Přejít na výpis diskuzí
Co znamená příchod Valve pro DotA komunitu?
15.10.2010 | Petr Poláček
28 příspěvků
-
kéž by místo tohodle konečně dodělali episode three
-
-
Nene, jen ať dělají, jak uznaj za vhodný. Kdyby byla EP3 k vydání, už ji vydají. Ale ona není. Trpělivost, pokud nás neskolí infarkt nebo mor, dočkáme :se :-)
-
mluvis mi z duse, taky se nemuzu dockat na Hl2- ep3 ...
-
-
counter-strike, team fortress, DotA, všechno důkazy že mody jsou podstatně lepší než komerční produkce(když odečtu STALKER CoP, Assassins Creed 2 a Interstellar Marines a Valve hry) a proto je Valve komercializuje druhými díly.
-
Krom Half-life je vse, co Valve vydalo zalozeno na fanouskovskych modifikacich. A jak se zda, skvele se jim to vraci. Zatimco jina studia na komunitu kasle a vecne si dela hry svou, casto dost spatnou cestou, Valve vse bedlive sleduje a jakmile prijde potencialne uspesny mod, privlastni si ho a vyda peckovitou zalezitost. *4* Tak uvidime.
-
Kdyby udelali HL2E3, tak uspech maj zaručenej...
-
bez tak HF2E3 nevyjde, udělají rovnou HL3 na novým enginu :-)
-
-
To je jenom spekulace ;)
-
-
4 roky sme cez vysoku skolu drtili dotu.. aj ked bolo wowko a tak.. sme hrali dotu.. pred rokom prislo HoN- ko (Heroes of newerth) ... a kral padol nech zije kral.... (to myslim vazne)... Ak pride DOTA2 a bude dobra.. zase poviem ..kral padol nech zije kral..ale zatial HoN vsetko valcuje pre mna (aj ked priznavam ze ma skoro vsetko z doty len extra vylepsene)
-
-
Hrál jsem HoN betu a nemáš pravdu. Jediné v čem má HoN navrch je engine dělaný speciálně pro tento typ hry. Na druhou stranu grafika je daleko nepřehlednější než v Dote, z některých hrdinů se mi chce zvracet (The Chipper..., co to doháje hraju, teletubbies?), díky addonům na hranici cheatů je i ta největší lemra schopná hrát jakž takž, takže samotný efekt zkušenosti a zručnosti se tím do značné míry, alespoň na nižší úrovni, eliminuje.....
Až vyjde DotA s novým enginem, nebude žádný důvod HoN hrát. -
-
Engine neni zadny specialne udelany na tento typ hry. Je to upraveny engine co byl pouzit na Savage 2.
-
Mas pravdu nebude mozno dovod hrat hon ale zatial proste w3 engine uz nestiha...
-
-
Hral si betu, rikas? Chlapce od bety se toho hodne zmenilo. Mozna je na case zkusit znovu, hlavne ne NS. Ta zrucnost mozna trochu vymizela, ale urcite lepsi jak ctvereckovana grafika, protoze ta uz v teto dobe je pro me k zbliti. Zatim neni zadna lepsi kopie venku, takze volim HoN-ko.
-
-
-
Souhlas, HoN-ko je na tom dobre, hlavne co se leaveru nebo reconnectu tyce. Jenom me se*e proc ma ku*va pudge hnedka na prvnim lvl dlouhy hook.
-
-
HoN som teda nikdy, nehral ale príde mi dost prízemne prevziat cudziu hru spravit to také iste a tváriť sa ze toto je moje a este za to pýtať aj peniaze.
Leage of Leagend páni.. to je oprávnený nástupca, aspon mne tak pripadá nehovoriac o tom ze z doty neprevzal jediného hera a dnes ich je tam nieco cez 80
-
-
-
Uz aby bolo vonku nejake game-play video ... alebo aspon nejake screeny :)
-
valve a Dota ? tak to jsem zvedavej :)
-
mluvite o tom jako by dota bylo neco noveho, jakoze si valve po dlouhych letech vsimlo, ze existuje neco jako dota mod do w3, mozna se nekdo ve valve prave probudil..
-
-
O tom, že Valve oslovilo Icefroga se ví skoro dva roky, takže jsme všichni jen čekali co z toho vzejde.
Je jasné, že velká část komunity přejde na Dota 2, protože je na novém obsahu téměř zavislá *4* a dost silně pochybuji, že Valve nechá Icefroga dělat na WC3 ve volném čase.
Dost taky bude záležet na hw nárocích.
Tak uvidíme, příští rok mi stejně jistí Diablo III, ale Dota je DotA -
-
"a dost silně pochybuji, že Valve nechá Icefroga dělat na WC3 ve volném čase. "
Ved ja teraz sa venuje aj DotA2 aj normalnej DotA pre W3. Ako to bude po vydani DotA2 to asi nikto nevie, ale bol by som rad, keby pokracoval vyvoj subezne
-
-
-
Neasi zkousel betu a uz tu hazi moudra. Ja radsi Honko nez grafiku jako prehistorik 2. Addony jsou, ale srovnavat to s cheatem? A o maphackerich na dote se nezminis? Dota pro me skoncila jak prislo honko. Sice to neni dokonala hratelnost jako v dote, ale je to nejlepsi nahrazka. Hlavne to konecne vypada jako hra a ne jako ctverce. Navic vymysleny system co se leaveru tyce, nebo kdyz ti to nedej bohu spadne. Btw jak tu nekdo psal, ze je honko narocne na hadware tak by me zajimalo co ma dotycny za pc, nj hold to neni dota co vam pojeden na Pentium I.