Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Doopravdy nejsou zajímavější hry o kterých psát? Mám to tu rád, ale sakra z Assassin Creedu a CoD bych už blil. Nenávidim je jen za denní tapetování.
    • C-BEAM
      games plní dopyt, sú to hry ktoré zaujímajú majoritnú časť hráčov a sú pravidelne v prvej desiatke najpredávanejších hier v CŘ ... nezostáva iné len si na to zvyknúť.
  • Veskoslav
    To je "žůžo". Proč mi přijde, že se už naprosto umělecky, myšlenkově i herně tahle série vydojila jako kráava v Happy Tree Friends....

http://www.youtube.com/watch?v=Y2WBH7WIt5Y
  • Nehejtujte to tak pořád. COD je kvalitní série, nové nápady pořád mají, tak o co jde.

Btw, nudnější trailer jsem tenhle rok ještě neviděl.

(vemte si, že kdyby obě hry vyšly, dejme tomu, třeba v roce 2002 tak by tam ty padající mrakodrapy nejspíš nebyly, know what I mean?)
    • Cod BYLA kvalitní série....
      • A kterým dílem se to podle tebe zvrtlo, Vesko? Jestli napíšeš MW3, tak to neberu. Byl to solidní díl, který mohl pražáky potěšit začleněním jejich města rovnou do dvou misí.

Black Ops 2 byla stylová jízda, kde se Treyarch nebáli zajít dále a zplodit i pár těch inovací (volby mezi A a B, což mělo za následek více konců, nebáli se udělat i na poměry COD otevřenější lokace, kde sis mohl sám najít i pár udělátek, který ti mohly v průběhu mise pomoct, nebo vybrat si loadout před každou misí).

Uvidíme co Ghosts. Já říkám, že to bude dobrá hra, říkám jen, že není hodná plné pálky, toť vše.
        • Jaký Vesko pořád doprdele? By mě fakt zajímalo, kterého blbouna napadlo, že jsem Veskoslav.... A zvrtlo se to MW 2, protože MW 1 byla skvělá příběhově.
        • Cena je podřadná, hlavní že kvalita zůstává. Ale souhlasím s tím, že Treayarch v sérii převzal kvalitativní vedení. IW po svých personálních incidentech ztratil dech a vymejšlí z valné většiny krávovinky, i když zájem zůstává. BO2 byl ale po dlouhé době výborným přídavkem, který inovoval a přitom zachoval původní hratelnost, a zastínil dílka od IW. Ale dokud ta série nebude mít v názvu bojisko, tak koupě jsou jasný.
          • Jaká kvalita zůstává? To mi prosimtě pověz. Podle čeho ty posuzuješ kvalitu hry? Více efektů? Bum prásk a ovečka si blaženě slintá... Já, když vidím ty animace, fyziku, hrany objektů, textury apod. a porovnám je s prvním Crysis napřiklad, které se v dnešní době prodává asi za 150,-, má srovnatelný či lepší SP a porovnatelný MP, tak se opravdu smíchy neudržím, když tu někdo zmíní slovo "kvalita"... *15* Buď přestaň trollovat, nebo se prober he/he...
            • no ja nevim jaky role tady hrajete, ale kdyz to tak ctu poslednich par dni jak obhajujes tuhle hru, tak nvm kdo je tady sekundant a kdo ma "problem" -.-
            • Já jsem v pohodě, já jsem vždycky od - k - po - u - za - na - věci. To můj sekundant ve své varianční roli má trošku problémy.
            • zajimave pocteni panove, nicmene se mi zda, ze vam nejak unika, proc se tu dohadujete... nechcete se vratit k veci at tu jen nezaplnujete forum? dekuji *7*
            • Až nastane doba, ve které ze široka ukážeš, že nejsi jen dětinskou sentimentální břečkou a černobílým přesvědčením nasáklý gumový jedinec, ale naopak racionálně uvažující človíček schopný využívat mozek doplna, chápat a naslouchat, potom milerád zahájím zcela vážný dospělý diskurs kolem situační situace okolo jedinečného CoD a mé náklonnosti k tomuto vrcholu žánru. Ať už jsi přesvědčený lovec trollů nebo jen zkousíš finty replikanství, či si zakládáš na protitrollování trollováním, jsi prozatím nevyzrálým případem, u kterého neshledávám, že bych mu měl cokoliv textem dlužit. Toto je svobodné a tak za ta léta tak vzestupně odborně vzácné místo, že zde pořád platí vyjadřování vlastního názoru bez toho, aby se jeden musel zpovídat tribunálu ocasů, kteří se protáčí na hlavě pokaždé, když se dle jejich procitlivěných paličkách, nedrží někdo řetězu. Jsou tu lidi, se kterými se diskutovat dá, věsměs i v protikladném tónu, zcela bezproblému - protože to jednak umí a nejsou to Gumy. Drtivá většina ale tam nepatří, včetně tebe. Do té doby, milý Anonymní příteli, ztrácíš svůj tak dokonalý čas, ať již jsou tvé záměry jakékoliv, a nálepku Gumy a bludišťáka si ponecháváš.
            • Copak, praštil ses hlavou do kamene a ještě k tomu dvakrát? To by odpovídalo... Jinak jedinej směšnej si tu ty, plácáš tu pitomosti a akorát je balíš do "chytře znějícího" hávu. Nic víc, Prostě nemáš na to obhájít si svoje tvrzení, že CoD je stále kvalitní hra. Přiznej si to konečně a zalez někam a nebo dokaž, že si to obhájit umíš (o čemž pochybuju). Howgh
            • S lidskou d*m*ncí se bojovat musí

Do kamene, do kamene, ty směšná lopato.
            • Koukám, že víš ho*no he/he. Místo toho, aby ses probral z trollího snu a začal se chovat jako dospělej, tak tu začneš nadávat? Ať si má každej rád co chce, ale ať si to taky nějak obhájí. A když tu někdo začne kecat nesmysly, tak se nediv, že se do něj lidi pustí. S lidskou d*m*ncí se bojovat musí. Tak se tě ptám podruhé, máš na to obhájit tvoje tvrzení, že CoD je stále kvalitní hra (popř. v čem) nebo ne? Jestli ne, tak aspoň všichni uvidí, že si jen nabubřelej troll, co se snaží být důležitej. A nesnaž se to nadávkama hodit do autu, tím se jen zhazuješ...

P.S. Koho myslíš tím "slušné lidi" ? Tebe, ceskyhobuzika a The GGG ? To jako vážně?
            • CoD je kvalitní hra a tím to hasne zabedněná gumo. Zbytek a nikdo mě už nezajímá. Máš-li chuť stále požadovat vysvětlení, obrať na svou imaginární dorotu a nech slušný lidi na pokoji, smrade.
      • JE STÁLE, stačí proniknout skrz nános předsudků a objevíš její kouzlo, které přetrvává už od prvního dílu.
  • chápu že cod ma mega marketingovou kampaň ale jsou i jine hry ktere by si zasloužili propagaci. napriklad ghost recon online, kvalitni takticka free to play hra kde pribyla posledni dobou spousta obsahu
  • Jak sem si říkal, že další CoD už ne...tak nějak mě teďka chytl tenhle maskovanej námět. Hmpf, uvidí se po vydání, jestli do toho jít, ty videa se psem mě dost vyděsily. *8*
    A jen tak mimo...kde je nějakej komentář od Jacka?! Sakra, snad se mu nic nestalo #FREEJACK
  • http://www.youtube.com/watch?v=yRriF6Pu1kk

http://www.youtube.com/watch?v=KJIIgdSW6O4

http://www.youtube.com/watch?v=CHC8KJNBtw8

*1*
  • game of the year! těším se
    • jj souhlas GAME OF THE YEAR 2005 *5*
      • vlastik.plaminek
        V roce 2005 tu bylo mnohem lepší CoD 2.
    • Ristoro
      GTA V, AC IV, BF4 a ty tu napíšeš takovou "kokotinu" :D:D.
      • Však je to troll jak buk ! *15*
    • troll of the year! směju se *15*
      • já a další miliony hráčů co umí ocenit kvalitu si myslíme něco jiného
        • Hrou roku je jednoznačně GTA 5 :)
        • Ty miliony hráčů tu hru kupují už jen pro to, že je to celkem stálice a že jí mají rádi, to beru (i když mě mrzí, že tolika peněz dostávají zrovna ti, kteří pro hru jako takovou dělají tak málo v porovnání s jinými společnostmi). Nicméně nemel tu nic o kvalitě, vy dva s he/hem (a dalšíma trollama) očividně nevíte, co je to kvalita. Zkuste někdy použít mozek a porovnejte si kvalitu grafiky/příběh/MP s hrama jako Crysis (1,2, popř.3), Metro, Serious Sam atd.

Apropo Harry, miliony lidí si taky kupují šunt z Číny, čínský česnek apod. Takže sem netahej kvalitu...
          • Crysis je preceňovaná hezky vypadající kravinka, ale nikomu to neberu. Metro je ve výsledku zajímavý, ale raději jsem ho stáhnul, než bych do něj vrážel peníze. SS je taková liga, že k ní ani nejde nic říct, téměř dosahuje kvalit Call of duty série, ale malinko je to horší. Kvalita se prostě pozná vždy a ti, kteří kvalitu viděli už v dobách, kdy jsi budoval hrady v plenkách, by měli o tom něco vědět trochu víc, než čerstvé odrostlé vztekající miminko. Kvalita, kvalita a kvalita je CoD, nedá se svítit, dneska už ne.
            • ty si dobrej magor he/he :DD si asi dlouho nevylezl ven z diry co ? :D
            • Co vidí jiní lidi mě moc nezajímá, jak jsem již poreferoval. CoD kvalitou tříská už od krabice v obchodě, a jestli někdo na něm není schopen vidět tu úžasnost, potom ho lituju a lituju vývojáře a vydavatele, kteří přijdou o další potenciální lidi, kteří nejsou jejich práci ani schopni náležitě ocenit a vidět velkolepost této hry. Je to smutné, jak CoD přichází o další platící zákazníky a kdejaká hovadinka (třeba jmenovitě Crysis, který tu vtipně přednesl a.e. kolega) se těší tak stahovatelné oblibě, když vůbec nic v tomto žánru neznamená. Herní průmysl je marast, jehož zachraňují ostrůvky kvality - a jedním z takových míst je akronym značky cé ó dé. Věrni zůstaneme! Toť heslo lidí kolem CoD. A když na to přijde, tak pravda kvality CoD nakonec zvítězí!
            • jaky marast? tim mas na mysli to, ze nekteri lide nejsou slepi a vidi, do jakych mist se tahle hra posouva? tahle hra mi moc kvalitni nepripada hele... sranda cist vase komentare a hlavne tvoje he/he :DD
            • Jen bojuj. Tak jako bojuju já proti marastu, který se neprávem proti kvalitě CoD šíří. Tak, jako bojují jiní za vyzrálejší a rozumnější publikum. Ale bacha na to, podívej se, jak dopadl Veskoslav.
              Řeknu ti o něm příběh - Býval vyloženě špatným lovcem, ale spáchal dle jeho kréda ten nejhorší hřích, protože v rámci změny taktiky a intervence do osvícené skupiny zazbrojil proti svým kolegům. Rozhodli se ho odehnat, ale místo toho v jeho očích jen víc pokřivili místo, které tak miloval. Obviněn z trollování nyní projíždí gamesáckou krajinou. Psanec, který loví psance... lovec trolů. Takto se to traduje.

Nejsi-li on, tak takhle dopadnout nechtěj. Nepřeháněj svou snahu. A RADĚJI SE UČ!
            • Tak za tohle dostaneš he/he trollího bludišťáka *4* Tímhle postem si mě utvrdil, že si vlastně asi nejprofesionálnější srandista a troll a ne ma*gor, který tu obhajobu bere vážně... Tímto ti děkuji za tvůj vlastní rozsudek a od teď tě slavnostně umístim do trollí síně slávy jakožto nejvetšího trolla ze všech *3* Hip hip hurá ! A dál se už (pro tvou převelikou radost) s tebou kontrovat nebudu, jelikož kontrování s trollem je beznadějné, neb troll trollem vždy zůstane (čas od času z toho nějaký vyroste, začne chodit do školy, naučí se myslet a psát, najde si holku, dále práci a začne se chovat jako dospělý jedinec) *4* Tímto mě moc těšilo a zároveň bych ti chtěl vlastně poděkovat za těch několik týdnů (ba měsíců) opravdu zábavného počteníčka *3*

P.S. Abys nezačal slavit předčasně, tak neměj obavy, stejně jako se sherrif na divokém západě po lapení největšího desperáta nevzdá, i já budu nadále bojovat s trollí nákazou *5* Jen tebe budu ignorovat, neb někdo jako ty mi už za odepsání nestojí *3* Peace
            • Pravdou je, že CoD si koupím, zaplatím, budu hrát a budu schválit a vynášet do nebes jeho kvalitu, ať padají třeba trakaře. Co ještě víc bych na tom měl obhajovat, vážně mé svědomí netuší. To, že nějací pepíci, Gumy, frantové a jiní místní soudruzi, žáci a studentíci, tomu netleskají, je podstatný, jako má paní u souseda. Nejsem tu, abych se tu líbil, jak je u jiných rektálních existencí zvykem a vizí, jsem tu abych jim přinesl pravdu do jejich zatuchlých iluzí o největší hře ze všech, nebo alespoň o druhé největší hře ze všech, páč první a jedinečnou hrou století je pravda Contra a třetí pro zajímavost je Tetris. Ale CoD, to je na nobelovku za tvůčí činnost nebo podobnou cenu, proto si ho vážím. Ale zanechme přiznávání a svádění, raději ponechám čas na tvé a jiným na jejich učení, ať mi vy smradi zajistíte pěknej důchod.
            • *1* *1* *1* he/he já z těch tvejch litánií nemůžu *15* Nebylo by snazší si přiznat, že ta věta je prostě dvojsmyslná a já si z toho vybral ten smysl, který se mi hodí? *3* Jedno se ti ale musí uznat, pravidelně mě bavíš, fakt že jo *4*

Jinak, marně se snažíš upoutat okolí, já bych, docela přesvědčeně, řekl, že tě tu už každý zná jako trapného trolla. OPĚT si dokázal, že se prostě bojíš přiznat pravdu, že to tvoje KVALITA KVALITA je jen jakási trollská pára vznášející se nad tímto titulem a postupně mizící v dáli (věřím, že to pochopíš) *3* A piš si co chceš o zacyklovanosti, já bych, kdybych chtěl, mohl kontrovat tím samým - prostě na tu obhajobu nemáš ! *3*

Čekám další backend nějakým tvým slohem *3* Aspoň se při učení nenudím *3*
            • Milé děti, dámy a pánové, vážená rado, svatá dobroto. Sešli jsme se tu, abychom dnes pomohli jednomu našemu pacientovi s jeho zacyklenou poruchou, zvanou Gumodea infinum, a pokusili ho neškodným experimentem znovu naučit vnímat psaný text. Přestože věříme, že toto sezení je tak trochu zbytečné, poněvadž existuje pravděpodobnost, že si subjekt dobře mohl všimnout a pochopit, co mu bylo předloženo a posléze si interpretovat danou věc po svém, určitě nebude na škodu znovu nahodit kontury, ve kterých by se daný pacient měl pohybovat. Tak tedy začneme:

Představme subjektu mírně upravenou větu, která zní: Kvalita je CoD, nedá se svítit, dneska už ne.

Jak je patrné, subjekt má prostředky k tomu, aby se na náš text obracel podle vlastních představ, ale jedna věc mu přesto, ať už zámerně a nebo z jeho degenerace, unikla. Ona věta se rozkládá na větné části a každá po prostudování nepopírá větu před ní, ale naopak ji postupně doplňuje. Pojďme na menší analýzu. Tedy, CoD zůstává a je kvalitou , je věta úžasná, první a pravdivá, a která pravděpodobně subjektu svým obsahem natlakovala určitá místa, která zastínila uvažování a podnítila smysly tvořené přáním vlastní myšlenky. Potom již jen simplicitně -věta o svícení utvrzuje a pečetí pravdivost věty předchozí a ta třetí dneska už ne utvrzuje větu druhou jako fakt, že VYNIKAJÍCÍ KVALITA COD je dnes již nepopiratelná věc s kterou se dnes nehne. Výsledná interpretace potom zní: CoD dneska je, zůstává a do budoucna zůstane kvalitní hrou žánru. Zda subjekt nyní zareaguje správně, či nikoli je otázka prozatím nezodpověditelná.

Zbytek subjektových poznámek již jen tradičně reflektuje jeho nedůležité pokusy o rektální alpinismus, nabuzenost, soutěživost, přecitlivělost a překonávání sebe sama, oformované klasickými ksichtími znaky, dle jeho slov, tzv. emočními zátěži autorů. Zkrátka nic, co by stálo za hlubší myšlenku.

Diagnóza zůstává, úspěch experimentu se nedostaví, těžký případ hodný banování.
            • No konečně sem to z tebe dostal *4* : "Kvalita, kvalita a kvalita je CoD, nedá se svítit, dneska už ne." Takže dneska už to neni kvalita - souhlasím, kvalita (pokud se to tak dá nazvat), skončila s MW1. World at War byl sice graficky solidní (opakuji, solidní, ne kvalitní), ale byl to děsnej chaos, navíc dost přearkádovanej (1x T34/85 sejme 3x King Tigera? LoL). Jediná mise, která se mi opravdu líbila, byla "black cats" jestli se nepletu, v hydroplánu v noci. K tomu parádní hudba. Nicméně zbytek byl hrozně chaotickej a to sem se na ten díl extra těšil. BO1 místy ušla, příběhově taky, nicméně opět chaos a odfláklé mise z Vietnamu (extra chaos). MW2 graficky tak jakž takž ušla, nicméně tam už příběh začal nabírat opravdu přepálené tempo. A dál to šlo z kopce - hlavně příběhově, grafika stagnuje, žádný posun kupředu v efektech, texturách, fyzice (super skluzy, super skoky, atd). Takže máš konečně pro jednou pravdu *4* A když si to nakonec hezky shrneme, tak se za upadající kvalitu platí pořád královsky, což není od vývojářů fér - ti pořád rejžují na stálých ovečkách (bývalých fandech CoD série, kteří jaksi zapomněli otevřít před pár lety oči). Ale což, ať si paří kdo chce co chce, hlavní je, že sám velký he/he, mluvčí místních trollu, přiznal, že už to není kvalita *4* Howgh
        • Tak, tak...
  • Jedna vec ma troska hneva na tychto novych hrach.
    Ja viem ze chcu co najrealnejsie, ale zivotnost vojaka v MP boji je, neskutocne kratka.
    Ako chapem ze pre kemperov je toto ako stvorene, ale ...

Dalo by im to moc, spravit daky MP mod kde by ludia mali viac HP a vydrzali ?
    Proste ked sa to neujme nic sa nedeje, ale mozno by sa to ludom zapacilo.
    Kde su casi Unreal Tournamentov a Quakov... :D
    Ano su to uplne rozdielne hry, ale ten pocit ked nezalezi len na nahode kto vystreli prvy a kto koho prekvapi...

A niesom na strane ani Battlefielda ani Codka, BF4 uz hram a na nove COD setrim :)
  • mam BF3 a COD4 takze kupuju Ghosty i kdyz nerad... protoze 4 Battle je strasna, u tech Ghostu budu mit aspon trochu zmen oproti 4. Nejsem zadnej fanboy ani jedny serie, hraju hlavne simulatory ale chci nakou bezmyslenkovitou strilecku na odreagovani.
    • V tom pripade ti za sebe muzu doporucit Quake Live.
  • Inquisitor
    Wau

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit