Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to sou mně novinky, oproti klasickému BF2 je samozřejmně vše ostaní novinka.. a jak klasicky squad rush? to je také novinka ne? v tom případě musí bejt sDM také klasické.. a bude tam novinka i HQ, S&D, DM, king of hill, domination, survivor, transort a ,,zombie,, mod.. ???
    • BC je odbocka od serie a BF 3 by mal byt pravy nastupca serie takze oproti BF 2 alebo BF 2142 sa to vsetko pocita ako novinka akurat ze tu to pisu jedno cez druhe
      • ja vím mno.. prostě je to blbost to vůbec psát jako nějakou novinku... Fakt mně to připadá jak reklama...
    • a to jsem zapoměl na ten klasickej ruh a spoustu jinejch módů
  • genki.sudo
    Super, teraz je to skvelé :-)
  • jenom 9 map ? ty dalsi asi daj do dlc. a pocita se do tech 9 map i ty remake mapy z bf2 ?
    • Nepočítá, a já osobně doufám, že pojedou ve stylu BC II, kde přidali 4 nebo 5 map v patchi úplně zdarma...
      • JohnyTheZik
        v bc2 byly mapy/mody na pc zdarma a na konzole s vip kodem )
      • jj to bylo super.
    • ne
  • "Novinkou je naopak Squad Deathmatch pro šestnáct hráčů (4x4)"

Novinkou pro co? V BFBC2 je a pokud srovnáváte jen s BF2, tak pak jsou nové všechny kromě Conquestu.
    • BC je odbocka od serie a BF 3 by mal byt pravy nastupca serie takze oproti BF 2 alebo BF 2142 sa to pocita ako novinka
  • At prestanou hypovat a vydaji betu.
    Tam aspon lidi uvidi, jake to vice mene bude (mozna jeste neco pomeni,ale asi nic drastickeho).
  • Je teda škoda že 64 lidech půjde jen Conquest, ale ve všech módech by to dělalo asi jen chaos.
    • Já jsem naopak rád...nevím sice, jak velké tam budou mapy, ale pro mě je osobně i 32 lidí v BC II až příliš...raději 24 - 28.
  • genki.sudo
    Haló .. Matematika... Hovorí nám niečo ?

4x4 = 16.. OK

12x12 ? wtf ? Predpokladám že autor zamýšlal napísať 2x6...

A prečo by mal byť 4x4 mód nový ?
    • nove preto lebo zaplateny redaktori vsade po svete budu tvrdit ze colovek je v bf3 tak je to revolucne aj nove, aj samotny zaner je novy, aj moznost na niekoho vystrelit je nova, aj samotny battlefield je novy a nic take tu pred tym nebolo...

preto aj mody maju nove
      • Oni ani nemusí být placení. Prostě odpapouškují, co jim tvůrci a pání PR naservírují. Upřímně, jsem zvědavej, jak celá hra nakonec dopadne. Neočekávám že to bude špatná hra, ale rozhodně to nebude tak úžasné, nové a svěží jak se snaží nám vsugerovat.
    • Ano, 16 hráčů, protože přesněji by mělo být napsáno 4 družstva po 4 hráčích. A nevím, co je nepochopitelnýho na 12 vs 12, což dělá 24 hráčů? :)
      • genki.sudo
        A nie je to 16 hráčov, je to 4 vs. 4.. Viď anglický originál..

Všeobecne autori na Tiscali majú problémy rozumieť anglickému textu. No offense...
        • ZvacA
          Squad Deathmatch
          Availability: On all 9 maps
          Players: 16 (4 squads of 4)
          Focus: Squad Based Infantry Combat
          Goal: Eliminate a set number of enemy combatants
          Winning the game: The squad that reaches the set kill number first is declared the winner

Vřískáš tady zbytečně kamaráde.
        • sleepless
          Pokud myslis Squad DTM, tak ten je pro 16 lidi, viz eng original. Mirne jsem to upravil, aby to bylo srozumitelnejsi, diky za pripominku. Jinak v poctu hracu ale chyba nebyla.
        • Aha, on to psal zase levis. Naučte ho někdo anglicky. Snad není článek, kde by nepsal blbosti, protože neumí pochopit text v cizím jazyce.
      • genki.sudo
        No veď práve to ako to bolo napísané..

Sorry ale 12 x 12 nie je to isté ako 12 vs. 12..

Kapiš ?
        • ZvacA
          A mimochodem X značí také pojem "versus", chceš-li to lépe tak také slůvko "proti", ne jen písmenko a matematickou značku....
          • Dobrá, ale autor v původní verzi článku (teď už je editovaná) použil v jedné větě dvakrát ono "x". Člověk by skoro řekl, že by mělo mít v obou případech stejný význam. Jenže ono 4x4 je opravdu myšleno jako čtyři týmy po čtyřech lidech (tj případ KRÁT, dohromady 16 hráčů). A hned za tím následuje 12x12, což ale už dvanáct týmů po dvanácti hráčích neznačí (přeci jenom, 144 hráčů na serveru by asi nedělalo dobrotu, jak po herní tak po technické stránce) a je zde třeba využít interpretace "dvanáct proti dvanácti". Aby se autor tomuto problému vyhnul, měl v první řadě opravdu místo druhého "x" použít jednoznačné "vs.".
          • genki.sudo
            A kde si to prosím ťa takto videl napísané ?
            • Zelenej
              ty seš fakt stupidní hrotílek... jak prostě nechce aby nad nim někdo měl pravdu a furt se snaží... a přitom ze sebe dělá čim dál tim většího blbečka.... uznej chybu ty agrogante *1* *7*
        • Ale každý normalni člověk to pochopil jen ty tady musíš psát takové kraviny!
    • genki.sudo
      Tak ono to je

4 vs. 4

a

12 vs. 12..

Človek by to nepovedal po prečítaní tohto článku.. :-)
    • Protože to asi řeklo EA! A co řekne EA, to platí!*3*
  • :D Minule hry proste nabizely jeden skvely herni zazitek, ted uz jich nabizeji dokonce 45! No neni to skvele?
    • mozna kdyz budem mit zazitku vic tak dostanem neco zdarma (ale misto toho dostanem placeny dlc)
      • A pokud objednáš teď hned, dostaneš jedno DLC jako dárek a to úplně zdarma! Tak neváhej a zamiř na Origin!
        • Za předobjednání v Origin zaplatíš ccca 1060 Kč (pokud se nepletu) a dostaneš jen digitální klíč a o 3 dny dřívější přístup do bety....raději se podívej po nějakém normálním obchodě (viděl jsem ceny i pod 900) a předobjednej to tam, budeš mít stejné bonusy a dostaneš to na klasickém DVD (navíc v ocelové krabičce *2* )
          • par dni po vyjitii bude klicu po par stovkach plne aukro.Uz ted jsou tam par mesicu stare hry po 100kc
    • Někdy se mi zdá, že EA nabírá lidi na PR z Teleshopingů XD

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit