Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak pokud ma byt zrovna CoD reprezentantem herniho prumyslu, tak rovnou zapomen na to, ze se nehraci zacnou na hrace a hry divat jinak.
    Hra, ve ktere ti nepratele behaji pred hlaven jako slepice na porazku a s killcountem, ze by se i Topper Harley schoval do kouta, opravdu dojem na neherni verejnost neudela.
  • hype dokáže velký věci... někdy je až škoda, jak velký... nesjmutnější je na tom to, že pravděpodobnost, že další COD nebude jen další piece of c*ap, je naprosto mizivá, protože ty pablbové z kanclů za kompama se podívaj na čísla, založej ruce za hlavu a řeknou si "no co, když se to prodává. asi se jim to takhle líbí..." polil bych je térem, ofouknul peřím, uvázal pásku přes oči a poslal je proběhnout na střechu sídla...
  • Je to smutny videt, jak komercni brecka bez spetky inovace nebo alespon kvalitniho zpracovani tezce dominuje hernimu prumyslu, zatimco originalnejsi a kvalitneji zpracovane hry si na sebe kolikrat ani nevydelaji.
    A to prosti sub zanru, ktery CoD reprezentuje nic nemam. Ale ten pristup Activisionu a jeho zdimani znacky s minimalnimi investicemi se mi fakt nelibi.
    CoD sam o sobe by me byl ukradeny, kdyby se pulka herniho prumyslu nesnazila take svezt na teto vlne a napodobovat Activision s jejich CoD.
  • CoD se nedá hrát od dob Mw1. Člověk by si řek, že se vývojáři poučej, jenže těm došlo, že si to 12ti letý caparti koupěj (resp. koupí jim to rodiče), protože je to prostě COD.
    Lidi jako já o tom už ani neuvažujou, protože se ví, že je to pořád ta stejná hra, akorát s trochu vylepšenejma vlastnostma. Už to není jako dřív, kdy si člověk koupil hru, protože ho vcucla a nepustila (CS 1.6, BF 1942 atd....) TeĎ se bohužel kupujou hry už jen pro to, že sou prostě IN.
  • A ruku na srdce Minecraft je taky šilená pí*****
  • Vůbec vás nechapu. Není to jen o slovech C O D nebo K S Č M je to o tom že zatim nikdo nepředvedl nic lepšího. BF3 byl velkým konkurentem ale jak dopadl?? (beru to jen z pohledu singlu)

Není prostě žádna jiná hra na kolejích která by byla lepší. (nejde vubec o script ten ma i skirym) Neměli by jsme ale byt radi že i takova hra jako je COD dokazuje že na hrách se dá vydělavat? A kecy o tom že je to prodělečny byznis maji jen ti kecalové

Co nového přinesl do herního prumysl Dishonored?? A přitom je tak vychvalován...(nic proti té hře ale taky je to tuctovka, malé mise které sice jdou řešit po svém ale pro lidi co si zahrají hodinu před spaním je lepší raději ta jízda na kolejích)
  • A proč se na PC krade? Protože nemá smysl kupovat nekvalitní hru, kterou si zahraju jen jednou a pak jí hodim do koše. *1* Radši vyzkoušim a pak koupim, jenže většinou to skončí u tý zkoušky, protože je to prostě sra*ka. *11*
  • Chomaco
    Rozumný komentár, súhlasím na 100%.Konečne tady někdo nepíše to co už je tady napsáno x krát
  • Nebo kdyby se na PC nekradlo o 300% vic nez na konzolich.
  • Pak jdeš a zahraješ si MoH co? Mimochodem 90% těch komentářů co velebí CoD na úkor jiné hry jsou jen trolové co se snaží vyvolat flame přitom jim je CoD vlastně u p*dele, pokud jim na to skočíš tak jsi leda tak id*ot ty sám. Mě zase s*rou lidi co píší, že hráli všechny díly CoD a byla to zábava, ale ten poslední je už vůbec nebaví, že už to není ono. Přitom stejnou větu napsali 2 roky zpátky u předešlého CoD a v budoucnu jí napíšou znovu. Lidi to kupují protože v rámci skriptovaných stříleček není žádná kloudná konkurence.
  • Naprostá pravda *3*
  • CRYPT
    skvelej napad, i kdyz nektere tve poznamky jspo preci jen prehanane. Koneckoncu verm ze by to slo, akorat ze ty by is za litr koupil zakladni verzi hry se 7mi mapami, dohromady 30 zbranemi a vsechnen zbytek maskovany jako universe by bylo provedeno jako DLC a hra by te vysla na celych 10 000...
  • CRYPT
    Jn, mam par desitek lidi v pratelich na steamu a dejme tomu ze takovych 50 lidi si hru koupilo. Hraji ji ted max 7... Takova **covina to je...
  • A ted si predstavte, jak by to vydelavalo, kdyby to bylo skutecne dobry!
  • Pročpak to tolik vydělává ? protože je to COD *7* . Upřímně nechápu, co je na BO2 tak dobrého. Hrál jsem všechny díly a bavily mě, ale tohle mi už prostě nesedí. Nějak mě to nebavilo a po 2 hodinách hraní mi to přišlo už strašně ohrané a nudné ( jako každý díl *1* ). Nevím. Těch dílů je už prostě tolik že mě žádný už nedokáže překvapit. I kdyby pánové z ACTIVISION a TREARCH přišli s "COD: Pravěk WARFARE" tak by to stejně mělo stále dobrou prodejnost. A proč *1* ? Protože tam jsou v názvu zase ty 3 písmena C O D . Bohužel. Tahle hra má spousty závysláků, kteří to budou pařit furt... Už mě začínají pekelně s*át komentáře, když někdo napíše že nějaká hra je super a nějaký id*ot se ozve: Jdi do prd*le , COD je milionkrát lepší než tahle sr*čka. Jasný důkaz co dělá COD z lidí. Nechci nikoho urazit *1*, ale takové lidi zavraždit a zakopat *16* .
  • Mother_of_god
    COD + Pandaréni = biliónový zárobok
  • je to Dj Wich, ne Witch a rozhodně to není pop, je to producent a do hraní na Evropě 2 má dost daleko ;)
  • Debilní hamburgerová společnost :(
  • Veskoslav
    Vydání CoD a patřilo k nejvýznamnějších událostem? No v rámci CoD to byli možná 2-3 díly, co se tímto moli chlubit. Ale teď? Zaběhlá značka, co s prominutím už jede z převařené vody. Poslední "wau" v rámci CoD byl MW I, který nejenom, že přinesl "nový" engine, ale po letech nás přesunul na bitevní pole současnosti. A to nemluvím o jedné z nejlepších misí v rámci světa CoD i válečných FPS a to tu v Pripjaťi.
  • To si pis reklama v Super bowlu neco stoji a AC/DC svoje songy take nedavaji jako charitu ale je fakt ze vyrobni naklady jsou proti tomu zanedbatelne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit