Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MishKonn
    Aha, a tohle nešlo zdarma zapracovat do hry? Já zapomněl, bez $$ by to pro Activision nebylo atraktivní - proč vyvíjet nový anticheat do hry, která stojí 50$. Za chvíli jim budeme vděční za takovéto oznámení:

"Do nového produktu (sequel MW3, pro účely firmy jen "produkt" - pozn. aut.) jsme se po dlouhé úvaze a jednání s managementem na základě přání spotřebitelů rozhodli přidat featury hodné plnohodnotných pokračování: Originální nápady™, Kreativitu™, Nový grafický engine™, Nový systém animací™, Ovladatelná vozidla™, Singleplayer o délce plnohodnotné hry™ a Otevřené levely™. Každou z těchto featur bude zastupovat jedna DLC položka o hodnotě 15$. Každé z těchto DLC bude mít ještě Elite™ verzi s podtitulem "Love, heart and dedication™", která ještě zvětší hodnotu zážitku a vtažení do hry už pouze uvědoměním spotřebitele, že jsme tyto speciální limitované edice tvořili se zapojením srdce, lásky ke hrám a s odevzdáním, což je znát již ze samotného podtitulu. Tyto edice vyjdou na 25$ za kus. Samozřejmě není nutno dodávat, že produkt bude i bez těchto doplňků plně soběstačnou aplikací a spotřebitelé si budou moci užít zážítek ve kvalitě, na jakou jsou od našeho studia zvyklí a jsou s ní spokojení, což dokazují jeho každoroční prodeje. "

Way to go, Activision!
    • WTF ? tak toto je moc :D
    • Jžš to je ostuda
      • Ježiš je hlavne kkt a gay *16*
    • Ježíšku na křížku, proč jsem věděl, že tě tady najdu ponořeného do rozdmýchávání dalších nesmyslných MW3 vs. BF3 hateů. Klídek a nohy v teple.
      • MishKonn
        Zajímalo by mě, kde jsi v mém příspěvku našel BF3. Vyjadřuju, co si myslím o Elite, a to naprosto v klidu a slušně. Nesouhlasíš, tvůj názor.
  • Pardon panove, ale cod sem prestal hrat od 5 dilu, je to hra delana pro nooby. :))
  • Horsi nez "uzasny" VAC, to byt snad nemuze, takze budiz... Kazdopadne zatim sem z CoD8 mile prekvapen, aneb predtim oznamene free dedic servery.
    • VAC funguje normalne a robi si svoj job v ostatnych hrach...Ono to, ze napr. vo MW2 sa da hrat multak s cracknutym klientom s hracmi s originalom, nie je problem VAC ale IWNETU...podakuj sa Activisionu, ze ich to az tak velmi trapi a neopatchovali to poriadne doteraz...Lebo vzdy, ked vydali novy patch, trvalo cca 1 den, kym bol novy crack na to...Problem bude asi v tej komunite, ze je taka blba a musi tolko cheatovat.
      • Me je popravde jedno, kde jak VAC funguje. Me zajimal pouze v CoD6 a tam byl doslova na ozdobu. Ze je to vinna Activisionu nebo kohokoli jineho, me take nezajima. Proste a jednoduse ten system nefungoval...
        • Ja mam vo MW2 vyse 400 hodin a cheatera som stretol dvakrat..VAC na ozdobu nie, dava delayed bany a este aj tych 2 citerov, co som videl, maju ban...Vzdy je to lepsie ako trapny punkbuster, ktory si kickuje z akehokolvek j*bnuteho dovodu , ako napr. fraps overlay ci ts overlay...No comment.
          • A nahlasovani pres Steam, k nicemu... Nahlasil jsem snad padesat lidi, co meli jasny aimbot a wallhack. Sledoval jsem asi mesic jestli maji ban a nic... vysmech. PB nebyl dokonaly, ale tech cheateru jsi potkal tisickrat min.
          • Ja mam podle Steamu odehranych 519hodin. A cheatery jsme potkavali pomalu na kazdem druhem serveru. To nemluvim o tom kdyz si crackly primo cely server, takze si s AC130 strileli jak s kulometu, skakal jsi deset metru vysoko, nebo ti uplne smazaly statistiky...
          • VAC je v klidu kdyz te chytnou s cheatama dostanes VAC ban na svuj steam ucet a online uz si zadnou hru pres nej nezahrajes.
            • Presne tak. A taky je tam moznost podezreleho hrace z cheatovani nahlasit pres jeho steam ucet a oni si ho proklepnout. Sam to delam u kazdeho hrace ktereho podezrivam z cheatovani a oni se uz o nej postaraj. Vedu si i jmena ktere jsem nahlasil a na 90% tech lidi jsem uz nepotkal.
    • životní ? Cos čekal proboha ? Těmhle komentům se fakt směju :)
      • ?
  • Už přestávám ty codka počítat je jich jako kobylek ! *15*
  • Pete.palis
    Cod Elite vyčistil už i mě...nikdy si ho nezahraju *1*
    • Já na to nepotřeboval Elite, mě stačil BO :-D
  • to su take keci ... akoby priznali ze doteraz sa dali mozno osrat ale teraz uz urcite neee.. )))
  • v nfs shift jsem upravil data aut tak byla dost rychla, kdyz sem moc vystartoval tak poznali ze podvadim a vyhodily me, tak sem si vzal jine upravene auto ktere nemelo rychlej start ale melo upravene jizdni vlastnisti a vubec me nevyhodili jenom se hraci divili proc je na sem tak rychli. oni zondy, bugatti, lambo a ja jim natrel se subaru
    • Kamaráde ty už radeji nepřispívej... tvým příspevkem jenom ukazuješ, že jsi blb... a i to je možná úspěch, nic ve zlém.
    • Natřel?
      • Takovyhle ss*vine bytostne nesnasim.S*mejde.
        • vyvojari si za to muzou sami. v parametrech auta byla napsana rychlost 320 a ono mito jelo 280
      • ? predjel i na rovinkach
  • Uz prestavam ty troly pocitat, je jich jako kobylek *15*
  • Hláška v menu Black Ops multiplayer hovoří za vše: "BO MP je zdarma součástí hry". Ještě aby to bylo za ty prachy placený! Jenže písnička budoucnosti s přihlédnutím na absurditu této hlášky mluví jasně.. V budoucnu bude MP placená součást singleplayeru.
    • MishKonn
      No, v Call of Duty možná.
  • Cheatery? Veď ja to už ani nesťahujem, COD urobila antipiráta, Kupujem RPG, i keď Fable III ma sklamal, tie blikátka mi nesedia, nepriatelia sa kotia, presne ako v COD, takže prestaňte pirátiť a kupujte len kvalitné hry na GOG.com! :D
    • S GOG.com souhlasím. A RPG jsem hrál WoW... teď jsem přesedlal a mohu doporučit Fallen Earth. *3* Nevím proč, ale hrát rpg mi připadá jako nejlepší forma ztrácení času u PC *15*.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit