Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Btw jestli jsem na něco nezapomněl, tak po Pikminech (červenec) už Nintendo nemá oznámenou žádnou first party hru ne? Jakože ani výhledově, nějaký teaser nebo tak něco. Jediné o čem kdysi mluvili byl Metroid Prime 4, který se ale asi potýká s nějakejma  potížema při vývoji. Mohlo by to znamenat, že 2024 už opravdu přijde nová konzole?

  • Nezapomínejme na nejlepší 2D Zeldu, Minish Cap. To je opravdu klenot a kdo doteď nehrál a má Switch, tak není na co čekat.

  • JojoNemo

    Ahojte :-) Ten Metroid Prime ma neskutočne potešil. Úprimne - jediný dôvod prečo doteraz nemám Switch bolo práve to, že na ňom neboli žiadne Metroid hry (ktoré pre mňa znamenajú oveľa viac ako Zelda/Mario hry, v tom som ale asi sám :-) ). Teraz je už však na Switchi Metroid Dread, Metroid Prime 1, cez Online bude myslím Metroid Fusion takže - ja si ten Switch konečne kúpim :-D Jediné nad čím rozmýšľam je len to, či na ňom vôbec vyjde Metroid Prime 4, či by už nebolo rozumnejšie počkať na nový "Switch" od Nintenda, či na novom "Switchi" bude spätná kompatibilita atď. Keď ide ale o Metroid a Samus, budem asi iracionálny a súčasný Switch bude doma :-) Viem, že som voči tej sérii úplne biased takisto ako voči Half-Life sérii, FromSoftware hrám a pod. Každý má ale niečo veľmi rád :-)

    • Ještě Super Metroid v N-Online SNES, Metroid v N-Online NES a Metroid 2 v N-Online GB. :)

      Čekat můžeš pořád, ale Switch má tak masivní knihovnu 1st party titulů, že když teď koupíš OLED, budeš mít až do vydání další konzole od Nintenda mít co hrát :)

      A Metroid Dread je fakt masterpiece.

    • 0011

      No to si podle mě počkáš minimálně rok, ne-li dva. Já mám Switch day one a novou konzoli bych bral hned, odolávám oled, páč primárně stejně hraju v docku. Prime už jsem hrál, jede stabilních 60 fps a vypadá fakt dobře, ale těžko říct s novou konzolí jestli si připravují hype na zrovna tuhle i když velice slavnou tak pořád ještě poměrně niche sérii. Podle mě jsou si dobře vědomí toho, že s novou mašinou bez nové velké hry neuspějí a velké myslím úroveň Mario/Zelda, když na directu nebyl 3 měsíce před vydáním nové Zeldy oznámený nový hw, tak pochybuju, že letos vyjde. Je ale dost dobře možné, že k vydání nového Mario filmu odhalí, že makají na nové hře, která vyjde na nové konzoli, ale určitě jí ještě nevyrábí v jiné formě než prototypech, protože sériovou výrobu nástupce třetí nejprodávanější konzole všech dob prostě neutajíš.

    • JojoNemo

      + ešte mi len napadlo: nechápem prečo Nintendo nazvalo tento Metroid Prime Port ako Remaster. Z toho čo som na Youtube videl to skôr pôsobí ako vizuálny Remake podobne ako posledný Last of Us Remake (v podstate nezmenené herné prvky ale úplne nanovo prepracované vizuálne assety)

  • Tak Metroid : Prime me prekvapil XD

  • Zelda je skvela💁‍♂️to vime vsichni kdo jsme ji hrali,… ale nintendo by uz vazne potrebovalo konzoli ktera by to vsechno rozjela aspon na tech 60fps… po hrani na ps5 se mi na tom switchi tech 30fps tezko zchroustava 🤷‍♂️

    • Gulivera84

      Jako ten trailer na novou Zeldu, a v pozadi ty textury, ahned sem si rikal jaka je to skoda ze nema lepsi železo,  a ano vim ze dokaze vycucat krasny scenerie.....ale proste no uz neni 2017....uzuz by to neco chtelo

    • Jop bohuzel pravda, ( nebo kdyby udelali program pro streamovani Nintendo her na PC XD to se ale nikdy nestane ) 

      Videl jsem zabery z BotW na emulatorech s grafickymi mody a vypada to nadherene

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit