Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja se tesim na Streets of Tarkov coz je nova mapa v Escape from Tarkov. Nejlepsi FPS dnesni doby.

Skoda ze tady o tom nikde necteme, neni to pro deti no../

• radim.zaty

U konkurence mají typka, který o tom mele v každém podcastu :-)

• Jj. Na Tarkov jsem zapomněl! Měl by konečně vypadnout z early acces.. Je to pecka.. 

• Nikdo si nezvpomněl na hellblade 2? 

• Bloodlines 2 (byť mám obavy), Silksong, Humankind, The Medium, Darktide, Little Nightmares 2, AoE4, Deathloop, Stray, Psychonauts 2 a určitě jsem na spoustu zapomněl.. 

Stalker 2 si myslím ještě letos nevyjde, stejně jako nový Battlefield. Ale vždy platí, radši si počkat.. 

• Derp_1337

Já celkem dost očekávám: Ghostwire: Tokyo, Horizon 2, Left 4 Dead 3 (ehm, i když se to vlastně jmenuje Back 4 Blood), Fable 4, Dragon Age 4, Hellbade 2: Senua's Saga, The Elder Scrolls 6

• BlueAsari

Tiež tak, škoda, že tento rok DA4 a TES VI na 99 % nevyjdú :(

• Derp_1337

Taky se obávám, že to nevyjde. Obdobně bych to viděl s Vampire Masquerade Bloodlines 2 a Baldur's Gate 3.

Kdo ví, třeba nás tvůrci překvapí a vyjdou všechny 4 hry 😇

• LadaVanBar

Ja bych si moc pral nejaky prekvapeni, ktery nebylo oznameny vubec, treba XCOM3, to by byla pecka

• lito

samozřejmě Elden Ring. Ohh, Elden Ring. Nic jiného mě moc ani nezajímá. 

• Phillios191

Já se nejvíc těším na Scorn, Withfire a Syberia 4

• Thanquol

Mmm Bětka..

Všem díky za tipy na co se těšit. Zajímavý výběr každý z vás. 

• Chybi Ancient gods 2, ackoli to je jen DLC a kvituji aspon jednou Bloodlines. Na ty jsem se velice tesil ja, karetni variantu jsem hral, ale moc mi nesedla. Doufam, mozna marne, ale doufam, ze to bude goticteji ladeny cyberpunk. S mene pocitaci, ale zato s magii. Ten 2077, jeste jsem nehral, ac se tesim, ale pockam, mi prijde screeny a videy trochu do stylu (sice cyber, ale...) slumu a garazovych gangu a kalifornskeho letniho(!!!) velkomesta. Coz mi mirne vadi, cekal jsem vice nobl a temne gotiky.

• 0011

Cyberpunk a gotika? Přečetl, viděl jsem a hrál jsem z tohohle žánru kde co, ale gotika mě nikdy nenapadla. Když už nějaký architektonický styl tak brutalismus nebo futurismus, ale gotika fakt ne. Jestli něco takového existuje nechám si doporučit, ale spíš si myslím že sis popletl žánry nebo pojmy, předesílám že Dark Future od Games Workshop cyberpunk není - jediné co z ní vychází a bylo adaptované i v realitě je kultura Cybergoth a ta se týká pouze módy a ne architektury.

• Samozrejme jsem nemyslel stredovekou gotiku, ale spis "gothiku". Tj. trochu liznute techpristy z W40, nejake neokatolicke technosekty (jako z metabaronu - vida, to je taky krasny priklad cyberpunku) nez garazove gangy z sluncem spalene suburbie. 

• 0011

Jestli myslíš Kastu Metabaronů od Jodorowského tak rozhodně není cyberpunk. Vůbec celý Incal je postavený na nerealizovaném konceptu Duny, která je už z principu anti-cyberpunk.

• Duna od Herberta je rozhodne antitechnicka kniha (az mi to bylo pri cetbe silne neprijemne). Incal je jakysi Jodorowskeho zivotni vnitrni pribeh, ktery nema s Dunou spolecneho lautr nic, pokud nepocitame to, ze ten samy Jodorowsky chtel Dunu zfilmovat a pripravil plno konceptu, na jejichz zaklade nakonec udelal svou space operu, tedy Metabarony, pro ktere si hlavniho hrdinu vytahl z Incelu, kde hral posledni Metabaron vedlejsi roli. (Tim propojeni konci, ac na zacatku MB je metabunkr nad jakymsi vymrelym sachtosvetem, ktery by mohl byt svetem z Incelu, ale ten se prece resetoval)

Metabaroni samotni ovsem uz svebytna varianta cyberpunku jsou, puvodni koncept Duny byl zcela opusten a zustala jen ta monstrozni epika a galaktická veš. Rozhodne netusim, v cem Metabaroni popiraji pravidla zanru cp.

Vesely fakt: Jodorowsky zaloval tvurce filmu 5. element, ze pry jde o vykradeny Incal! Pritom krom vertikalniho mesta a jakesi sedmdesatkove estetiky a mysteriozni entity, jez je ve filmu totalne zla a v Incelu neutralni, tam toho tolik spolecneho neni. Willis neni ani metabaron, ani Difool a Milla mozna velmi vzdalene pripomina ty dve antidivky z krystaloveho sveta.

• 0011

Spíš než popírají bych řekl neobsahují, nebo lépe řečeno nedostatečně obsahují, nebo ještě lépe je to kočkopsí směs všeho možného ale kdybych měl vybrat jeden žánr, tak je to především Space opera. Já už svojí chabou španělštinu léta nepoužívám a nemám Twitter, ale je na něm dost aktivní, můžeš se ho zeptat jestli svoje dílo považuje za cyberpunk, já teda ne, ale nemůžu mluvit za autora.

• Neví někdo co (jestli něco) dělají Piranha Bytes?

Jinak samozřejmě letos si už v březnu zahrajeme The Elder Scrolls: Hammerfall 😀 Bethesda strašně překvapí kvalitním launchem, proto ten slabší marketing. 

• Vojtzech

Pokud vím, tak dělají na ELEX 2.

• ahoj, diky za odpověď, tak máme stejný informace / dojmy. dlouho jsem 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit