Přejít na výpis diskuzí
Codemasters oznámili GRID 2 s nadupaným enginem
8.8.2012 | Aleš Smutný
60 příspěvků
-
Snad mi tam nechaju aspon kapotu a naraznik.
-
První GRID jsem nehrál,ale jestli myslíš driftování ve stylu Burnout Paradise,tak souhlasím *5*
-
Nepovedlo se...
-
Bez pohledu z kokpitu? Tahle hra mě přestala zajímat.
-
Malo svetla podle me.
BTW: Jestli pak zase vypnou online servery? -
Dovolím si zavřít ti držku. Driftování ve GRIDu bylo velice zábavné. Hezký den.
-
No vytecne. Grid si skrtam protoze vim kam tohle miri.
-
Áaaaaaaaa, to mi vůbec nevadí.
-
Taky me to tam ale docela stvalo. Chapal bych kdyby kazda lokace mela svuj filtr ale nevim proc museli vsude nacpat zapochcanou zlutou ale asi lepsi nez priposrana hneda :D
-
Dovolim si nesouhlasit :D
-
http://www.eurogamer.net/articles/2012-08-08-grid-2-preview-no-assists-please-were-british
popisek prvního obrázku -
Trolling?
-
Tohle může napsat jen někdo, kdo v realu neumí driftovat
-
+páčky na gamepadu
-
No jo,ale když se nabouráš tak se taky vysekáš,ale možná naposled.Volant je super věc ve hře jako v reálu. Neznám lepší pocit ,kdy člověk projede čistě zatáčkou s volantem ,než že jen několikrát nudně zamáčkne tlačítko buď to na klávesnici či gamepadu.
-
Tady rikas neco o tom jak je to nerealisticky a pak hrajes forzu na gamepadu ale neboj chapu co tim myslis :D
Ja to teda prehnal a koupil jsem si fanatec Porsche s nejakejma super pedalama ale to potreba uplne neni. Na takovy to domaci zvejkani bude v pohode jakejkoliv volant s FF si myslim. -
Na druhou stranu bylo driftování v GRIDech velmi zábané, což je u hry docela důležité *3*
-
když už driftování tak fakt driftování... to znamená opravdu naročný. u gridu a ostatních her sem uplně viděl ty teenagery jak u toho seděj, driftujou dvouma šipkama a masturbujou u toho ve skupinách
-
No hlavně už ta idea něco křížit je debilita, bud mají dělat simulaci nebo arkádu. Jak udělat napůl arkádu a simulaci, to mi fakt hlava nebere :D Ale stejně je to pak ve výsledku arkáda.... a můžou si o napůl simulaci, vyváženosti mezi těmato dvěma atd vykládat co chtějí ..
-
par gameplay zaberu http://youtu.be/-Fm89CbB1Cs kde prave zazni to, ze ve hre nebude pohled z kabiny. Doufam, ze vznikne tradicni petice a vrati ho tam :)