Přejít na výpis diskuzí
Command & Conquer Generals 2 mění název a přechází na F2P
15.8.2012 | Aleš Smutný
130 příspěvků
-
Už na začátku jsem četl že EA chce udělat obchod pro CaC:G2 aby si člověk mohl nakupovat nové jednotky a upgrady *12* Je pravda že EA potopila poslední klasiky a delá z nich rezjžárnu pro menší občany, kteří co si budeme namlouvat u toho prosedí o xvíc hodin týdně než my zaměstnaní ( co jim to potom koupěj k svátku a pod. ) co fáraj 9 hodin 5x v týdnu. Ale jako věrný fanda celé serie CaC už od čtverečků, nebudu řikat že to nezkusím nakonec v poslední době moc RTS jako CaC nevyšlo. Tak se modleme k vocasům u EA ať to neposerou a bude se to dát hrát snad na bojišti pánové *5*
-
EA se mi prestava libit. zacinaji delat hry jak na bezicim pase. zatim to ujde (kdyz nepocitam treba uplne zmrsenou serii NFS a absenci NHL na PC...), ale kdyz vidim, na co vsechno se chystaji a jakym zpusobem...
-
nedavno jsem si rikal, jaka je skoda, ze uz snad skoro vubec nevychazi kvalitni old school strategie, ale pak jsem si vzpomnel na C&C Generals 2...a ted prijde tohle!! fakof free to play. si radsi zaplatim za plnou kvalitni hru se vsim vsudy nez hrat nejakeho omezeneho hybrida... takze OS strategie v nedohlednu
-
Omg za co nas boh tak tresta??? *13*
-
Poraďte raději někdo nějaký dobrý mód do CaC generals.. nerad pláču nad něčím co je ztracený..
-
-
Contra, Shockwave ;)
-
-
No to ne, to jsou fakt s prominutím zku*venci... Na co lidi z EA poslední dobou šáhnou, to pose*ou, ale hlavně, že jsou z toho nadšení zaměstnanci. Samozřejmě naprosto nevěřím, že by ta hra byla plnohodnotná a zdarma, to přece nedává smysl, a vzhledem k tomu, že zbejvá akorát varianta různých DLC (v lepším případě) či placených zvýhodnění vůči ostatním hráčům (v tom horším případě), tak je, alespoň pro mě, odpískáno.
R.I.P. Generals2.
PS: Ale abych případně EA nekřivdil, tak je možný, že to bylo z hlavy někoho u Bioware; po tom, co provedli s ME2/3 či DA2, by nebylo divu. -
Budeme vyrábět jednotky za reálné peníze *1*
-
Cac: Generals 2 prave umrelo, diky EA *8* *10* *13*
-
tak a je to v ř*ti *10*
-
-
Mm je no, že já si něco namlouval *7*
-
-
Free to play model mi nevadí, vadí mi model pay to win.. (*cough .. world of tanks *cough...)