Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheGGG

    tsushima, tlou 2 a resi 3 remake, to je pro mě jednoznačně TOP Trojka, kterou si chci zahrát. Jestli fakt vyjde Elden ring a ghostwire, tak z toho udělám top 5.

  • Jak jsem nikdy nebyl velkej fanda HOMAM tak Songs of Conquest vypadá fakt luxusně, nádherná atmoška, super hudba, díky za zmínku, jinak by mě to minulo.

  • The Last of US 2, Desperados 3, Dying Light  2, Resident Evil 3. Ostatní mě nezajímá:-)

  • lito

    FF VII, Elden Ring. Resi 3 to pak někdy ve slevě. Víc toho hrát asi nebudu. Mám ještě resty z minula. 

    • clovicekO

      To je fakt zajímavé. V jedné diskuzi se biješ do prsou jak nic nehraješ, protože nemáš čas, jak máš důležitou práci a musíš vydělávat a jak lituješ všechny, co hrajou hry, ale přitom ke každé hře máš kilo připomínek, stále se rozplýváš nad Death Stranding a do noci zevluješ na diskuzích ke hrám ...

  • Carnage666

    Tak já se nejvíc těším na FFVII Remake, Cyberpunk 2077, Vampire, TLOU 2, Senuu, Dying Light 2 a pak taky hlavně Avengers a Elden Ring.

  • Corvus

    Oproti očekávaným hrám 2019 se letos s redakcí v mnoha případech shoduji. Zde můj osobní playlist na letošek (PC platforma). A ano, opět to jsou nehorázné, opulentní, až pekelné žně (nechápu ty kecy, že nic pořádného nevychází). Řadím abecedně, aby se nikdo nehádal :-D :

    Aquanox: Deep Descent, Atomic Heart, Baldur's Gate 3, Commandos 2: Men Of Courage HD Remaster, Creaks, Cyberpunk 2077, Death Stranding, Desperados III, Doom: Eternal, Dying Light 2, Elden Ring, Evolutis, Ghostwire Tokyo, Hades, Little Nightmares 2, Ori and the Will of the Wisp, Papetura, Resident Evil 3: Remake, Senua’s Saga: Hellblade II, System Shock RE, System Shock 3, The Artful Escape, Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2, Wasteland 3, Watch_Dogs 3: Legion, West Of Dead, Witchfire.

    Prkenice se pěkně zapotí, ale hry jsou holt můj život :-)

    • Ahoj, nedělá náhodou hudbu k Aquanoxu Kai Rosenkranz? 🙂

      • Corvus

        Ano, dělá! :-) Aquanox bedlivě sleduji po celou dobu vývoje. Vývojáři aktuálně hru leští, co to jde. Původně měl nový Aquanox vyjít už v listopadu 2019, dokonce už byl zveřejněn i obal, ale nakonec si pravděpodobně vzali nějaký ten týden navíc... Screenshoty vypadají famózně. Podmořské hlubiny, to je moje. Bohužel se vývojáři příliš nerozepisují v updatech a deníky z vývoje hry nevedou pro jistotu vůbec. V posledním updatu se za to dokonce i komunitě omlouvali, že prý makají na 120% a vylepšují produkt. Tak snad to dopadne dobře. Už to trvá opravdu dlouho...

        • paráda. já si vzpomínám že jsem koukal pár měsíců zpět na Káiův ( můžeme mu říkat Božský Kája? :D ) kanál na yt a viděl jsem tam právě něco z jeho práce na aquanoxu. 

          Mě je ten postup co zmiňuješ zase sympatickej tím, že ta prezentace není kdovíjaká ale třeba hra bude stát za to... tak jako dřív (nemoc nostalgie? asi jo.)

          • Corvus

            Pravda! Snad se to povede. Hodně na to vsázím. Podmořské hlubiny, ponorky apod., to je moje.

    • Carnage666

      Atomic Heart netrpělivě vyhlížím ale celý to nějak smrdí a pořád žádný pořádný info.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit