc nemělo překvapit 😐

• cms.sarka-tmejova

Nezapomněli, jen ani jedno letos nevyjde:)

• Derp_1337

V redakci jsou v oblibě indie blbosti. Poslední roky je to vidět, jak se je snaží natlačit do různých best of kategorií. Žádné velké překvapení, člověk si časem zvykne a automaticky to přeskakuje...

Kromě Cyberpunku zapomněli ještě třeba na očekávané The Last of Us 2.

• tomasrippl

To vypovídá hodně 

• jindra.veliky

lol a Cyberpunk nikdo? Metro Exodus, Resident Evil 2... Hlavne, ze tam je zase spousta indie blbosti

• Derp_1337

trololol

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit