Přejít na výpis diskuzí
Command & Conquer dostane epizodickou příběhovou kampaň
20.8.2013 | Adam Homola
36 příspěvků
-
Skirmish a mulťák zdarma s dokoupitelnými vzhledy, single kampaň k dokoupení jen kdo chce, jako proč ne, takhle to můžou v pohodě krmit dlouho, pokud to bude mít rozumnou cenu a kvalitní mise
-
Jo tu si pamatuji. Proto jsem za ně hrál nejraději *1*
-
Nepletete si poněkud hry? Tato hra má navazovat na Generals a ta se rozhodně neodehrává v roce 2050.
-
Tohle bude praktičtější - http://youtu.be/qMedPrQYkB0
-
"AK47s for everyone"
Tohle byla pro mně nejlepší hláška. -
"I am big."
"Extra large."
"Overlord is waiting."
"Thank you for the new shoes!"
"Do not hurt me!"
"King Raptor, ready to take off!"
Cos mi to provedl, asi budu muset oprášit krabičku s generalsy *2* -
Už trojka se odehrávala někdy kolem roku 2050...
-
Já nevím, co to může být za epickou kampaň u strategie odehrávající se v dnešní době.
edit: Aha, takže všichni ti minuskari veri, ze to bude mit epicky pribeh stoleti. Haha -
Dejte pá pá vsem modum co hrajete dneska na generalsy, uzasnej Frostbite utoci zas.
/facepalm -
alebo to je alfa, čo ja viem, je to na druhom PC v práci :)
-
dostal som pozvánku z Origin na betu C&C. Zatiaľ žiadne FullHD rozlíšenie, snáď bude. Hrať sa mi tiež nedalo, pri multiplayer hre to zmrzlo pri načítavaní hry, v singli tak isto. Skúsim za pár dní znovu, zatiaľ ale majú veľa čo robiť. Každopádne, z toho mála čo sa dalo vidieť, sa to veľmi podobá na Generals, čo je len dobre.
-
Tezko zatim rict, co z toho nakonec veleze, ale z traileru na me dycha ta typicka atmosfera prvnich Generals, coz by mohlo byt dobre znameni.
Nejvic se obavam toho f2p -
Ach ty vzpomínky, u toho jsem zabil tolik hodin až to pěkné není...
-
"Nobody will notice that money's missing!" *14*
-
Bejvávalo...
-
"I am hungy!"
"I built for China."