Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • bloom - check, lens flér - check, uber radio voice - check, Call of Dooty - checkm FOKIN 3D !!!1 - check
    este chyba Dubstep soundtrack a amreicka vlajka, plus nake drobnosti zahrnujuce jadrove zbrane, amreickeho prezidenta a teroristov a zoznam bude komplet.

Za toto davaju ludia peniaze...
    • Mato1987
      USA IS DOMINATE !!!
      http://youtu.be/8QuE36_hZuE?t=3m59s
    • Magister_Peditum
      Holt klasická "bayovina". *15*
    • ZvacA
      :)
  • Má to cenu vubec stahovat?
    Vzdyt to budu stahovat déle nez hrat *2*
    • Tak si to kup blbečku, když ani nemáš na pořádný internetový připojení!
      • A kdyz nema ani na poradne pripojeni, jak muze mit penize na hru ?
      • Narazel nato ze ta hra bude tak kratka ze delka downloadu bude delsi nez doba za kterou projde tu hru, chytrolíne.
    • N7N7
      Stahuj radši holkám kalhotky.
      Tam si budeš určitě déle hrát než stahovat - odzkoušeno! *3* *2*
  • conflig
    Já už nechci jen moderní válku *13* Docela rád bych se zase vrátil do WW2 Prostě zase náckům nakopat pr**l *4* Ale tentokrát bych chtěl pořádnou kampaň za Rusi
    • Magister_Peditum
      Já bych pro změnu chtěl taky jednou kampaň za Němce. Nebo alespoň za jiný národy než jen klasiku = Rusy/Amíky/Brity. Ve WW2 neválčili jen oni, ne? *3*
      • Nj ale koho by bavilo hrat za Francii a polovinu singlu jen utikat pred nepritelem?
        • Keyz
          http://www.youtube.com/watch?v=hSSBQWbF7R8
          *3*
        • Magister_Peditum
          Stejnej problém jako u všech ostatních do té poloviny singlu. *3*
        • ZvacA
          Však se bojuje se i za ústupu. Představa, že někdo ukáže prstem a celé divize si dají čelem vzad a nasadí pety do týlu, je přece jen trochu zkreslená. :)
  • Lawliet
    No něco CoDko dělat dobře musí.
  • Whoossain
    Pokud se tam nebude ošahávat americkej prapor nad hrobem neznámýho vojína, tak to je o ničem!
  • MickeyMutant
    Hežkej nadpiš.
    • Piggsy
      Takto opravdu vypadal původní nadpis: "Black Ops 2 přijde i ve 3D, na což váš upozorňují "
    • N7N7
      Jak tady sleduji poslední dobou ty nadpisy, tak si říkám, boha jeho, jak asi vypadá zbytek. Chtějí, aby jim to lidi četli, ale sami po sobě si to nepřečtou. *7*
  • Pete.palis
    My chytřejší si dáme raději za necelý měsíc Planetside 2! *14*

http://www.youtube.com/watch?v=Z3B0Wy1M1E8
    • Ten Planetside je tak chytrej až se pomalu nedá hrát jak je to zabugovaný (čim víc patchů tim víc bugů)
  • Nový COD - nové vylizování análu starý babičky *12*
  • oktavius66
    Vidíte na tom něco ve 3D *1* . Já ne a myslím si, že to nic na samotné hratelnosti nezmění... Všichni nemají 3D monitor a grafickou kartu která podporuje 3D. Už neví jak by na sebe utáhli pozornost. Pro mě bude toto COD celkem propadák. Nevím jak vy ostatní, ale ani ty trailery mě moc neuchvátili, ale když vyšel trailer na COD 6 zdřevěněla mi huba a nemohl jsem se od toho odtrhnout. Zatím tomu dávám 5/10 za snahu udělat něco nového... *7*
  • Tka parada, konecne do toho nekdo sel. Osobne jsem hral na 3d telce jen nejaky FPS na pujcenym PS3 a musim rict ze to byl paradni zazitek i kdyz samotna hra stala totalne za prd, takze i kdyz CoD od tretiho dilu moc nemusim, na toto se opravdu tesim ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit