Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Skirmish a mulťák zdarma s dokoupitelnými vzhledy, single kampaň k dokoupení jen kdo chce, jako proč ne, takhle to můžou v pohodě krmit dlouho, pokud to bude mít rozumnou cenu a kvalitní mise
  • Veskoslav
    Jo tu si pamatuji. Proto jsem za ně hrál nejraději *1*
  • Veskoslav
    Nepletete si poněkud hry? Tato hra má navazovat na Generals a ta se rozhodně neodehrává v roce 2050.
  • Tohle bude praktičtější - http://youtu.be/qMedPrQYkB0
  • "AK47s for everyone"
    Tohle byla pro mně nejlepší hláška.
  • Tilwaen
    "I am big."
    "Extra large."
    "Overlord is waiting."

"Thank you for the new shoes!"
    "Do not hurt me!"

"King Raptor, ready to take off!"

Cos mi to provedl, asi budu muset oprášit krabičku s generalsy *2*
  • Tilwaen
    Už trojka se odehrávala někdy kolem roku 2050...
  • Kr.Pa
    Já nevím, co to může být za epickou kampaň u strategie odehrávající se v dnešní době.

edit: Aha, takže všichni ti minuskari veri, ze to bude mit epicky pribeh stoleti. Haha
  • Dejte pá pá vsem modum co hrajete dneska na generalsy, uzasnej Frostbite utoci zas.
    /facepalm
  • alebo to je alfa, čo ja viem, je to na druhom PC v práci :)
  • dostal som pozvánku z Origin na betu C&C. Zatiaľ žiadne FullHD rozlíšenie, snáď bude. Hrať sa mi tiež nedalo, pri multiplayer hre to zmrzlo pri načítavaní hry, v singli tak isto. Skúsim za pár dní znovu, zatiaľ ale majú veľa čo robiť. Každopádne, z toho mála čo sa dalo vidieť, sa to veľmi podobá na Generals, čo je len dobre.
  • Tezko zatim rict, co z toho nakonec veleze, ale z traileru na me dycha ta typicka atmosfera prvnich Generals, coz by mohlo byt dobre znameni.
    Nejvic se obavam toho f2p
  • Overwatch
    Ach ty vzpomínky, u toho jsem zabil tolik hodin až to pěkné není...
  • kostejnesmrtelny
    "Nobody will notice that money's missing!" *14*
  • Bejvávalo...
  • Veskoslav
    "I am hungy!"
    "I built for China."

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit