Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jako čekal jsem něco jiného i bych to zkusil, ale pak jsem viděl slova free to play, bigpoint a browser a byl konec nadějí, né díky
    - nehledě na to, že oznámili jaký to bude sandbox :D, v podstatě řekli, že obsah dají minimální a hráči udělejte si příběh sami
  • MidnighT91
    Stačí si přečíst větu Free to Play MMO a je hned jasný co nás čeká...
    • Velkej grind zadarmo a nebo mensi grind kdyz zaplatim? *15*
  • sankuri
    Ac browserovym hram neholduju, takovy Drakensang Online se jim opravdu poved, samozrejme se to klasickym mmo rovnat nemuze, ale na chvili to jiste zabavi
    • nejlepsi browserova hra je samozrejme Quake Live!, to je jedina kterou kdy budu potrebovat :D
      • Moje slova :D
  • Hmm na Icefire.cz jsme si říkali že založíme nějaký klan. Vypadá to nadějně *4*
  • "browserové"... to slyšim prvně. :/ Sem měl za to, že to bude jako "klasická hra".
    • Ringwraith
      Já právě taky... ale nevím, jestli jsem to prostě v nějaké zprávě nepřehlídl.
  • NonSuch
    co nas ceka je zklamani, pac jen nejvetsi studia dokazou svyma zdrojema a poctem lidi utahnout mmo a ne studio co se jmenuje bigpoint, ma pravdepodobne 20 lidi a jedna se o jejich prvni hru... jako do levelu 15 to bude dejme tomu super a pak zacne prazdnota, jak jme to uz kolikrat zazili...
    • Bigpoint studio má za sebou přes 60 online her(např. Battlestar Galactica online,- poměrně úspěšná browserová MMO z 3. osoby). Takže asi tak...
      • A vetsina z nich pay to win?
        • ja bych řek že právě oni jako jedni z mála umí udelat funkční f2p systém který neni jen zasterkou pro pay to win
          • Sry ale to fakt ne... Bigpoint je klasicky pay-to-win system...
  • Krome placeni neprinese vubec nic novyho
  • Podľa mňa keby sa udialo to čo so Star-Wars a Bioware aj so značkou Game of thrones mohly by na tom určite solídne zarobyť. *7*
    • sankuri
      Jeden big fail rocne staci:-D
  • Preed
    Z takehoto nechutneho dojenia znaciek je mi akurat zle,Lord of the rings to schytal na plno,Zaklinaca drzia poliaci no este ich par zostalo co mozu skurvit...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit