Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Snad mi tam nechaju aspon kapotu a naraznik.
  • První GRID jsem nehrál,ale jestli myslíš driftování ve stylu Burnout Paradise,tak souhlasím *5*
  • Nepovedlo se...
  • MishKonn
    Bez pohledu z kokpitu? Tahle hra mě přestala zajímat.
  • sugyn
    Malo svetla podle me.
    BTW: Jestli pak zase vypnou online servery?
  • Dovolím si zavřít ti držku. Driftování ve GRIDu bylo velice zábavné. Hezký den.
  • No vytecne. Grid si skrtam protoze vim kam tohle miri.
  • Jazz
    Áaaaaaaaa, to mi vůbec nevadí.
  • Taky me to tam ale docela stvalo. Chapal bych kdyby kazda lokace mela svuj filtr ale nevim proc museli vsude nacpat zapochcanou zlutou ale asi lepsi nez priposrana hneda :D
  • Dovolim si nesouhlasit :D
  • USER47
    http://www.eurogamer.net/articles/2012-08-08-grid-2-preview-no-assists-please-were-british

popisek prvního obrázku
  • Trolling?
  • Krtecek-GT
    Tohle může napsat jen někdo, kdo v realu neumí driftovat
  • +páčky na gamepadu
  • No jo,ale když se nabouráš tak se taky vysekáš,ale možná naposled.Volant je super věc ve hře jako v reálu. Neznám lepší pocit ,kdy člověk projede čistě zatáčkou s volantem ,než že jen několikrát nudně zamáčkne tlačítko buď to na klávesnici či gamepadu.
  • Tady rikas neco o tom jak je to nerealisticky a pak hrajes forzu na gamepadu ale neboj chapu co tim myslis :D

Ja to teda prehnal a koupil jsem si fanatec Porsche s nejakejma super pedalama ale to potreba uplne neni. Na takovy to domaci zvejkani bude v pohode jakejkoliv volant s FF si myslim.
  • Na druhou stranu bylo driftování v GRIDech velmi zábané, což je u hry docela důležité *3*
  • když už driftování tak fakt driftování... to znamená opravdu naročný. u gridu a ostatních her sem uplně viděl ty teenagery jak u toho seděj, driftujou dvouma šipkama a masturbujou u toho ve skupinách
  • No hlavně už ta idea něco křížit je debilita, bud mají dělat simulaci nebo arkádu. Jak udělat napůl arkádu a simulaci, to mi fakt hlava nebere :D Ale stejně je to pak ve výsledku arkáda.... a můžou si o napůl simulaci, vyváženosti mezi těmato dvěma atd vykládat co chtějí ..
  • montatatana
    par gameplay zaberu http://youtu.be/-Fm89CbB1Cs kde prave zazni to, ze ve hre nebude pohled z kabiny. Doufam, ze vznikne tradicni petice a vrati ho tam :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit